_Mayhem_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Biraz önce NTV de Iraklılar tarafından esir alınmış amerikan askerlerinin konuşmasını dinledim.. ıraklılar soru soruyo.. ismini fln.. doğru düzgün ingilizceleri de yok ztn.. askerler çok korkmuş gözüküyolardı.. kötü bi muamele görüp görmediklerini bilmiorum.. ama şu savaş başladığından beri tv ye bakıp bu kadar kötü olduğumu hiç hatırlamıyorum.. onlar konuşurken ben souk terler döktüm.. hala da çok kötüyüm.. ne diycemi bilemiorum.. işallah bu savaş kısa sürede biter.. Bu video görüntülerinden sonra işler baya kızışacak gibi.. özellikle amerikan halkı patlama yapabilr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Savaş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bagdatin üstüne bamba atip yüzlerce kisiyi öldürürken iyi tabii. suç islerlerse cezalarini da çekerler[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 *Tazyikli su fışkırtır* fışş fışşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ingiliz medyasında birkaç saniye gösterilmiş bu görüntüler ve amerikada ise hiç gösterilmemiş. tabi internetten falan yayılır bunlar. işler kızışmaya başladı...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 adamlar koz olarak tv önünde esirlere işkence bile yaptırırlar...(ottan boktan meselelere üzülmeyin,görüyorsunuz adamlar neler çekiyo)[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 lol hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 esir askerlerin televizyon vs. yayın organlarına çıkartılması antlaşmalarla yasaklanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Üstlerinde yüksek teknolojili teçhizatları,güneş gözlükleri,uzun menzilli silahları falan olmadan korkmuş gözlerle etrafa bakınırken çok acınası gözüktüler...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Exodus, 23 Mart 2003 18:49 tarihinde demiş ki: esir askerlerin televizyon vs. yayın organlarına çıkartılması antlaşmalarla yasaklanmıştır. amerikalılar teslim olan ıraklıları çektiler ama. yere yatırıp üstlerini ararlarken falan. vurulmuş bir ıraklı bile gösterdiler yerde yatarken...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 rumsfelt salağı demiş anlaşmalarca yasak diye sen yapınca birşey olmuyor da o yapınca mı oluyor tanrımısın ulan!!! Bu Arada beyaz bayrağı olan ıraklı askerlerin kafalarını parçalayan İngiliz askerlerini gördünüz mü?[hline]Prena Forum,TFC,DoD,HLDM,Donanım vs... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Exodus, 23 Mart 2003 18:49 tarihinde demiş ki: esir askerlerin televizyon vs. yayın organlarına çıkartılması antlaşmalarla yasaklanmıştır. yasak diye bişi varsa amerika bunu baştan deldi o yüzden kimse takmıyor suan yasak yok istediklerini yaparlar umarım savaşı destekleyenler birgün bu esirlerin konumuna düşerler bütün suç emir verenlerde o askerlerinde bi suçu yok görevleri bu milliyette ilk sayfada bir amerikalı adamın resmi var düşen helikopterin pilotu olan cocugun babasıymış şöyle diyor "bak bush bu tek oglumdu"[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 nerde bunlar ya? kafalarını parçalayanlar veya vurulmuş ıraklılar? ciddi soruyorum görmedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 TGRT de gösteriyordu biraz önce[hline]Prena Forum,TFC,DoD,HLDM,Donanım vs... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 su bush la saddam olsede cehenemde birbirlerini yeseler bizde kurtulsak bune be of of[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Prawler, 23 Mart 2003 19:14 tarihinde demiş ki: rumsfelt salağı demiş anlaşmalarca yasak diye sen yapınca birşey olmuyor da o yapınca mı oluyor tanrımısın ulan!!! Bu Arada beyaz bayrağı olan ıraklı askerlerin kafalarını parçalayan İngiliz askerlerini gördünüz mü?[hline]Prena Forum,TFC,DoD,HLDM,Donanım vs... [email protected] +1 ... AYrıca Nukem dediğinden ben bişi çıkaramadım ? Neyi kastettin?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Nukem_Verite, 23 Mart 2003 18:45 tarihinde demiş ki: said: Androner, 23 Mart 2003 18:04 tarihinde demiş ki: bagdatin üstüne bamba atip yüzlerce kisiyi öldürürken iyi tabii. suç islerlerse cezalarini da çekerler[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" çüklerinin keyfine yapıyolardı dimi.[hline]dark-dr, 20 Ağustos 2001 15:37 tarihinde demiş ki: LOOK DUDE IM LOGGING FROM ***IN TURKEY AND I PING 640. TODAY I PING 200 SO I PK PPL GOT THAT? Kesinlikle çüklerinin keyfine yapıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ben sadece yasaklanmıştır dedim, şu anda 2 taraf da ihlal ediyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Savaş denen bir cahilliğin olduğu yerde kim kuralları bilir ki?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 lol be, nukem orda askerleri kastetmiş, sonuçta sadece verilen emri uyguluyor adamlar orda, hatta esirlerden biri bana sadece buraya gelip savaşmam söylendi bende geldim dedi, napacakki adamlar askerde emirlere karşı gelme diye bir olay yoktur. geleni indirirler aşağı direk.[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 . [Bu mesaj Norak tarafından 23 Mart 2003 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Norak, 23 Mart 2003 20:09 tarihinde demiş ki: lol be, nukem orda askerleri kastetmiş, sonuçta sadece verilen emri uyguluyor adamlar orda, hatta esirlerden biri bana sadece buraya gelip savaşmam söylendi bende geldim dedi, napacakki adamlar askerde emirlere karşı gelme diye bir olay yoktur. geleni indirirler aşağı direk.[hline] AO-Swg-WoW yalnız amerika'da askerlik zorunlu diil..gerçi tabi keyifleri için yapmıyolar da..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Exodus, 23 Mart 2003 18:49 tarihinde demiş ki: esir askerlerin televizyon vs. yayın organlarına çıkartılması antlaşmalarla yasaklanmıştır. bknz: cnn ve bilimum amerikan kanalı ayrıca topici açan arkadaşa sorarım ıraklı esirleri izlerken için hiç mi acımadıda amerikanları görünce soğuk terler aktı insan olduğunu anladın veya bağdatta daha 10 yaşına bile gelmemiş masum çocukların cesetlerini görürken için cız etmedi mi acaba insanlık duygularımız mı çelişiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Exodus, 23 Mart 2003 19:36 tarihinde demiş ki: ben sadece yasaklanmıştır dedim, şu anda 2 taraf da ihlal ediyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Savaş bu adı üstünde,kural mural olmaz..futbol maçımı bu. sen kafana göre ırak a gir petrol için, silah sanayini tavana vurmak için ,sonra 10 asker yakalanınca vahşilik yok barbarlık diye millete sun.Yok böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar