Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 dreagloth said: onun içinde aoe dps ler var her ırkta. Human da birde assassin ler var ekstra. Para. unit in hp fazla değilse ya da armor yükseltilmemişse, sıra bile gelmeyebilir. not:tabi bunlar single için geçerli... Sorun orada benim main char zaten hep wizard , ama sıra gelmiyor paralyze yapan haltları gebertebilmek için. Ayrıca shamanları öldürmek için aoe bile yetmiyor mesela abartı HP leri var. Bu arada sam o çocuk kılıçla yardığı tipleri paralyze yapıyordu =P Kontrolü sanada veriyordu kaç kere oradan hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Gelismis combatlar icin bazı ip ucları.. Takım zaten 6 kisi olmalı 4-5 oyun sonunda yetersiz kalıyor.. herkesin armorını 65 e cıkarmak gerek(sarı potionlar)..son armor rakamı bu..ustune cıkılmıyor ve healerlar yasayabılıyor en azından.. Rvl kasın yada dmg potionları icin(kırmızı potion)özellikle son seviyelerde 1000lerce hpli dusmanlar geliyor karakterlerinizin max dmgi vermesi lazım (ki max dmg 300 dur) (oyunda 300 ustune cıkan tek 'yaratık' var oda elflerdeki centaur marauder) Ring of ages ı bulun(%40 dmg bonus)..tome kullanmasanızda olur..heronuz melee ise paralyzing sword var isiniz cok kolaylasır.Hatta bir sekilde rakip kaleleri alıp iclerindekeki guclu melekleri kesmek istiyorsanız en az iki paralyze effectli adama ihtiyacınız var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sam said: dreagloth said: human camp. ın son boss (içine bethrezen kaçmış çocuk :P ) aoe paralyze değil, tek kişiye atıyordu yanlış hatırlamıyorsam. yok aoe ya, geçen yıl oynadım işte o kısmı tekrardan. load yapıyorsun mecbur yani %80'di sanırım resmen edit. aoe healer resistlemezse geçmiş olsun. çeşitli campaign'leri denemiştim zaten velet mode'da bile hayvan gibiydi o demon campaign'de. Senin heron ezik kalmış Sam, herhangi bir campaign'in son bölümünde, her herom (genellikle Warrior warlord seçerim, melee hero) almost-invincible olur potlarla beraber, Gangren the Death Knight'ın 3 dragon sololadığı oluyordu :p Abartı armor, 90, sadece 10% hasar alıyorsun Mind Ward Uçmuş initiative 2 tane 40% ve 30% fazla hasar veren artifact Party Initiave 20% artıran Banner Hit potionları damage potionları Party uniteleri için armor potionları Ölmüodu herolar kolay kolay, cort cort da dps yapıolardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hehe ben hep caster alıyorum diğerlerini fazla deneyemedim, alışlanlık olmuş herhalde =P ama vurdummu aoe 150-200 e yakın vuruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Darksun said: Bu arada sam o çocuk kılıçla yardığı tipleri paralyze yapıyordu =P Kontrolü sanada veriyordu kaç kere oradan hatırlıyorum. işte velet mode'da single target, bethrezen mode'da aoe idi. Gangren said: Senin heron ezik kalmış Sam, herhangi bir campaign'in son bölümünde, her herom (genellikle Warrior warlord seçerim, melee hero) almost-invincible olur potlarla beraber, Gangren the Death Knight'ın 3 dragon sololadığı oluyordu :p sen oynamışsan human campaign'i hatırlıyor olman lazım. %80 aoe paralyze & aoe dmg'ye karşı invincible olmak diye bir durum yok. bende de pegasus knight vardı melee hero. ben de herkesi tokatlıyordum yani dragon filan halt etmiş. bethrezen imbalığına yaklaşabilen başka mob yoktu oyunda. ölene kadar stunlock gibi kalıyorsun zaten 1600hp mi ne öyle birşey vardı armorlu. hatırlamıyorsan savegame vardı sanırım onu koyarım bakarsın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Uther'den bahsedioyrsunuz ki, o velet tek başına Guardian sololayabilen bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sam said: sen oynamışsan human campaign'i hatırlıyor olman lazım. %80 aoe paralyze & aoe dmg'ye karşı invincible olmak diye bir durum yok. bende de pegasus knight vardı melee hero. ben de herkesi tokatlıyordum yani dragon filan halt etmiş. bethrezen imbalığına yaklaşabilen başka mob yoktu oyunda. ölene kadar stunlock gibi kalıyorsun zaten 1600hp mi ne öyle birşey vardı armorlu. hatırlamıyorsan savegame vardı sanırım onu koyarım bakarsın. :P Guardian of Light Servants of Dark xpaclerini oynadıysan, emin ol, campaignlerin son bölümlerindeki moblar çoooook daha abartıydı :p Yine de gayet başarılı şekilde halledebiliyorsun, Mind Ward spell ve Mind Ward veren potları kullandığında gayet güzel yatıyordu, bahsettiğin şahs-ı muhterem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben almadım o expansionları sanırım, bende sadece rise of the elves var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Gang in bahsettikleri exp değil zaten, oyunu iyi ve kötü tarafla oynamak için gerekli olanlar. Redalert deki gibi Rise of the Elves exp i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben yukarıdaki 2 sini görmüştüm expansion olarak ama pek bir yenilik yok diye almamıştım =P rise of the elves güzel ama hehe 2h mace ile bir oturtuyor centaurlar karşıdaki kalkamıyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ne zaman çıkacağı belli mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 dreagloth said: Gang in bahsettikleri exp değil zaten, oyunu iyi ve kötü tarafla oynamak için gerekli olanlar. Redalert deki gibi Rise of the Elves exp i.. Yok dre, tam olarak senin dediğin gibi değil. Guardian of Light ve Servant of Dark, Rise of Elves'den önce gelen 2 mini xpac. Ayrı ayrı discleri var. Amaçları, Disciples 2 retail'de campaignleri bitirdiğiniz herolar ile biraz daha ileri gitmek. Export bir hero ile başlamanız lazım GoL ve SoD'a, zaten öbür türlü başlatmıyor, git L15 (sanırım) Hero yap diyor. Klasik bir endgame xpac, çok hızlı bitiyor ama, sadece 4 ya da 5 campaign bölümü var her ikisinde de. En son bölümlerde abartı abartı abartı mob ve bosslar geliyor. Aldığın rewardlar da tabiki bununla eşdeğer. Çok güzeldi GoL ve SoD. Kesinlikle tavsiye ederim eğer oynamadıysanız. RoE'ye göre çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 hmm hatırladım, ilk camp. lar velet değişene kadar geçen sürede, sod ve gol da ondan sonraki olayları içeriyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Yeni trailer var..fakat enteresan boyutlarda..:) Yeni trailer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 öeah, 543 MB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 d1 güzeldi d2 güzeldi d3 de iyi olur işalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 D2 hakikaten güzeldi, D3'ün 2 sene önce falan ingame videosunu izlemiştim, combat yoktu ama isometric görünüş, Heroes 5'in tıpkısının aynısının biraz daha karanlık ve kasvetli haliydi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bir oyunun seslendirmeleri ile artworku bu kadar iyi olup combatı bu kadar sıg olamazdı;ama ne oynattı kendini ya o ayrı.D3 den beklentim combatları adam etsinler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 disciples 2 yi defalarca bitirdim . 1 i pek beyenememiştm . çoğu gerizekalı arkadaşım '' olm heroes dan çakma lan bu '' yaklasımıyla yaklasırdı şu oyuna halbuki turn based olması dışında alakası yoktur leziz bir oyundur 3 tende öyle olmasın ı bekliorm UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Evet ne zaman geliyor bu??? Olsada yesek denecek oyun serisidir Disciples. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 gördüm şimdi bump'ı çekiyorum şu mega-video'u bakalım nası :p - Video 6:21 sürüyor. Geniş ekran. - Disciples Renaissance olarak geçiyor oyun, yine izometrik görünüş var. - Empire, Elven Alliance, Legion of the Damned var. Undead ve Dwarflar herhalde expac'e saklanmış. - 8 resource gördüm. - Adventure haritası, Dis2 gibi. Güzel çizildiğini düşünüyorum, ayrıntılara önem verilmiş. Heroes 5 gibi çizgifilmsi görünmüyor kesinlikle. - Combat Heroes 5 gibi, combat yapan üniteler, sağa sola gidebiliyor. Ortada obstaclelar var. Front line, back line önceki oyunlardaki gibi. Combat alanları çok güzel hazırlanmış, büyülerin animasyonlar güzel. - Grafik olarak üst düzey değil ama bekleneni kesinlikle vereceğini düşünüyorum. Heroes 5'ten ÇOK daha iyi olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ben disciples serisine ısınamadım nedense 6 adamla meydsan savaşı mı olur lan. altına rakam yazın az çok mu zor sdf empire, elves ve legion of the damned falan da süper orijinal ırklar sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Fantastik bir dünyada olabilecek en gerçekçi ırklar bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 oha yanlız sslere gel bu oyunu rpg yapsalar olurmuş yani modeller o kadar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Gang link verir misin 6dk. lik video için, benim bulduklarım kısa hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar