eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 mulgear6 said: lan çok kotu bi ruya gordum :S banlanıyodum ruyamda sfgdg ay o rüya bende gerçek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hehehee bende de. frp'ye ekleyin beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mulgear da 3 kere falan banlandı gerçi daha önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu akşam devam edelim ama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nileppezdel said: Mulgear da 3 kere falan banlandı gerçi daha önce :D 2 kere banlandım :( burda da anlatıyım mı hikayeyi? :D eheh ama 1. ve 2. banlanısım arka arkaya geldi yeni acc alıp tartısmıstım filan gece gec saatlerde kalecgosu alırsak oynarım ben ama nil gelmesin satıcı pis herif pis işallah film kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 UP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ne diyosun? bugun devam edelim lex birleştir bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben banlanmadım hiç. Aranıza alın plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Film fena değildi de gelemem bu gece arkadaş kalcak bizde. Siz takılın ben ortadan kaybolmuş oliim sonra ger katıliim aranıza süper fikir di mi? Arabam da sizde kalsın verdim gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0sper Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hep frp oynamak istemişimdir tekrarında haberim olsun plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bende istemişimdirde etrafımda 1 tane bile oynayan olmazmı ya ömrümde oynamadım ama hevesliyim genç yetenek n00b mageniz olabilirm kdjfkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mirc'den oynasak daha bi güzel olmazmı? ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0sper Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 evet aslında güzel olur.bende n00b'um biraz :D .Düzgün bi DM varsa yapalım hakkaten iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ne oynamak istersiniz ? (dm geldi ağabey koş koş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 forgatın riğılmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 dm miz lex bi kere :) vampires oynuyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar