corwin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 say2 361,096 0002444 bogazici gg :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 benim ham puanın okuldan gelen puanın toplamıyla benim puanımın arasında 8 puan fark var neden böyle bir şey var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 first come first serve gibi bişi. bekleticek seni bir süre. diyecek ki senden önce şu kadar kişi var. lütfen bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ne anlamadım fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sana demiyor devam et sen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Avusturya gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 beyler simdi 0.3 aopb li dedigi ne 0.8 li ne ben hangisine bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Alan içi tercih için 0.8 AOBP'li puanına bakacaksın. Eğer alan dışı tercih yapacaksan 0.3 AOBP'li puanına bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mad_Wolf said: beyler simdi 0.3 aopb li dedigi ne 0.8 li ne ben hangisine bakacam kendi alaninda tercih yaparsan 0.8 li, alan disi yaparsan 0.3 galiba oyle bisiydi eskiden :) gerci oss'e en son 5 sene evvel girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 _Mikael_ said: benim ham puanın okuldan gelen puanın toplamıyla benim puanımın arasında 8 puan fark var neden böyle bir şey var ya? bende de var, herkeste var ama nedenini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 _Mikael_ said: ne anlamadım fsdf ehahah oper'e o. pru süpersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Çok mu zor bu ÖSS.Benim bi 350-355 almam lazım gerçi daha 2 sene var =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 eheh zamanı değil bence bu sorunun Dark Angel :) hoş cevaplar alabileceğini sanmıyorum :) pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ahahah evet ben çekiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 asinanyavuz said: first come first serve gibi bişi. bekleticek seni bir süre. diyecek ki senden önce şu kadar kişi var. lütfen bekle. e bu da haksızlık bi bakıma. bankada işlem sırası mı bekliyoruz? herkes aynı anda giremiyor yine. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bir pembe öss nin sonuna böylece geldik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 hayır herkes aynı anda girmicek tabii ki, giremez çünkü. daha adili olamaz ki? banka sırası gibi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 0.8 aopb li kısımda ki puana okul puanı eklenmiş mi oluyor. yani gösterdiği puan okul puanını içne alıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sonuçta yine haksızlık var asinan :) en adili olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 güzel sanatlar kaç puandan alıyordu ? 160 barajımı 185 barajımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 o zaman siteye sıra sistemi yapsınlar mesela. lutfen 243 saniye bekleyiniz falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Creus said: 0.8 aopb li kısımda ki puana okul puanı eklenmiş mi oluyor. yani gösterdiği puan okul puanını içne alıyor mu? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oper said: sonuçta yine haksızlık var asinan :) en adili olsa bile. e yok artık. bankada sıra bekleyince haksızlık mı oluyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sabah 8.30 login olup bekleyelimmi bizde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 asinanyavuz said: oper said: sonuçta yine haksızlık var asinan :) en adili olsa bile. e yok artık. bankada sıra bekleyince haksızlık mı oluyor? :) Platiniumlar goldlar var hemen alınıyor:D Öss'nin müdavimlerininki hemen açıklansın(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar