Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sefer harbiden de kozmetik tüccarı oldum

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Oriflame kozmetik şirketinin satış temsilcisi oldum.

Bayanlar zaten bilirler bu tür şeyleri ama bay arkadaşlara sesleniyorum utanmadan çekinmeden deodorant, parfüm, eude toilet, traş sonrası bakım ürünleri, vücut bakım ütrünleri siparişi verevibilirsiniz hiç sorun değil

sivilce problemleri, ayak kokusu problemleri, çeşitli cilt problemleri...

walla utanılacak bir şey yok bakın ben de ayak sağlığı ürünlerini kullanıyorum memnunum.
ayrıca traş sonrası setlerini de kullanıyorum
aha yularıda link var tıklayın istediğiniz ürünü beğenin öm den ulaşın ben para kazaniim siz de bakımlı yakışıklı olun

hem belllirli miktarda alışveriş yapana hediye kampanyası da vaaar

dalga geçmiyorum hakkaten de sipariş vermek isteyen olursa (ki istanbul içi olsun) kontak kursun

bakımlı günler dilerim[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
[bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

illa bakım ürünü kullanın diyen yok

ama normal hayatta bi deodrant bi eau de toilet kullanmıyor musun?

tabii ki de kullanıyorsun yada traş sıonrasında aftershave sürmüyormusun?
tabii ki de sürüyorsun
işte bende kaliteyi ayağınıza getirdim işte :)[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bathory, 12 February 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
kıca sürülünce ordakileri döküp kfada çıkarmaya yaran şampuan varsa pm at hemen babacım
:lol: Yanlız değilsin, bilim elbet bu eşitsizliği gidermenin de bi yolunu bulacak ve biz mutlu mesut toplumla kaynaşabileceğiz[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmeyenler için metroseksüel nedirin haberini fi tarihinde hürriyet yapmıştı ahanda haber budur. Kısaca justin timbırleyk dopoşuna kafam girsin, biz bruce abiyi seviyoruz :)

Not: Ben ünideykende o zerzevatı satan bir sürü arkadaşım vardı, hepiside havasını aldı :-P

Yeni erkek tipi metroseksüeller

The New York Times ve dünyanın en önde gelen basın yayın organları, ‘‘metroseksüel’’ olarak adlandırılan yeni tür erkekten söz ediyor. Metroseksüel erkek devriminin öncüleri ise David Beckham, Ben Affleck ve Justin Timberlake. Türkiye'de ise Tarkan, bu tipe örnek olarak gösterilebilir.

Amerikan yayın organlarında son zamanlarda ‘‘metroseksüel’’ olarak adlandırılan yeni erkek tipinden söz eden yazılar sık çıkıyor. Bir kavram olarak sözlüklerde bile yer almaya başlayan metroseksüel, ‘‘gay olmayan, ancak dişi ve kadınsı yanlarını sergilemekten çekinmeyen, bundan zevk alan kentli heteroseksüel erkek’’ anlamına geliyor. Yayın organları, metroseksüel erkek devriminin öncüleri olarak da David Beckham, Ben Affleck ve Justin Timberlake'i gösteriyorlar. Türkiye'de ise Tarkan, bu tipe örnek olarak gösterilebilir.

ÖNCÜSÜ BECKHAM

Metroseksüel erkek, görünümüne çok önem veriyor: Güzellik salonuna gidiyor, küpe takıyor, manikür yaptırıyor, tırnaklarını boyuyor ve ‘‘Bruno Magli’’ marka ayakkabı giymekten oldukça haz duyuyor. Avrupalı bir yazar, metroseksüelleri ‘‘Eşcinsellerin klişeleşmiş bütün niteliklerini, taraf değiştirmeden kabulleniyorlar’’ diye tanımlıyor.

Bu yazara göre ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, metroseksüel erkek devriminin öncüsü. Aynı yazar, ‘‘David Beckham güzellik salonuna gidiyor ve bunu bilmeniz, onun hiç de umurunda değil’’ diye yazıyor. David Beckham, metroseksüelliğin ilk işaretini uzun etek giyerek ve eşi Victoria Bechkam'ın iş çamaşırlarını giydiğini açıklayarak vermişti.

Bir zamanlar gardırobunda tişört ve blucinden başka hiçbir şey bulunmayan Ben Affleck, bugün Hollywood'un en iyi giyinen erkeği haline geldi. Affleck, L'Oreal Firması ile de bir sözleşme imzaladı. Affleck, L'Oreal'in güzellik ürünlerinin promosyon kampanyasına katkıda bulunacak.

NSYNC Grubunun üyesi, Britney Spears'ün eski sevgilisi Justin Timberlake de metroseksüel erkeklerin öncüleri arasında. Çapkınlığıyla tanınan ve ‘‘kalp kıran’’ lakabı takılan Timberlake, seksi görünmeyi ve cinselliği öne çıkaran dansları son derece seviyor.

Bu gruba asla giremeyenler

Asla ‘‘metroseksüel’’ olamayacak ünlüler de var:

Başkan George W. Bush, Tommy Lee Jones, Mike Tyson,

Jack Nicholson, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

traş sonrası bakım ürünü olaiblir
cilt bakımı olabilir
ayak sağlığı olabilir (ben bundan kullanıyorum)
deodorant olabilir
parfüm vs olabilir
yada bak 14 şubat geliyor sevdiceğibne alabilrsin bir şeyler[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Sosyal ağlarda paylaş

-abi kozmetik olayına benzemesin
-sus yok öle bir şey unut onu öyle olmayacak...

ertesi günlerde

-ya medyaya yansımasaydı iyi olacaktı işte medyaya yansıdı ya ondan böyle şey oldu... E-5 kapalıdır TEM den gidelim[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Sosyal ağlarda paylaş

hadı hayırlısı bakalım bu arada bende uyeyım lan annem benı uye etmıs bızım ustumuzden para kazanıyor allahsız :P[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Ehueh Babacum un tüy dökücü seti bir şişe saf alkol ve özenle hazırlanmış bir kutu kibritten oluşuyormuş (vasati 40 çöp)[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

ehe gerçi benim işim olmaz ama şöyle bişi olabilir:
--bir hafta sonra babacummostors forumlarda açıklama yapar--
eveeet x kişisi 2 şişe şundan aldı...
a kişisi cilt bakımına önem veriyo...
c kişisi bilmemne aldı...
....
(şeklinde uzayıp giden bi liste)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...