Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 http://www.oynasana.com/files/index.php?idx=509 Grafikler beklediğimin çok ötesinde. Müzik dehşete düşürücü. Gerçekten ilk defa Türkler kaliteli bir oyun yapıyor sanırım ARGH süper !![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bende şuanda bu oyuna bakıyordum gerçekten güzel olmuş ama 1024x768 formatı olsa daha iyi olurmuş bence..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bu demonun tarihini veriorum yani pek yeni bişi deil forumda da çok konuşuldu 2001-07-03[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konsoldan yapabiliyorsun ama bende windowed oldu yapınca.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 01:59 tarihinde demiş ki: bende şuanda bu oyuna bakıyordum gerçekten güzel olmuş ama 1024x768 formatı olsa daha iyi olurmuş bence.. var konsoldan her turlu ayarı yaparsın girip bak sitesine werdim link i yukarda[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yanlız pusu kesin olarak ne zmn çıkıcak acaba? yani satışa sunulacak fln :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 aa evet cidden öyleymiş.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 SSS kısmında Henüz bir yayımcıyla bağlantıda olmadığımızdan, kesinleşmiş bir tarih yok. Bir yayımcıyla anlaştığımızda kesin tarihi açıklanacak. yazıyor[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 acaba sen pusu'nun yapımcısı falanmısın? *!meraklanır*[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 vay bre vay bre. Harbi istesek cebimizden 2 tane electronic art cikaririz. Tabi Istesek in altini cizmek lazim.[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Vallaha guzel olmu$ , Guardian o electronic artları 5 yapalım biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu demo kaç yıl önce eklenmişti siteye zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadaşlar sslere bakın baya bi ilerlemişler oyunda yakında biter zannediyorum.çünkü niye? modeller bile hazırlanmış ssleri var.[signature][hline]She's taking the best part of me I'm half a man with half a heart With nothing left to tear apart Half of me is walking around the other half is on the ground [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: The_Guardian, 14 February 2004 14:31 tarihinde demiş ki: vay bre vay bre. Harbi istesek cebimizden 2 tane electronic art cikaririz. Tabi Istesek in altini cizmek lazim. hatta maxisde çıkabilir :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: The_Guardian, 14 February 2004 14:31 tarihinde demiş ki: vay bre vay bre. Harbi istesek cebimizden 2 tane electronic art cikaririz. Tabi Istesek in altini cizmek lazim. Malesef bunun için maddi destek lazım PUSU yu yapan firmaya.Okadar zengin olduklarını sanmıyorum ki eğer EA ya rakip olsa pusu yuda satın alır onuda kendi bünyesine katar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 wtf? Eklendiği tarih: 02-07-2001[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Çıkarsa direk orjinal alırım.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ben bunu çok önceden indirmiştim bu şey di mi. Oynayamıyosun sadece haritada dolaşıyosun. Bence o kadar iyi değil ama fena da denemez.[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 maxis girse ne olur çıksa ne olur maxis çıkacağına böle kalsın hele de blizzard falan dururken..[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: codmaster, 14 February 2004 19:45 tarihinde demiş ki: Çıkarsa direk orjinal alırım. e baba bunu da kopya alırsan yuh zaten..[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 mumi'nin dediği gibi eski bir şey bu.. pre-alpha desek yeterli olur.. abartıp pre-pre-pre-pre-pre-pre-pre demo felan gerek yok.. PUSU'nun bu versiyonu gayet güzel, niye, çünkü quake 3 motoru üzerine yapılmış.. gayet çirkin, niye, çünkü pre-alpha bu arkadaşlar demo felan değil.. ayrıca bir aralar gastelere çıkan PUSU grubu çıkmıştı hava felan atmıştı.. şimdi yalan oldu arkadaşlar.. elimizden güzel Türk oyunları teker teker uçup gitti..[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bu demodaki durumu igrenc ya zaten bi oranlama hatasi var fitil etti hehe..Yonettigimiz eleman 30 cm birsey herhalde objelerle kiyaslayinca.. Grafikler guzel falanda degil,sadece muzigi sevdim o da surekli kendini tekrar ediyor sanirim.3 yil icinde eger ugrastilarsa,guzel birsey cikarmalari iyi olur.Ya da direk cope atsinlar.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 nesi güzel bunun anlamadim. zamanında açıp iki koşuşturdum ordan oraya. minotaur gibi ses çıkıyo elemandan taka tuka heha.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Nasıl bir sallamadır bu ya? Quake 3 grafik motoru kullanarak yapmışlar da bizim haberimiz yok. Sallayacaksanız biraz destekli sallayın. Grafik motoru tamamen kendilerinin yapımı. Şunu da söylemek isterim ki grafik motoru şu anki haliye quake 2 grafik motoru kadar bile değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sallama felan yok. quake 3 motoru olarak okumuştum bir yerde.. Türk oyunu bu arkadaşlar, kaç tane türk oyunu bu kadar güzel grafikleri oldu ki? Daha iyisini iddia ediyorsanız gelin siz de yapın. hem rekabet ortamı doğar[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 February 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar