di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Selam, Bu evlerdeki kuran kursları falan yasal değil değil mi ? Normalde kuran kursları yasal mı onu da tam bilmiyorum bir ara vardılar, sonra kaldırıldılar sanırım. Neyse bugün bir tanesinin varlığını öğrendim ve buraya giden 11 yaşındaki bir kızcağızın söyledikleri hiç mi hiç hoşuma gitmedi. Mahalle aralarında vardır bu tip yerler, kimisinde gerçekten dini bilgidir eğitimdir amaçlanan ama çoğu bu şekilde değil. Beyin yıkayan tipleri dinledim tüm akşam ve orayı o şekilde bırakmaya hiç mi hiç niyetim yok. Yalan yanlış dini bilgiler, çocukları çeşitli olgulara karşı cehennemle korkutmalar ve kışkırtmalar ve sabahtan akşama kadar süren bu "kurs" için kişi başına 200 lira para almaları. Yapılan bu. Tam olarak nereye nasıl şikayette bulunmam gerektiğini ve haklarında neler yapılabileceğini öğrenmek istiyorum.
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bizde küçükken giderdik hocalar dua okuyamıyınca elimize vururlardı.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Klasik dini bilgilerin dışında bir anormallik varsa ve durum çok ileriyse belki basına verebilirsin. Polisin bişey yapacağını sanmıyorum.
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Diyanet işleriyle bi konuşmak lazımmış önce. Bir de aldıkları paranın vergisi olarak bir iş açılabiliyor başlarına. Arayıp bi öğrenicem aslını astarını normal bi vakitte. Dinle falan ilgisi alakası yok bu tiplerin. Soytarı hepsi. Çok doğru bir işse şu yaptıkları -şu günah bu günay diye saçlamalak, baş örtüsü takmayı düşünmüyorum diyen çocuğun üstüne diğerlerini musallat edip izlemek vs- Allah kurtarır zaten onları endileşenmeyin.
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Llama said: ışık evleri deme Muhtemelen onlardan biri.
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Işık evleri farklı bir durum aslında. Şöyle ki, bir süre içlerini gördüm sallamıyorum. Malum dershanenin "abi" statüsüyle görevlendirdikleri insanlardan oluşuyor. "Kardeş" dershanelerin ve okullarının öğrencilerinden oluşuyor. Aynı kurumun abla versiyonu da mevcut. -Gereksiz bilgi, bu abiler sadece bu ablalarla evlenip sevişebiliyor- Yukarıdaki örnekten anladığım tarikat evleri. Tarikat evlerini şikayet edebilirsiniz, fakat bir sonuç alamazsınız çok hardcore değillerse (zincir vs). Işık evlerini şikayet edemezsiniz, zaten etseniz anlamsız olur neyle şikayet edeceksiniz. Bir yandan ders çalışıp, bir yandan jimnastik yapıyorlar. Ortada şikayet oluşturacak bir durum yok. Ha savunmuyorum liboş diye girişmeyin şimdi durumu anlatıyorum. P.S: Niye gittin diyenlere, olayların durumuna varamayacak kadar küçüktüm bu kadar boku çıkmamıştı zaten 1hafta sonra aileme söyleyince wtfsplat oldum zaten afafasds
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 fettullahın itleri dinlemezki yavrum seni.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o laf emniyet teşkilatınaysa, patinin başını belaya sokmayın. 301'e göre suç o.
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ha yok öyle değil. Kendi kafalarınca bi kurs açmışlar, kurs da değil daha çok kamp demeyi seçmişler. Kuran kampı. Neyse kafa başı yemek masrafı gibisinden 200 ytl alıp çocukları sabahtan akşama esir ediyorlar işte orda. Ailelerin de pek haberi yok olandan bitenden anladığım kadarıyla.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 asinan sen fetocu muydun? tip oyle de az.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sdfsdfs tip ne abi ya. stereotypelaştırmayın insanları gözünüzü seviim.
matama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 islam dinin butun promosyonu fakiri fukarayi cahili korkutma oldugu icin bu haldeyiz ya bir din surekli kurallarina uymayinca nasil yanacagindan nasil basina kotu seyler geleceginle satilirsa boyle olur iste. Keske dinin guzelliklerini anlatsalar
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 vay anasını uu. desene kimlik çıktı ortaya sdfsdfsf. yok bee, üretim hatasıdır o, "fetocu" filan değilim.
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 erqan,beyinler goltugun altında galık.beni ara.
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bacim sana beynun neysini kotliyim? saka bir yana, bu mevzuyu sikayet edip sonuc alabilecegin cok mevkii(hic) bulunmamakta, hatta ergenekon kapsami altinda gozaltina alinabilirsin.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Fistan said: asinan sen fetocu muydun? tip oyle de az. adamda neyşınıl coğrafik belgeselcisi tipi var be ne fetocusu :p
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 colormatik diil mi o gozlukler, mea culpa o zaman.
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 dominic said: bacim sana beynun neysini kotliyim? üzgünüz kaydınızı alamadık.lütfen bir daha deneyiz.teşekkür ederiz.
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sende giricen aralarına 3 5 arkadas bi temiz dövücen sonra cıkıp gidicen o evden. tecrübeyle sabittir denenmiştir.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 PrudenT said: Fistan said: asinan sen fetocu muydun? tip oyle de az. adamda neyşınıl coğrafik belgeselcisi tipi var be ne fetocusu :p Hergün memur maaşıyla çocuklarına ekmek götürmeye didinirken, muhtelif bir bakkalın önünde münferit bir kapkaç olayıyla hayatı kökünden değişen bir emekçi tipide var.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ahahahaahahahah abi nasıl çıkardın onu valla çok merak ediyorum ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 çok bi asian, bi kobe tai tipi yok muydu? her neyse 155'i arayınız açarlarsa onlara söyleyiniz.. açarlarsa tabii. bazen açmayabiliyorlar.. bazen tabii
Öne çıkan mesajlar