Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Istanbul Paintball Organizasyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sly-One said:
zaman uyarsa gelirim.
yannız beni vurup sonra yok niye dövüyosun, ağzıma ağzıma vuruyosun demek yok.

gözüne atarım gözüne gözüne atarım (muhtemelen gelemeyeceğim ama olsun)
Mesaj tarihi:
şöyle bi liste çikarsak artik.. gelirim diyenlerin sayısı baya bi oldu.

zaman-mekan ve fiyatlar açiklansa. konuşulsa falan bi bağlantısı olanlar.. bağlantısı olan yoksa ben araştirip bağlantıya geçebilirim?

nitekim daha önce de bi paintball olayı yapmiştik, 1-2 hafta içinde yaptık yaptık.. eğer belirlenmezse bu olaylar yalan oluyor benden söylemesi.
Mesaj tarihi:
Yarın yer ayırtmak için arıyorum , yalnız fazla talep var , onun için 6'ya 6 şeklinde 3 ayrı maç yapmak zorunda kalabiliriz. Fazla kişi b.ku çıkar çünkü.

Gelmek isteyenler lütfen mesajlarını editlesin ve bold ile ' Geliyorum ula ben ' yazsın , ben de kişi sayısını tam söyliyebileyim. Hadi koçlarım.
Mesaj tarihi:
deno sen ara. rezervasyonu yap. böyle böyle de, kaç kişiyiz daha belli değil ama gayet çokuz gibi. tarihi ver, fiyatı ver. o tarihte işi olmayanlar geliyoruz yazsın. ayrıca mesaj editleme yok yani.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar konuştum Spottakilerle. Bu aralar full doluymuş o kadar kişini aynı gün gelmesi imkansız dediler. Haftaya daha sakin olucaktır , ona göre ayarlayın dediler. Bu hafta zaten buluşma falan da varmış , anlayacağınız 26 ya da 27'sinde yapıyoruz.
  • Yeni Oluştur...