Genç yetenekler uzun vadeli yatırım. Alırsın takıma 3'er 5'er yersin gelenden geçenden.
Pro alırsan yaşlı da olsalar 1 sezon götürüyorlar gibi geliyor. Bana sorarsan pro al, 1. lige çıktıktan sonra transfer borsası sayesinde takımı istediğin gibi düzersin.
Ha ama diyorsan ki ben 1-2 sezon takılayım mahalli ligde, gençlerim pişsin sonra estiririm, o senin bileceğin iş. Genç yeteneklerden kısa dönemde bir şey bekleme ama.
Takımda hali hazırda var bitane 55güçte antreman yaptırınca artıyor.
Ama ona da puan gidiyor.En iyisi pro seçmek.En yaşlısı 30 yaşında zaten herhalde 1-2 sezon götürür parayı toplarız sonrada gençlere yatırım.
Neyse bi pro çekiyim yarında bi genç çekerim :p
bu oyucnu bulma alternatifimiz yok mu.Kura çeker gibi.
Transfer borsası çok zor
10 YTL'ye çıkarma sakın, ben bir kere denedim onu, 750+ taraftardan (ve taraftar arkadaşlığına rağmen) 100 küsür kişi geldi.
Cezalılar konusunda; 2 maç önce "Centilmenlik dışı"nı değiştirmeyi unutmuşum, 3 kırmızı kart görmüştüm, geçen maçta da normale dönmüştüm 1 kırmızı kart (ve iki sakat) da öyle görmüşüm.
Öne çıkan mesajlar
Asteroth
Pro alırsan yaşlı da olsalar 1 sezon götürüyorlar gibi geliyor. Bana sorarsan pro al, 1. lige çıktıktan sonra transfer borsası sayesinde takımı istediğin gibi düzersin.
Ha ama diyorsan ki ben 1-2 sezon takılayım mahalli ligde, gençlerim pişsin sonra estiririm, o senin bileceğin iş. Genç yeteneklerden kısa dönemde bir şey bekleme ama.
Sosyal ağlarda paylaş
bLackcha0s
Ama ona da puan gidiyor.En iyisi pro seçmek.En yaşlısı 30 yaşında zaten herhalde 1-2 sezon götürür parayı toplarız sonrada gençlere yatırım.
Neyse bi pro çekiyim yarında bi genç çekerim :p
bu oyucnu bulma alternatifimiz yok mu.Kura çeker gibi.
Transfer borsası çok zor
Sosyal ağlarda paylaş
bLackcha0s
boş çektik =) gitti 14pua :/
Sosyal ağlarda paylaş
Baluu
geçmiş olsun, oluyor arada bir öyle işte :D
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
das a athletics
Sosyal ağlarda paylaş
Tuor_annare
Sosyal ağlarda paylaş
Baluu
Sosyal ağlarda paylaş
Cantona
antrenman maçı mükemmel geliştiriyor gücü, 5-10 arası arttırdı bende..
bu maçı alayım artık. :)
Sosyal ağlarda paylaş
Mumu
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
7 cezalı 1 sakat var takımda, zar zor 11 çıkardım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş
Baluu
Anlam veremiyorum.
Ben 1 defa sarı kart gördüm.
Ama kezman 2.sefer sakatlandı :D
Sosyal ağlarda paylaş
Robert_Poche
Sosyal ağlarda paylaş
bLackcha0s
Sosyal ağlarda paylaş
Baluu
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
Cezalılar konusunda; 2 maç önce "Centilmenlik dışı"nı değiştirmeyi unutmuşum, 3 kırmızı kart görmüştüm, geçen maçta da normale dönmüştüm 1 kırmızı kart (ve iki sakat) da öyle görmüşüm.
Saçmasapan işler ya.
Sosyal ağlarda paylaş