Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VAMP ALLAH BELANI VERSİN


Dev

Öne çıkan mesajlar

gta4 splinter cell ve mgs4 u ayni anda almis biri olarak daha kapaini bile acmadim... mgs nin gta4 aldi goturu beni tam o sira diablo 3 haberi cikti hemen diablo 2 lod basladik bir heves sonra civ4 exp oynamamistim hemen expleri elde edip ona kasicam simdi offf hersey ust uste geldi ne yapsak...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vampı kesmesi kolay, res circulation ı bozma olayını anlamak zor. Sonuç olarak act 5teyiz haha. Kojima fanlarına hayır olarak tüm hatunları taş yapmış. Bir hatun da tipsiz olsun anasını satıyım, yok ki.


Özellikle Naomi eskisinden daha güzel, Meryl olgunlaşmış, Mei Ling de sevimli ama bağırtılası bir asyalı oluvermiş. Haksız mıyım?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hideo'nun yeni projesi ne olacak gerçekten çok merak ediyorum. Adam bu oyunda bütün sırları açığa kavuşturduğunu, oyunu kapattığını söyledi. Hideo'dan babam çıksa yerim zaten, sanatçı adamlar bunlar.



İnanmayın lan, çıkar belki daha. Belli olmaz bu adam sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, bence shooter tarzı MMO olmamalı. Meiji era'dan önce, shogunate yönetimi zamanında geçen bir uzak doğu MMOsu çıksa WoW'a da arenaya da kafam girsin, ben gidip samurai olacağım derim. Ama patlamalı, abartı boylarda kılıçların olduğu birşey olmasın, realist olsun. Battoujutsu falan yapalım, keselim biçelim, bağırsaklar dökülsün, organlar görünsün.



18+ olacak galiba bu oyun. Hmm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...