Füks Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Sly-One said: zaman uyarsa gelirim. yannız beni vurup sonra yok niye dövüyosun, ağzıma ağzıma vuruyosun demek yok. gözüne atarım gözüne gözüne atarım (muhtemelen gelemeyeceğim ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 count me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 şöyle bi liste çikarsak artik.. gelirim diyenlerin sayısı baya bi oldu. zaman-mekan ve fiyatlar açiklansa. konuşulsa falan bi bağlantısı olanlar.. bağlantısı olan yoksa ben araştirip bağlantıya geçebilirim? nitekim daha önce de bi paintball olayı yapmiştik, 1-2 hafta içinde yaptık yaptık.. eğer belirlenmezse bu olaylar yalan oluyor benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 YA ASLINDA BENDE gelirim. caps açık kalmış prdn. bu pazar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 tAKA iyi yapıyodu bu işleri ya. Servis falan ayarlamıştı kadıköyden gitmiştik. Yine öyle tam bi organizasyon yapılması lazım yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 eeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yarın yer ayırtmak için arıyorum , yalnız fazla talep var , onun için 6'ya 6 şeklinde 3 ayrı maç yapmak zorunda kalabiliriz. Fazla kişi b.ku çıkar çünkü. Gelmek isteyenler lütfen mesajlarını editlesin ve bold ile ' Geliyorum ula ben ' yazsın , ben de kişi sayısını tam söyliyebileyim. Hadi koçlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yeni bir topak açıp başında tarih filan güzelce yazcın öle yap bence :) . zamana göre gelebileceğim bende iş güç malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yani Tamam Gelicezde Bi Tarih Yazılsada Konuşsak Ona Göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 deno sen ara. rezervasyonu yap. böyle böyle de, kaç kişiyiz daha belli değil ama gayet çokuz gibi. tarihi ver, fiyatı ver. o tarihte işi olmayanlar geliyoruz yazsın. ayrıca mesaj editleme yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aynen.ben de gelirim %95 +1im de olabilir hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 İyi bakalım yarın arıyorum , öğlen haberdar ederim sizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.scenariodreams.com/videos/minigun/minigun.gif Böyle gelmeyi düşünüyorum kısmet olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Çok Enclave gördüm seni? http://www.leonardboyarsky.com/images/3dmisc/Power%20Armor.jpg 26 temmuz cumartesi yada 27 temmuz pazar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Gelirim, can yakarım. 1.75 boyum, 55 kg vücudumla adeta bir monk'um. Zeki, kıvrak, seksi. -Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Gelmesin Bu Herif...Ormanlığı Bulunca Sarkar Falan Birimize Sonra Al Başına Bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Arkadaşlar konuştum Spottakilerle. Bu aralar full doluymuş o kadar kişini aynı gün gelmesi imkansız dediler. Haftaya daha sakin olucaktır , ona göre ayarlayın dediler. Bu hafta zaten buluşma falan da varmış , anlayacağınız 26 ya da 27'sinde yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 GELİYORM ULAN ama p.tesi olsa daha iyi 28 i yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Pazartesi olmasın yau staj yapanlar var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 26-27 gibi izmire eşya taşıcam ya... lan senelerdir istiyorum paintball yapmayın böle be. bildiğin ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 27 pazar super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 metallica var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 iyi ben hafta sonunada uyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bende Metallicadayım , onun için Cumartesi bana da daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar