Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trgamer


Masticore

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda oldukça kalitesiz bir site oldu.Artık tek yaptıkları sağdan soldan topladıkları yabancı haberleri türkçeye çevirmek.Adam akıllı oyunları incelemiyorlar ve en önemliside çok az yeni inceleme koyuyorlar. Merlininkazanı desen o bin beter bundan. Türkiye'de bu sitelere alternatif bir oyun sitesi varmı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim hep kafamda var ama işte kısmet olamadı bi türlü. aktif olarak ilgilenecek web tasarımcılar lazım en basitinden. varsa aranızda böyle bi şeye göğüs gerebilecek olan hemen başlayalım çalışmalara. ben 1 senedir neredeyse bir sitede yazı yazıyorum. tecrübem de var çok zorlanacağımızı sanmıyorum açıkcası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merlin'e ve oyun sitesi'ne yazarlık (oyun ve makale falan) yaptım.. yurtdışında birçok dergiye (ama bilgisayar değil) yazarlık yaptım.işi biraz doğrultur da ürün almaya başlarsanız incelemelerine talibim. çok feci inceleme yaparım, kritik yazarım.

ancak kalabalık bi ekibe ihtiyaç olur bu işi doğru yapabilmek için. ve ayrıca ciddi bir şekilde bu işe girmek isterseniz en başından da yazarlık yaparım. (hırsızlıktan dolayı bilgisayarı yenileyemedim ve benim bu emektar bi işe yaramaz şu an. şu an kaybımı telafi etmek için ama para biriktiriyorum ^_^ 1-2 aya güzel bi sistem de gelir artıkın. dolayısı ile o zamana kadar oyun inceleme zor olur) teknoloji haberlerine falan destek veririm, (türkiyede satılan ürünlerin) yabancı incelemeleri türkçeleştiririz ilk başta mesela. sonra verilere ve bizdeki satış fiyatlarına göre kritiklerini yaparız.

elbette ciddi bir şekilde girmek şart.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...