Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Efenim meraba, direk konuya girmek istiyorum. Okuduğum bir kitapta 'Noma' diye bir hastalıktan bahsediliyordu böyle insanın ağzı yüzü eriyor filan cüzzam türü ama öldürücü değil ama görüntü korkutucu tabiki. Yazarım betimlemelerinden bile yeterince etkilendim ama genede fena merak ediyorum gerçeği nasıl. Şimdi sizden istediğim cesur bir pati girse google'a grafiklerde 'Noma' yazıp aratsa bana duruma göre: 'bakma çok kötü' veya 'Bak o kadar kötü değil' dese. Bende gelen yanıt doğrultusunda hareket etsem süper olur bence. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bakma cidden çok kötü. düşman başına bile zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 o kadar kötü olmayanlar da var. ama cidden o kadar kötü olanlar da var. yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bak sen de kurtul biz de. korkunc falan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben hayatmda böle bişi görmedm. dur bide bakiim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hmm, seksi değilmiş bunu öğrendik. Ağız kısmı eriyor goog imagelarda, dişler falan ortada, kemik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 buyur. http://www.morocco-travel.com/morocco/FacingAfrica/FacingAfrica-GirlWithNOMA-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Peki teşekkür ederim. Cidden insan hayatını kaydıran bir hastalık, dış görünüşü geçiyorum hayatları boyunca sıvı gıdalar almak zorundalar filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben bunu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 şans işte abi. nasip, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hepsi zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu hastalığa yakalanmamak dileğiyle mutlu olun sağlıcakla kalın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Abi kesinlikle bakma ya.İğrenç ötesi bişey.Bide bilirsiniz genelde yüzde olan bazı hastalıklar genital'dede çıkabiliyor. Uçuk gibi... Midesi olan arkadaşlar için dikkat edin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 çocuk hastalığıymş sanırım...secure children gibi bi sitede harita vermiş çnkü görülme sıklığı hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ferrero said: hepsi zenci. ya çok dayanıklı oluyorlar yada hiç garip bi ırk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 nasıl bişey ya virütik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar