Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 zaten avrupalılardan hayır gelecek bu türe bu saatten sonra ancak, amerikalılar tümden shooter'a bağladı ekmeği. umarım bu sefer düzgün bir oyun çıkarırlar. ha bir de mümkünse turn based yerine 7.62'deki sistem gibi yapsınlar, en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi bence ja aynen devam etmeli. sadece yaralanmaları daha mikro hale getirebilsinler süper olur. sonra zırhlı birlikler hareket edebilsin ve olsun. hatta mümkünse helikopter de düşürelim. hi bir de modlanabilir olsun sonra post apo modu çıksın grafikleri de sağlam olsun plax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 bu ture o kadar iyi fikirler geldiki ja yoklugunda, hala daha bu hazira konup da iyi birsey cikmamasina sasiriyorum zaten. bir f:tactics in multisini, silent storm un etrafla etkilesimini, 7.62 nin silah sistemini harmanlayip ja tabanina oturtmak cok zor olmamali artik. soyle guzel mp li birsey gelse de oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ja1 oynuyorum hala arada , 2 yi hiç denemedim ama adamların konuşmaları vs hala hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 2 daha da iyi abi kesin dene. 1'de merc'lerin karakterlerinin etkisi daha fazlaydı. Onu özleyebilirsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Disciples+expansion ve JA2'nin birlikte olduğu pack var alsammı diye düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kaçmaz bence 10 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Darksun said: Disciples+expansion ve JA2'nin birlikte olduğu pack var alsammı diye düşünüyorum hala. Hahaha bana toplam maliyetleri bi master bi doktora herhalde bunlarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 o değil de fallout tacticse revised diye bi mod yapıyolardı ne oldu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oh be sonunda biri sahiplenmiş seriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar