mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yine döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 su değmeyen göt kokar her türlü. istersen 0 numara zımpara ile ince çalış, gerçek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ne boktan muhabbetiniz var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ekmekle falan sileriz geçer :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 adamın götü bok yemiş töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mahmut, değilsin komik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 devrik cümleyle söyleyince daha mı etkili oluyor, yoda mı sanıyosun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 iğrenç lan. o muslukta iğrenç ayrıca. boktanda iğreniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Sorun sen değilsin bence konu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ferrero said: boktanda iğreniyorum ben. ne kadar marjinalseeaaannn. çok ilginç bu yaaaağğ. asdf hade yatiim bari yamuldum o kadar yolculuktan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Süperhıyar, sanane milletin nasıl sıçtığından ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 nası sıçtığıyla alakalı degılkı adamın derdi, neyle sildiğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Abi sonuçta nasıl sileceğin bir nevi nasıl sıçtığınada bağlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mahmut tuncer said: devrik cümleyle söyleyince daha mı etkili oluyor, yoda mı sanıyosun kendini evet yodayım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 süperhıyar said: ben kullanmıyorum. popoyu kuru temizlemekte bi sakınca yok hatta daha temiz oluyor. sizin tercihiniz nedir ? altıma sıçıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben taharet muslugunu köklüyorum fosssss diye temizliyo sonra parmaklıyorum oh mis AHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 çok önemi bişedir lan onun için ayrı kulozet bile yapmış gavurlar rahat rahat taharet alın diye ehemmiyetini kavramak lazım pişik olur sorun olur bişe olur boktan her bok olur mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu konu açılmıştı bu arada :) adamlar portatif taharet musluğu üretmişlerdi o başlık altında açılmıştı. arasam bulamam tabi eskiydi bayaa, sizin için uğraşamam zaten bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 mecburiyetten 20 gun taharet musluksuz yasıcam.. taharet muslugunu severim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 o su hissedilecek arkadas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 taharet musluğu kullanan erkekler gaydir. kızların kullanması normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ıiyyyyyyy konuya bak fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 3 aydir taharret musluksuz yasiyorum. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 mahmut tuncer said: SeaGle said: Bizim bi arkadas mahmut gibi diyordu, fırıncı küreğiyle döve döve öldürdüler dostum senin arkadaş fırıncıya gidip "merhaba, kıçımı sileceğim de 2 ekmek verir misin dediyse" adam sinirlenmiştir tabi. ı-ıh, konusuyomus sağda solda senin gibi, oradan görüp duyup almislar ifadesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 mahmut tuncer said: süperhıyar said: mahmut tuncer said: ben ekmekle siliyorum ekmek nimettir çarpılırsın birşey olmaz, ekmek elektronik birşey değil, Yerlerdeyim, şalala tutun çekin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar