Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Balo-Vals&Zeybek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır. en istirahat etmesi gereken zamanda bile boy gösterebilmiş olan M. Kemal Atatürk'ün katıldığı son baloyu anlatan küçük bir film. herhangi bir zeka oyunu, bir şuanki hükümete gönderme, bir iğneleme içermiyor. sadece güzel bir anı filmi. bunu zeka özürlülük diye nitelendirmek ise asıl zeka özürlülüktür bence.
Mesaj tarihi:
gayet zeka ozur tekrar savunuyorum

ataturk sirayla ortamdaki her hatunu dansa kaldirir, sonrada cikar cok pis zeybek oynar.

ataturk dondu ve dediki yuruyerek mi gidecegiz

nasil salak replikler bunlar nasil salak bir konu

harcanan paraya yazik
birde belediyenin parasiyla cekilmis
Mesaj tarihi:
birde ataturk istirahat etmesi gereken donemde

cok pis dans etti, ne kadar guclu dimi diyen zekanin da icine edeyim, zaten uzerindeki kirmiziliklarda karinca isirigiydi

su salak video yu yapacaklarina, hatay olayinda hataya gitmesini anlatsalar ya
Mesaj tarihi:
evet halbuki orda demeliydiki

vatanı milleti sev, onu koru, bu baloda benimle dansa kalk

laik ol, arabayı da getir yürümeyelim

gibi böyle son baloyu anlatan bi anı filminde hayat dersi içeren replikler olmalıydı demi?
Mesaj tarihi:
matama said:
gayet zeka ozur tekrar savunuyorum

ataturk sirayla ortamdaki her hatunu dansa kaldirir, sonrada cikar cok pis zeybek oynar.

ataturk dondu ve dediki yuruyerek mi gidecegiz

nasil salak replikler bunlar nasil salak bir konu

harcanan paraya yazik
birde belediyenin parasiyla cekilmis

O anlatılan olayları adamlar götünden uydurmamış, gerçek yaşanmış bir olaydır. Can Dündarın Sarı Zeybek belgeselinde de aynı konu anlatılır.Evet burada pek iyi işlendiği söylenemez, Can Dündarın anlatımıyla Sarı Zeybek belgeselinde daha etklilidir, daha çok beğeniyorum ben. Ama bir şeyi eleştirirken gerizekalılık demek terbiyesizlik. Beğenmediysen medeni bir şekilde düşüncelerini beyan edersin.
Saygılar..
Mesaj tarihi:
yaptigin hakaretleri kendine saklarsan

belediyenin parasiyla cekilmis bir filmde amac isterim ben kardesim, sen kendi adina topla uc tane arkadasini cek ataturk filmi sonrada arkadan sumer ezguyu al sarki soyle beni ilgilendirmez.

sirf ataturk nasil dans eder seklinde salakca bir videoyu cekemezsin canim benim paramla. O bursa belediyesine her yil milyarca vergi harc veriyorum ben yaptigim insaatlarla vs. Parami nasil harcanicaginida sorma hakkina sahibim.

oturup tarih bilmeyen buyuk ataturkcu genclige ataturk nasil gobek atardi degilde, nasil ayaga kalkamazken hatay meselesine gitti onu anlatsinlar eyvallah

ama kimse benim paramla ataturk nasil vals yapardi videosu yapamaz

boyle salak bir videoyu devletin parasiyla kubada bile yapmazlar
Mesaj tarihi:
Birileri "Atatürk'ü putlaştımayın, insani yanlarını da gösterin" der, diğeri "İnsani yanlarını neden gösteriyorsunuz laynn" der. Birisine parası batar, diğeri "Bu kadar ucuza maletmeye kasacağınıza hiç yapmayaydınız" der. Birilerine Atatürk ile ilgili para harcanması batar, diğerlerine yeterince harcanmaması batar. Birileri "Para harcıyorsanız bari mesaj verin" der, diğerleri "Ne o kardeşim hep aynı statükocu büroksarinin dayattığı soğuk şeyler, bıktım mesaj veren filmlerinizden" der. Zor zanaat şu insanoğlunu mutlu etmek.

Bu yazdıklarımın çok karışık geleceği kişiler için onların seviyesinde cevap da vereyim bu arada. Nasıl salak yazılar, nasıl hıyarca eleştiriler böyle. Sırf eleştirmiş olmak için bu derece ıkınmak niye... Her film çekiminden önce halkoyunuma mı sunacağız çekilsin veya çekilmesin diye dingiller...
Mesaj tarihi:
ataturku tanri yapmasina falan girmiyorum artik cunku o seviyeyi coktan asmis durumdasiniz. Tanri ataturk sizin icin buyuk kabul olmus, suradan iki fethullahci cekip tanriyi tartismak gibi bir konu senin icin.

ama dingil lafini kendi rotuna takaraktan, evet canim oylamaya sunacaksin, azicik copy paste haberi birakirsan bursa belediyesinin halkina soran bir belediye oldugunu, zamaninda benim de aktif oldugum yerel gundem 21 gibi organizasyonlara destek verdigini bilirsin. Boyle bir video yu sirf birilerine yaranmak icin cekildigini, gobek atan ataturk videosu gibi hic bir sekilde degeri olmayan bir videoyu, belediye kaynaklariyla cekilemiyecegini anlarsin. Elestirmek icin elestirmiyorum, elestiriye hakkim oldugu icin elestiriyorum. Ama ozur dilerim tanrina dokundum sanirim ayip oldu. Tanrinin zeka unsuru icermeyen videolarini bile elestiremez olduk tabiki.

tekrar soyluyorum repligiyle, konusuyla mantigiyla tamamen geri zekali bir videodur, oturup ciddi iki tane yabanciya gosterseniz su video yapilacak yorumlara girmiyorum bile.

gozunuzu o kadar ataturk burumusku neyi savundugunuz, hatta su tur videoyla ortalama bir turk insani gozunde, ataturkle ne kadar alay edildigini bile farkedemez olmussunuz. Elit kesim.
Mesaj tarihi:
Sen yapılan işlere lafını edeceksin, aşşağılayacaksın rahat rahat laflar koyup ayar çekeceksin, ama sana gelip birisi aynı şeyleri söylediğinde de altta kalmayıp üste çıkmaya çalışacaksın. Ya hadi ya hadi, yok bu olayların içindeymişte yok yeri gelince destek verirmişte, kimsin babacan nesin? Elit kesim diyede not düşmüş son cümlede. Vay balam ay balam.
Mesaj tarihi:
çok fazla atatürk bürüdü valla gözümüzü şu zor zamanlarda ne yalan söyleyeyim(en azından kendi adıma).

sen daha fikirlerini adam gibi ifade etmekten acizsin bence. gerizekalı ne demek efendi efendi eleştir eleştirceksen. belediyenin parasında amaç ararmış. aferin o zaman sana harikasın. ne insanlar var ya.
Mesaj tarihi:
matama the spammer

dip not: ha bu arada isteyen istediği kişiyi tanrısı yapar, sanane? adam kalkıp atatürk ü tanrılaştırabilir gözünde, eh sonuç olarak insanlık tarihindeki kanıtlanamayan tanrılardan daha çok yararı dokunmuştur kendisine
Mesaj tarihi:
yani "ayağını ne zaman yere değdirecek" gibi yerlerde abartıya kaçmış olsa da, bence iyi niyetle yapılmış, nostaljik ve hüzünlü bi tat vermeyi başaran bi çalışma olmuş. niye bu kadar gaza gelinmiş anlamadım. ki zeybek oynamakla göbek atmak çok ayrı şeyler, o da var..
Mesaj tarihi:
Tırsmayın lan Atatürk'ten bu kadar.

Öldü gitti adam orda rahat bırakın bari.

Dirilmeyecek merak etmeyin. Atatürk kelimesi duydunuz mu sanki ananıza küfrediliyormuş gibi harekete geçer oldunuz.Sakin olun biraz.

Atatürk'ün daha film yapılası yüzlerce anısı var.Bursa Belediye'si üzerine düşeni yapmış.
Eğer video yu ağzımızın sularını eleştirmek için akıtmayarak izlesek sanırım daha iyi yorumlar yapılabilir.

Bursa Belediye si belde de ki bir ziyaretten bahsediyor bu küçük anıyıda film yapmak istemişler.

Size dokunan nedir?
  • Yeni Oluştur...