Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Pyro said: Bu arada crit ne kadar olmalı? Ne kadardan sonrasının pek işlevselliği kalmıyor? 35 40 dan sonrası zarar olur bence. agrodan dps yapamazsın rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Buyse said: Pyro said: Bu arada crit ne kadar olmalı? Ne kadardan sonrasının pek işlevselliği kalmıyor? 35 40 dan sonrası zarar olur bence. agrodan dps yapamazsın rahat. aggrodan ziyade belli bir orandan sonra critin getirisi azalıyor. genelde devestation hariç %25-30 arası iyidir.ondan sonra spell dmg ve haste gidilmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Gearında yeterli esnekliği kazanana kadar haste yüklememelisin onun yerine kendini gimplemeden crit ve dmg stackla (hit cap olucak tabiiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2 adamında hit cap ~25(+5desto)crit flm yeterli bence ama 1200-1500 arası dps az lock icin genel olarak sorun var sizin locklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fresh lock um var hit cap nedir öğrenmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Burda spell hitle ilgili herşey gayet güzel anlatılıyor. Destro warlock için talentlerinde spell hit olmadığı için 202 hit rating gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 destro lockların vay haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 10 hastem var artık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hastem değil, hasteim (heystim) :facepalm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hasteim deil my haste :D :P :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 FreEmoon said: Burda spell hitle ilgili herşey gayet güzel anlatılıyor. Destro warlock için talentlerinde spell hit olmadığı için 202 hit rating gerekiyor. 8 milyon fırın ekmek yemem lazım yani hımmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Burak kımıl zararlısısın, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Pyro said: Bu diğer adamda. Ne yeteneği paso s.bolt spamlıyorsun abi. Gerçi spell damage farkı var biraz da 900k kadar farkettirmez o. Belkide yeteneginde etkisi vardir? Paso sb spamlayarak warlockta dmg yaparsin, ama esas farki gear seciminle(o 8 crit gemlerinden kurtul cok hizli bir sekilde),lifetap'le, trinket ve pot zamanlamalari ile atarsin bu da isin yetenek kismi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 onları diğer classlarda da yapmak zorundasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Zaten bu sadece warlockla ilgili degil, tum classlarla ilgili. Ufak seylerin pesinden kosup, bu ufak seylerle isin sonunda buyuk fark yaratmak, iyi dps'in olayi budur benim kitabimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 0.21.40 Destruction Warlock hit cap: 202 = %16.02 %25 unbuffed crit yeterli bir miktar. 1300 unbuffed spell up oldukça iyi. Gerisi haste. 202hit ver %24crit 1150 spell up tan sonra Warlockta 12spell up gem yerine 5haste6sğell up gemin verdiği dps daha fazla. 1235 spell up tan sonra 10haste daha da faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Şöle bi deneme yaptık yanlız 340 crit rate+163 haste vs 517 crit 0 haste ikiside 1400 spell dmg 5 dakika 3 denemedede 177 crit farkı olan lock haste olana 50k ila 60k arası fark attı. //Edik: Grplarda şaman ve sp var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 belki uzun suren fightlarda fark olur. archi gibi bi bossda mesela. daha kısa olan cast süresi daha etkili olur cunku ne zaman kıpırdaman gerektigi belli olmuyo vs. (o yuzden tam druid bossu deniliyo <3 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hit cap ve gear el verdiğince haste abandım ve 100 haste yaptım chara. Şunu çok net söyleyebilirim ki haste>crit. Çok çok farketti bu gece bt de damage done oranı. Ayrıyetten 100 spell haste de 0.15 saniye indirdi eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 direk üstündeki itemleri tutup soketleremi gem dösedin yoksa özel olarak spell haste itemleri aldınmı ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Biraz gem biraz item. Şöyle link vereyim hatta. Ayrıca ZA'dan da botu aldım ama hitcapi ayarlayıp kullanmaya başlayacağım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Pyro said: Ne yeteneği paso s.bolt spamlıyorsun abi. Ah ah bu yoruma bayıldım ne açık sözlü warlock :) Durumu çözmene sevindim. Baya düzelme oldu demişsin ne derece bir etki yarattı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Nessarien said: Pyro said: Ne yeteneği paso s.bolt spamlıyorsun abi. Tek kollu idiot bir adam bile lock oynar.Bu sözü eski bir arkadaş söylerdi hep gülüp geçerdik bizde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Nessarien said: Pyro said: Ne yeteneği paso s.bolt spamlıyorsun abi. Ah ah bu yoruma bayıldım ne açık sözlü warlock :) Durumu çözmene sevindim. Baya düzelme oldu demişsin ne derece bir etki yarattı ? Karışık bir durumu olduğunu hiç bir zaman iddaa etmedim. Kolay ve alışık olduğum için lock oynuyorum şahsen ben. Açıkçası damage done da ilk 5 e bile giremezken (dps warrior bile geçiyordu o derece), şimdi min 2. falan oluyorum. Gear hemen hemen aynıydı sadece işte haste abandım biraz, tek fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar