shegerkiz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ya benim hamsterim 4 yıl yaşadı fakat 4 yılın sonunda öldü eyer bakımını düzgün yaparsan seninkide 4 - 5 yıl yaşayabilir[b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 shegerkız ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Candy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 BEN HAMSTERİMİ HİÇ BANYO ETMEDİM VE DÜŞÜNMÜYOM DA (BEN ONU ALDIĞIM ZAMANDAN BU YANA 4 YIL GEÇTİ)X( (:P) >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 dişi erkek alıcaksan çok dikkat et benimkiler paso kavga ediyodu ayırmak zorunda kaldım . çiftleştirdikten sonra bissürü yavru oldu annesi yedi onları . son bi tane kalmıştı tüyleri falan çıkıp gözleri de açılmıştı . o da sonra öldü anlamadım neden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 onları ayırman gerekiyodu.oha resmen hepsini yiyene dek bekledin mi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Nasıl bir anneliktir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hamsterlar, tanrının insanoğluna ibret vermesi için yarattığı canlılar. ensest ilişki mi dersin yamyamlık mı dersin yavrusunu sokağa atmak mı dersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ayrica aldigin kisiyede sor gunde ne kadar yemek vermen gerektigini cunku senden aldiklari findik fistik vs tarzi yiyecekleri talasin yada herhangi birseyin altina gizleme gibi huylari var yemekten catlamasinlar sonra fazla yemekten hayvanlar evde mumkunse tek kisi beslesin. Talaslarini duzenli temizler , degistirirsen koku miktarini azaltirsin ama sonucta hayvan koku olacaktir o konuda sansin yok balkonda bu sogukta hayvanlar telef olabilir hic alma balkonda bakacaksan. Yikamana gerek yok hayvanlar yalaniyorlar zaten yikarsanda bezle bisiyle kurula usutursun hayvanlari Aldiginda petshopcudan zaten ogrenirsin bakim olaylarini Su icinde biberon gibi bi aparatlari vardi sanirim onlarin ben beyaz lab. faresi beslemistim sakin alma en ufak delikten kaciyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cocuk yap bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 2 Gün temizleme altını sidik kokusundan yanına yaklaşılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben de ama'lar ile boğuşuyorum bu aralar. besleme ve bakım olarak hamster ile muhabbet kuşu kıyaslaması yapabilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Tokasra said: Ya ögrenmek istiyorum olmaz mı Madem 1 yıl yasıcak adam gibi yasasın o zaman ... ahahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 SodomVsGomore said: hamsterlar, tanrının insanoğluna ibret vermesi için yarattığı canlılar. ensest ilişki mi dersin yamyamlık mı dersin yavrusunu sokağa atmak mı dersin... SodomVsGomore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar