Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 valla acil bilgi lazım bana. zaten 2 senedir izmirdeyim fakat egede okuyup bucada oturarak fail durumlarına düşmüştüm. şimdi 500 civarı kirayla ege üniversitesine yakın rahat gidilebilecek biryer aramaktayımda mesela metro hattına yakın olsada olur falan. forumda büsürü izmirli var sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 forumdaki izmirlilerin yaş ortalaması 18 : ) ve genelde baba evi rullz. Bence emlakçı gezsen, ya da okulda başka şehirden gelen insanlara sorsan daha güzel sonuçlar elde edersin gibime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 forumda 3 plus 1 kombili 550 ilgilenirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ciddiyimB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 forum derken bu alışveriş merkezi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yep daha bugun gördüm ilanı sanırım 2-3 paraleli istersen adamın no sunu verem ev sahibi direk emlakcı muhabetiylede ugraşmassnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 muhteşem olur özel mesaj atabilirsen tabi daha evi zınk diye bulmuş olmuyorum başka arkadaşlarda mesela konakla bornova arasında metroyla okula gidip gelebileceğim falan adam gibi semtler var mı bilmiyorum ben. bu tip önerilerde bulunabilirseniz tadınızdan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 üçyol da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben orda oturuyorum ztn evler güzel temz vs izmirdeysen görüşedebiliriz tanıdık vs var bi sürü birazdan teli pm lerim sana arkadaş gelsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bizim ev var kiraya verilicek, üçyola 10~15 dakika kadar, doğru minibüs de olmalı bornovaya ama boya badana filan daha bir kaç aylık işi var sanırım, semt olarak pek iyi sayılmaz ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bornova ata duragında oturuyorum evim ege uni.ye yuruyerek 10 dk :D buralarda evler 500 den baslıyo ama cok dandik 500lukler biraz iyi bişey olsun dersen 600 e cıkıyo ve gidiyo sonra :) ekonomik olsun dersen evka-3 taraflarında fln uygun evler var bi arkadasım 325 liraya kalıyo 1+1 tabi. evka3 dende tek otobusle yine en fazla 10 dk da manisa kavsagina geliniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Baluu said: forumdaki izmirlilerin yaş ortalaması 18 : ) ve genelde baba evi rullz. Bence emlakçı gezsen, ya da okulda başka şehirden gelen insanlara sorsan daha güzel sonuçlar elde edersin gibime geliyor :D aga sen salaksın? valla üçyoldan rahat her yere gidersin, böyle rahat mekanlar arasında en ucuzu da üçyol sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 küçükparkın göbeğinde oturuyorum ben (empasın üstü) 2+1 550. benim evin karşısında var bi kaç kiralık ilanı asılı daire.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 taşkente gel valla güzel evler sesiz sakin 500 e rahat verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 500 e rahat verirsin derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Vingthor said: valla acil bilgi lazım bana. zaten 2 senedir izmirdeyim fakat egede okuyup bucada oturarak fail durumlarına düşmüştüm. şimdi 500 civarı kirayla ege üniversitesine yakın rahat gidilebilecek biryer aramaktayımda mesela metro hattına yakın olsada olur falan. forumda büsürü izmirli var sorayım dedim bornova küçük parkta gez. kiralık evler var. tam zamanı tutmak için. sonra fiyatlar uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Marl0_on said: 500 e rahat verirsin derken? kira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 konak asansör'de ev buldum. ev falan güzel iyi hoş yer nası fikri olan var mı? dışardan baya başarılı görünüyo metroya 15 dakika falan. alsancak öle 10-15 dakika balçovada öle bişi falan nedir yorumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 tek tük denk gelmzse 500e düzgü nbi ev bulamazsın bornovada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 asansörün oralarda iyidir ben ilk sene orda ev tutmustumta bucaya gidemediydim tınaztepeye otobüs yok :P ama hergun metroya yürürken bayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 otobüs geçerken bina sallanırsa şaşırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 iyidir ya asansör, konak metroya da yakın hem madcat de ordaydı ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar