Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ülkücü Ali'den sonra böyle enteresan bir kitapla karşılaştım, paylaşmak istedim. Caps
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kutsal taşaklar, çük gerçeği :D harun yahya eseri gibi başlıklar asdasda
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ahah merak ettim ne yazmış acaba adam küçükçükler hakkında
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Abi ben okudum bugün kitabı 'Kutsal Taşaklar' bölümünde İsa'nın taşağından filan bahsediyor sdf Pazartesi istediğiniz sayfaların resmini çekip koyarım sdf
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 31.sayfa plx. şu çılgın çükler bi kitap yazmak isterdim bende,aklıma geldi aa tepki çeker diye çekindim :/ kitap netten falan mı aldın kitapçılarda bulabiirmiyiz acaba yarın hemen bakıyım.
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 istedigimizi bırakta sen bütün sayfaları çek (mümkünse scanle) ardında rapide upload edip hepimize mesaj at :D
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hahahha dilden dile penis nedir abi ya :D
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 auhuah : ) nah buna inanacaksınız ya işte :D
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tellos said: kitap netten falan mı aldın kitapçılarda bulabiirmiyiz acaba yarın hemen bakıyım. Abi Antalyada Sahafta çalışıyorum bugün rafları düzenlerken buldum. Antalyadaysan satayım sana(:
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ahah, antalyaya dönünce alcam o kitabı, nerde dükkan?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ginaly said: ahah, antalyaya dönünce alcam o kitabı, nerde dükkan? Cumhuriyet Meydanının karşısında Gözde Optik diye bir gözlükçü var, Gözde Opitikin olduğu binanın arka cephesinde. Kitap Diyarı adı. Lex: Abi o bölümde Zürafanın çükü 6 cmdir, Domuzların çükü kuyruğu gibi kıvrımlıdır, goriller ileri-geri yapmaz gibi bilgiler var(: Yarın izinliyimi, Pazartesi koyarım muhtemelen.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 aga kitabı al.. fotokopicide çoğalttır parası neyse verelim.. kargola herkese :D
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Çokakıllıadam said: ginaly said: ahah, antalyaya dönünce alcam o kitabı, nerde dükkan? Cumhuriyet Meydanının karşısında Gözde Optik diye bir gözlükçü var, Gözde Opitikin olduğu binanın arka cephesinde. Kitap Diyarı adı. aha tamam orduevinin yanında, o taraflara sık geliyom zaten, uğrayacam^^
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 lol pztesi gelip alırım satılmamış olursa:D edit: oleeey abim para verdi yarın gelip alırım sdfhsdfg
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben alcam ya! hacı satma bak kimseye ben alcam!
Öne çıkan mesajlar