Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Baluu said:

Başta dikkat etmemiştim, oyuncu sakatlanmış, sakatlandıktan sonra 2 gol atmış. Şimdi bakıyorum kadroda yuzde 74 sakat diyor. Bu adam nerden baksan 2 gün yok.

Sakatlanan oyuncuyu neden değiştirmiyorsun ?
Hadi biz maçı görüp müdahale edemiyoruz tamam, ama bari sen kendin otomatik yap. Hadi yamıyorsun, maç öncesi şu sakatlanırsa şu girsin diye bişi seçebilelim en azından.

Nasıl bir saçmalık var abi bu konuda böyle ya.
Sosyal ağlarda paylaş

maelstrom said:
maç sırasında dakikası dakikasına ayarlıyorsun oyuncu değişikliğini ama kimin sakatlanacağını bilmiyorsun sadece. sanırım o oyuncu değiştirmeyi kaçırdın? ya da geniş bir kadro kur kim sakatlanırsa yerine daha zayıf bir oyuncu koyarsın.

yahu ikinci maça koyacak adamım var zaten, o sakatlansın o'nun yerine de adam koyarım.

Mühim olan o değil, mesele oyundaki bir saçmalık. 3 oyuncu değiştirebiliyorum ben hangi oyuncu'nun sakatlanacağını nereden bileyim müneccim miyim ?

Bana sormalı en azından, önceden ya da maç sırasında farketmez sakatlanan oyuncuyu sakat sakat oynatmak mantıksızlıktır. Sakatlandıysa çıkar oyundan. Adam eğer ilk sakatlandığında çıksa yuzde 94 sakatlık yaşayacaktı. Gece 12 de yuzde 10 kazanıp yarın iki antrenman çakıp eksiksiz devam edicekti yola, yani maç kaçırmayacaktı.

Ama şimdi ziyaret felan bile etsem, yok adam kesin 2 maç kaçırdı yani.

[qutote]baluu sence nasıl genç yetenekler 16 puan var ne yapmalı diye düşünüyorum.Prof oyuncular buldum hep ama yaşlar hep 30 falan

dede takımı olduk.Steau Bükreş e döndük.

Agali valla bence çek 2 tane genç. Gençler iyidir üst lige çıkınca napıcan. Bendekiler alayı pro bugün td puanı topluyorum antrenman felan yaptırmadım maçtan sonra, çekicem 1 tane genç ne gelirse kısmet, paso da oynatacam, antrenmanlara felan katılsın takılsın eleman, ilerde lazım olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Genç yetenekler uzun vadeli yatırım. Alırsın takıma 3'er 5'er yersin gelenden geçenden.

Pro alırsan yaşlı da olsalar 1 sezon götürüyorlar gibi geliyor. Bana sorarsan pro al, 1. lige çıktıktan sonra transfer borsası sayesinde takımı istediğin gibi düzersin.

Ha ama diyorsan ki ben 1-2 sezon takılayım mahalli ligde, gençlerim pişsin sonra estiririm, o senin bileceğin iş. Genç yeteneklerden kısa dönemde bir şey bekleme ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Takımda hali hazırda var bitane 55güçte antreman yaptırınca artıyor.
Ama ona da puan gidiyor.En iyisi pro seçmek.En yaşlısı 30 yaşında zaten herhalde 1-2 sezon götürür parayı toplarız sonrada gençlere yatırım.
Neyse bi pro çekiyim yarında bi genç çekerim :p

bu oyucnu bulma alternatifimiz yok mu.Kura çeker gibi.
Transfer borsası çok zor
Sosyal ağlarda paylaş

10 YTL'ye çıkarma sakın, ben bir kere denedim onu, 750+ taraftardan (ve taraftar arkadaşlığına rağmen) 100 küsür kişi geldi.

Cezalılar konusunda; 2 maç önce "Centilmenlik dışı"nı değiştirmeyi unutmuşum, 3 kırmızı kart görmüştüm, geçen maçta da normale dönmüştüm 1 kırmızı kart (ve iki sakat) da öyle görmüşüm.

Saçmasapan işler ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...