Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Son zamanlarda oldukça kalitesiz bir site oldu.Artık tek yaptıkları sağdan soldan topladıkları yabancı haberleri türkçeye çevirmek.Adam akıllı oyunları incelemiyorlar ve en önemliside çok az yeni inceleme koyuyorlar. Merlininkazanı desen o bin beter bundan. Türkiye'de bu sitelere alternatif bir oyun sitesi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Benim bildiğim yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 TrGamer gerçekten çok kalitesizleşti. Bir zamanlar saat başı bakardım ne var ne yok diye, şimdi 1 hafta aynı haberleri gördüğüm oluyor. Üzücü tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 aslında hemen bi site yapmak lazım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 benim hep kafamda var ama işte kısmet olamadı bi türlü. aktif olarak ilgilenecek web tasarımcılar lazım en basitinden. varsa aranızda böyle bi şeye göğüs gerebilecek olan hemen başlayalım çalışmalara. ben 1 senedir neredeyse bir sitede yazı yazıyorum. tecrübem de var çok zorlanacağımızı sanmıyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 gamespot dot com türkçe siteye gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 gamespot para karşılığı oyununu övecek kadar şerefsiz bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kendi reviewlarına değil de user reviewlarını takip ediyorum ben genelde ve her oyun için ayrı forum var. güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ign ve gamespot herseyiyle yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Masticore said: gamespot para karşılığı oyununu övecek kadar şerefsiz bir site ee yakalanacak kadar salak bi site diyelim.yoksa diğer sitelerin çok daha namuslu olduğuna pek inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 trgamer in sucu yok artik oyle eskisi gibi deyil oyun piyasalari sanirim video oyunlarin altin cagi geride kaldi ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 gamespot yetiyor bana da mmporg lar içinde ign tercihim eskiden guzel bir siteydi trgamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ign en iyisi direk review konusunda bence... trgamer'a da en son ne zaman inceleme icin baktıgımı hatırlamıyorum... oyle 5dk haberleri kontrol ediyorum her gun o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yemişim review sitelerini. En iyi review arkadaş yorumudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Al trgamerı vur merlin'in kazanına ehueh. Kesin vardır buralarda yazarları, üstünüze alının arkadaşım ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ya incelemeler, forumlar falan değil de, haberlerin altına yazılan yorumları acilen kaldırmaları lazım. O yorumları internet kafeye gidip "Abi bize beşyüzbinlik açsana" deyip "kınayt" oynayan bebelerin yazdığına kalıbımı basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 birde kavga ediyorlar orda çok gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Seytan diyor ac bir oyun sitesi, kralini yap, ama zaman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 LathspeLL said: Seytan diyor ac bir oyun sitesi, kralini yap, ama zaman yok. Destek lazımsa ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 LathspeLL said: Seytan diyor ac bir oyun sitesi, kralini yap, ama zaman yok. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Masticore said: birde kavga ediyorlar orda çok gülüyorumen basit bir konuda bile adamlar kavga etmeyi başarıyorlar :D hiç anlamıyorum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 açarsanız yazarlığa talibim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 LathspeLL said: Seytan diyor ac bir oyun sitesi, kralini yap, ama zaman yok. +1 bende yardim ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 merlin'e ve oyun sitesi'ne yazarlık (oyun ve makale falan) yaptım.. yurtdışında birçok dergiye (ama bilgisayar değil) yazarlık yaptım.işi biraz doğrultur da ürün almaya başlarsanız incelemelerine talibim. çok feci inceleme yaparım, kritik yazarım. ancak kalabalık bi ekibe ihtiyaç olur bu işi doğru yapabilmek için. ve ayrıca ciddi bir şekilde bu işe girmek isterseniz en başından da yazarlık yaparım. (hırsızlıktan dolayı bilgisayarı yenileyemedim ve benim bu emektar bi işe yaramaz şu an. şu an kaybımı telafi etmek için ama para biriktiriyorum ^_^ 1-2 aya güzel bi sistem de gelir artıkın. dolayısı ile o zamana kadar oyun inceleme zor olur) teknoloji haberlerine falan destek veririm, (türkiyede satılan ürünlerin) yabancı incelemeleri türkçeleştiririz ilk başta mesela. sonra verilere ve bizdeki satış fiyatlarına göre kritiklerini yaparız. elbette ciddi bir şekilde girmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 IGN (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar