Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Myzrael yine en karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Kesinlikle, mortis gelene kadar o =) Bu arada exp e kadar, human, demon, elven&human var. Undead ler ilk add-on ile geleceklermiş. Malesef dwarf lardan haber yok şimdilik. Hero skill tree güzel olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Belli olan legion birimleri: http://www.youtube.com/watch?v=NuzLikFKbFc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 dreagloth said: Kesinlikle, mortis gelene kadar o =) Ben Guardian'dan bahsediyorum, sen tanrıları sokmuşsun işin içine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Disciples 2'yi ve ek paketlerini oynadığım süreyi göz önünde tutarsam, gg :p Ek: Nickin de bir nevi Disciples 2 UndeadHero'dan geldiğini unutmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 acıkcası artworkun uzak doğuya jkyması gıbı bı rısk goruyorum ben orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Legion da farketmedim ama elfler çin ordusu gibi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Undead'ler yok ya, pifff. Mortissss wissshesss it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi undead dwarf ve humanla bitirdim demonlara dayanamadim ya 2 de midem bulandi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bu oyunu türkiyede mavi ve aral getirmiyor sanırım sitelerine baktım birşey yazmıyordu yada benmi göremedim.! herneyse bu oyunu nereden satın alabılırım bılgısı olupda yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Şimdi 2sini oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Oyunu muhtemelen bulamayacağız raflarda, direk dl ile alıp öyle oynarız. Bu arada ben ilk oyunu da, ikincisini de tüm ırklarla bitirmiştim, elfler dahil. Şimdi bile zevkle oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Undeadler yok lan''Who must die?!''.İyi Legion of Damned la başlarız artık.Roguelarının seslendirmesini hala unutamıyorum ya.Umarım seslendirmelere yine aynı özeni göstermişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 cok ii olcak oyun multiside iyidir ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 mp kesin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 aaa lan 3 gün sora cıkıyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Rusya için o tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 kombati bana cok kötü gelmişti diğer oyunlarin şimdi nasil olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Şimdi homam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Birkaç bir şey ekleyeyim: -Homam gibi derken, birimlerin hakaret kabiliyeti kazanmasının yanında, combat sırasında büyü yapabileceğimizi kastettim. -Hero ların, itemları üzerlerinde tamamen görülecek söylendiğine göre. -Ayrıca hero lara skill tree gelmesinin yanında, stat larını da biz vericez. -Birde şehirleri kuşattıktan sonra kale savaşları da olacak. En azından beklentiler bunlar, oynayınca görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Şu video da, item ve combat hakkında bir şeyler görülüyor. http://www.youtube.com/watch?v=AEjSWgz1ZOM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Anladigim kadariyla HoMM serisinin hayvan grafiklisi olmus. Farkli bir strateji anlayisi vardi Disciples 3 un, insallah HoMM un aynisi yapmazlar. Ayni tip 2 oyun olacak gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Valla Disciples 2'nin grafiklerini yenileyip, tekrar piyasa sürseler, yine iş yapar:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 eski çizimler, grafikler efsaneydi ama ben yenilerini de beğendim. ve eskisinin oynayışı iş yapmaz artık, geçen yıl tekrar oynayayım dedim ama ı-ıh. homm bile eksiklerini giderirken disciples'ın gameplay çok zayıf kaldı artık. umarım yeteri kadar geliştirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Eski çizimler çooook güzeldi. Ünitelerin level atladıkça yüz ifadelerinin gitgide daha karanlık bir hal alması, görünüş olarak daha bir heybetlenmeleri gayet güzeldi. Bu 3d modeller ile bence olmamış ama tabi oyun bir çıksın daha sağlıklı bir karar verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar