sesu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hepinizi aşaa aldığımda konuşalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 benide yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sesu said: hepinizi aşaa aldığımda konuşalım :P Uu, yavaş plix :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 5 metre yakından arkadaşımı vurmuşluğum var , sende de öyle bir hava seziyorum sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bi ücret çıkartın ona göre söyleyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yer farketmez abi...bi liste çıkarında tarih fln belirleyek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 BeIlow said: bi ücret çıkartın ona göre söyleyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mortis said: nargile de olsun ama. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kesin gelebilirim belki (gelmezsem kenshin dövebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ücret yamulmuyorsam 30 YTL. 3 raund ve 30 mermi veriyorlar bu fiyata. Ama üstüne para vererek daha çok mermi alabilmektesiniz. Raund uzatmak da ayrı para tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Vingthor said: kesin gelebilirim belki (gelmezsem kenshin dövebilir) Epic anlatım bozukluğu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Gelirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yer? tarıh? kac saat surecek oyun ucret falan fılan??? kesın bıseyler soleyınde ona gore haber verelım gelıp gelmeyecegımız hedşat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 19 veya 20 Temmuz çoğunluğa uyuyorsa o gün yapılabilir. Ücret söylediğim gibi 30 milyon , 3 raund , 30 top. Ama yok ben 120 top istiyorum diyosanız yanınızda daha fazla para getirin tabi , hep vermiyolar yalnız fazla top. Mekan da işte vermiştim siteyi , ordan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bende gelcem.. vurulduktan sonra üstünü sileni 1 metreden vururum yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Site çok komik lan: takım çalışması eğitimleri tiim sipirit of skuul sipirite kadar yolu var bunun. iyi para yapıyodur şimdi bunlar takım çalışması eğitimi ayağına 'pis kapitalizler' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Eheh , hakeme dalmıştık biz bi kere. Sonra da ne ortadan duruyon abi tarzı çıkışmıştık adama. Çok adiyiz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 19 olmaz ist buluşması var. 20 ye al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tmm uygun bana yazın beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 MeSh said: bende gelcem.. vurulduktan sonra üstünü sileni 1 metreden vururum yalnız :P Belek'te serçe parmağımdan vurulmuştum, gizlice sancağın oradaki samanlıklara silmiştim sdhfs. Gelebilirim zaman uygun olursa, çok istiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bunu söyledikten sonra sana ateş eden kontrol ister ama paso ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben +1 oldum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 zaman uyarsa gelirim. yannız beni vurup sonra yok niye dövüyosun, ağzıma ağzıma vuruyosun demek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kafama vurma orama koyma filan demezseniz beni de sayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Sly-One said: zaman uyarsa gelirim. yannız beni vurup sonra yok niye dövüyosun, ağzıma ağzıma vuruyosun demek yok. senle aynı takımdayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar