Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kesinlikle, mortis gelene kadar o =)

Bu arada exp e kadar, human, demon, elven&human var. Undead ler ilk add-on ile geleceklermiş. Malesef dwarf lardan haber yok şimdilik. Hero skill tree güzel olmuş gibi.
Mesaj tarihi:
bu oyunu türkiyede mavi ve aral getirmiyor sanırım sitelerine baktım birşey yazmıyordu yada benmi göremedim.! herneyse bu oyunu nereden satın alabılırım bılgısı olupda yardımcı olacak varsa şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Undeadler yok lan''Who must die?!''.İyi Legion of Damned la başlarız artık.Roguelarının seslendirmesini hala unutamıyorum ya.Umarım seslendirmelere yine aynı özeni göstermişlerdir.
Mesaj tarihi:
Birkaç bir şey ekleyeyim:

-Homam gibi derken, birimlerin hakaret kabiliyeti kazanmasının yanında, combat sırasında büyü yapabileceğimizi kastettim.

-Hero ların, itemları üzerlerinde tamamen görülecek söylendiğine göre.

-Ayrıca hero lara skill tree gelmesinin yanında, stat larını da biz vericez.

-Birde şehirleri kuşattıktan sonra kale savaşları da olacak.

En azından beklentiler bunlar, oynayınca görücez.
Mesaj tarihi:
Anladigim kadariyla HoMM serisinin hayvan grafiklisi olmus.

Farkli bir strateji anlayisi vardi Disciples 3 un, insallah HoMM un aynisi yapmazlar. Ayni tip 2 oyun olacak gereksiz yere.
Mesaj tarihi:
eski çizimler, grafikler efsaneydi ama ben yenilerini de beğendim. ve eskisinin oynayışı iş yapmaz artık, geçen yıl tekrar oynayayım dedim ama ı-ıh. homm bile eksiklerini giderirken disciples'ın gameplay çok zayıf kaldı artık. umarım yeteri kadar geliştirmişlerdir.
Mesaj tarihi:
Eski çizimler çooook güzeldi. Ünitelerin level atladıkça yüz ifadelerinin gitgide daha karanlık bir hal alması, görünüş olarak daha bir heybetlenmeleri gayet güzeldi.

Bu 3d modeller ile bence olmamış ama tabi oyun bir çıksın daha sağlıklı bir karar verilir.
  • Yeni Oluştur...