fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 metallica ve ehliyet direksiyon sınavı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 metalika var gelmem 27 sinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bi gün belirleyemedik ii mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 26'si güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 26 sıda olmaz ya yaralanırsam metallica ya gidemezsem. Metallicadan sonra koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 metallica kampı yapıcaz biz =) o hafta sonu yalan olur ağustosa kalırsa benim iş başlıyor falan.. ben yalan oldum yani direk..bugün yarın olsaydı olurdu negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 abi metalika konseri 3 gün 3 gece mi sürüyor omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 e pazar konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hala herhangi biri isim toplayıp orgaizasyonu yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Sen de ne hazırcı adammışsın. Sen yapsana arkadaşım bu kadar şikayet edeceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 topic i ben açmadım valla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Merak etmeyin , ayarlicaz. Metallica konserini ben de unutmuşum bir an asfsadf. Ağustosa kayarsa yalnız yalan olur , yer bulmak imkansız oluyo. Eylüle de kayabilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 eylül mü? oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Napiyim , milletin tatile gideceğim zamanlar , sıkışık olsun istiyosanız benim için hava hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 2029 olsun bari baba-oğul takımlar kuralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 İmkansız. O aralar Riccochete döner paintball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Az önce tekrar aradım , Cumartesi uygun mu diye. En az 30 kişi varız dedim. Adamlar en fazla 6'ya 6 maçlar düzenliyolarmış. Bi de tee bilmem ne tarihinden rezervasyon yaptıran iş adamı tarzı adamlar falan rağbet ediyomuş bu aralar , tam fiyasko. Ama olabilir dediler , durumlar uygunsa ayarlıyım. Lakin yeniden söylüyorum , topici açma amacım illa bu aralar değil , herkesin en uygun olduğu zamanda böyle bir organizasyonu denkleştirmekti. Sıkışık olmasın , akabininde gidilsin Beyoğluna iki kadeh bir şey içilsin , güzel bir gün olsun istiyorum. Çok şey mi istiyüüüüreaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Makul bişey istiyorsun. Zaten şimdiden cumartesiye bırak 30u 12 kişi bile zor toplanır. Tarih belli olucak, topik açılıcak isimler yazılıcak falan. Buna rağmen satanlar olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 abi tüm paticik gelecek değil ya. 12 kişi topla bi bakalım sen. hatta yedek de alki gelen olur olmaz orasıda belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 12 yetmez... adam gibi yaparız sonradan.. hatta biri estel'e ulaşsın trenle gidilen süper düper bir yer vardı o götürmüştü en son milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kaça patlar? birde ne zaman düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 12 yetmezmi? abi 30 kişi gelcem dese 30 unun da gelceğini düşünüyormusun? hadi 12 desekte en az 5 yedek almak gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bende gelebılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bu da patlar böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bende gelirim neden olmasın paintball hele.. cs gibi head shot atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar