BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Dvd sini izledimde şimdi. Evet çok amatörce yapılmış gibi duruyor. yani görüntü çekimleri filan. ama beşiktaşlıların severek izliyebiliceği bir belgesel olmuş. ama herhangi bir klübün taraftarıda izleyip zevk alabilir gibi geliyor bana. Zaten yapımcı çok karına değil hayrına gibi bir durumla yapmış diye biliyorum ama tamda hatırlamıyorum o kısmını. Nilay yılmaz milliyette yazmıştı. İlhan mansız, gökhan keskin gibi bir kaç kişi rol almak istememiş. onu anlıyamadım açıkçası. sonuçta görüntü filan değil içerik olarak fena sayılmıcak bir belgesel yapmışlar. geçen konular bjk nin son 2 yılını anlatıyor. konuk oyuncular içerisinde rıdvan dilmen, gültekin onay, yılmaz erdoğan gibi kişilerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ben de Denzel Washington'un oynadığı film sandım bi an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 feci beşiktaşlı olan bi arkadaşım izlemiş hala ağlıorum demişti.. Fenerbahçe taraftarı olmama rağmen izleyeceğim.. gerçi kesinlikle bi beşiktaşlı gbi duygulanarak izleyemem herhalde ama merak ediorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bende duygulandım baya :) yani bide çarşı'nın fest edilmesinden sonra daha duygulu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 amatörce yapılmış en güzel olay görüntüler daha sağlam olabilirmiş daha çok futbolcu katıla bilirmiş ama imkanlar bu herhalde yada daha sağlam anılar anlatıla bilirmiş olsun çarşı kendi kendine bu kadar yapmış güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bugun aldım harika ya. Gerçekten çok iyi anlatmış çarşıyı. İbrahim Altınsay muhalif takılmış bunuda tarafsızca göstermişler. Metin Tekin in Bizim optik demesini asla unutamayacağım.Böyle futbolcular yok artık bu zamanda.Harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar