Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 abi oyun motoru çok saçma ya. bu arada takımı silemiyorum ya silinmiyo hata veriyo hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kart yok ki. centilmenlik normal. ikili mücadele hard. 3 lü defans. sağlam defanslar hepsi de. hakem satmış maçı. badigard alıcam ben ya. :D off çok canım sıkıldı. fm deki hayvan takımı açayım da biraz galibiyet alayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yine 0-3 kazanmışım :) 8-9 haftada deplasman maçı oynuyorum yaw ne iş anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 of yarın ki maçı lig birincisi ile yapıcam.. adam iki maçda da çakmış : ) 1. aragirspor 2 2 0 0 6:0 6 6 üstelik herif hiç gol yememiş.. of of.. Yandık allama : ) Bir dahaki maçı muhtemelen kaybedicem. Td puanı 1 bende şuan, biraz puan olsa aaahh aaaahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 5-1 çakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 iki takımımda yendi çok mutluyum:Dbiri deplasmanda 4 attı dieri de kendi evimde 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 2. Takımı nerden nasıl açıyorsunuz ? yeni acc mi alıyonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 lige nası giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 herkesin 5 takım hakkı var.aynı maille aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 orta saha güçlendirmek için bireysel / takım ne çalıştırmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 4-4 berabere bitmiş yuh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Goering said: orta saha güçlendirmek için bireysel / takım ne çalıştırmak gerekiyor? ikili mücadele çalıştır, sonra antreman maçı yaptır tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 saat başına 1 değilde 2 tdp werselerdi bence daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bir takım daha açtım şimdi, aynı isimle Fenerbahçe SK. Td puanını daha verimli kullandım, +transfer yaptım. Daha hiç maça ve antrenmana çıkmamış olan takımım, buyrun. Bu takım farka gidecek, takım gücü'ne de dikkat çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Soru Pati2 başlayalı 2 maç olmuş ama takımımı silip baştan girecem. 2 maç eksik mi oynuyorum? Yoksa telafisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 pati2 ye girince snn ligin orası olmuyor snnle aynı zamanda giren adamlarla bir mahalli lig oluşturuluyor. Pati2 nin amacı taraftar arkadaşlıgı forum ve ileride lig atladıgımızda altyapı takımları olucak ewt takımını sildiğinde baştan başlamış olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Cevap : O nasıl oluyor bilmiyorum ama, Pati Ligi bir nevi bizim normal'de katıldığımız liglerdeki durum'un yansıması.. Şimdi yeni takım kurarsan katıldığın lig'de herkes ilk maçını oynayacak. Bu durumda ilk girenin ligi erken biterken, senin ligin geç biticek. En son katılanın ligi bittikten sonra, kim 1. kim2. belirlenecek. Yani hayır eksik maç oynamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Takımı sildim, şimdi accm duruyo o yüzden yeni acc alamıyorum aynı isimle. Ama login olunca sapıtıyor. Eski takımımla login yapıyorum silmiş olmama rağmen ama deişiklik yapamıyorum, yukarıda da kullanıcı adım silinmiş "Giriş adıyla oturum açtınız" yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 takımı sildiysen durmaması lazım accountunun bende az önce sildim sora aynı account ismi ile kayıt oldum sorun çıkarmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Hmm neyse yeni account aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ben sildim silinmedi, giriyorum geri duruyor herşey felan. Yeni acc aldım aynı email ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Aynısı geldi başıma aynısını yaptım. Baya güzel oldu 200 puan canavar gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Takımı kurduktan sonra son durumu da paylaş bakalım bi, 200 puanı ne kadar faydalı kullanmışsın görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 200 puanı görünce tekrar takım açma kararı aldım. sponsorlara basmıştım önceki hesabımda. Taçsporu iptal ediyorum yeni takımım King B FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Euehueh.. 734'lük verimi gören, yeniden takım açıyor bakıyorum da :D Bir de ntvspor'un yardım bölümü keşke daha iyi olsaymış, abi oyuna girdik bişi bilmiyoruz, bari kullanım şeklinde bir menu yapsalarmış ya, böyle çok kötü oldu, ilk takımlar direk fail örneği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar