Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS sonuclari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Schwarzkopf said:
pişmanım lan bu sene öss ye girmedigim için
2. bi üni okumak hiç fena olmazdı
tüh kaçtı
seneye artık

doğru diyon.. kaçırmamak lazımdı bu fırsatı..
Mesaj tarihi:
gelin üniversiteye de görün anasının ahahaaha'sını, istatistik denen derse çalıştığım kadar össye çalışmış olsaydım aaah ah, işin kötüsü össye çalışmadan girip iyi birşey yapabilme ihtimalin var, bunda çalışsam da çalışmasam da batıyorum ya of
Mesaj tarihi:
sıralamaya göre tercih yapılcak. geçen yıla göre 5 puan civarı oynama bekliyorum ben.

ayrıca kontenjan artışı da dengeleri değiştircek tercih yaparken bunu da göz önünde bulundurmalıyız.
Mesaj tarihi:
5 puan düşmeyi ben sınav zorluğuna göre söyledim. yani geçen sene 345 ile 15000. oluyorsan, bu sene 340 ile 15000. olursun diye tahmin ediyorum ben.

kontenjan artışını katmadım puan düşme olayına. ama çok oynatcak o 1.5k'lık tıp kontenjanı artışı. ilk 10000'deki bölümlerde oynama olur.
Mesaj tarihi:
beyler ztn sıralama=puan puan=sıralama....geçen sene ayberkin dediii gibi 345 le 15000 inci oluo bi yere girio son kişi olarak o bölümün taban puanı 345 gözüküo bu sene 340 la girer(aynı sıralamada olduuu için) 340 gözükür...bölece 5 puan düşmüş olur...biz puan düşermi derken sıralamadan bahsediorz zaten...bnce 5 puandan fazla düşmes...10 düşerse canım ciğerim süper muhteşem fln filan hop didibabuk fln filan tekrardan olur güzel olur
  • Yeni Oluştur...