süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben kullanmıyorum. popoyu kuru temizlemekte bi sakınca yok hatta daha temiz oluyor. sizin tercihiniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 alafıranga en iyisi.. necaset kalmaması açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 olsa da kullansak ferah ferah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 başıma bi iş gelmicekse bu başlık gidici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 nickini seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 susuz temizlenir mi ya? nası temızlenır ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 [quote süperhıyar]ben kullanmıyorum. popoyu kuru temizlemekte bi sakınca yok hatta daha temiz oluyor. sizin tercihiniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Voys said: susuz temizlenir mi ya? nası temızlenır ya da walla ben zaten haftada en fazla 2 kez yapıyorum. küçük yaşlardan itibaren böyle bi alışkanlığım var gelse bile yapmam tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben ekmekle siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mahmut tuncer said: ben ekmekle siliyorum ekmek nimettir çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 süperhıyar said: mahmut tuncer said: ben ekmekle siliyorum ekmek nimettir çarpılırsın birşey olmaz, ekmek elektronik birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oha mahmut naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 her seferinde tam 12den vuruyor kışları hele 1 metre sıçramama sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Kuru nereye kadar temizlenir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 forumu bok götürecek biraz sonra.. kuru kuru olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mahmut tuncer said: süperhıyar said: mahmut tuncer said: ben ekmekle siliyorum ekmek nimettir çarpılırsın birşey olmaz, ekmek elektronik birşey değil güzel poponda ekmek kırıntıları kalmıyormu mahmutcum. sonra poponu karıncalar basar ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya da uykunda rahatsız ederler. dunganga dunganga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bizim bi arkadas mahmut gibi diyordu, fırıncı küreğiyle döve döve öldürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 edit: yok be tersi olcak pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 SeaGle said: Bizim bi arkadas mahmut gibi diyordu, fırıncı küreğiyle döve döve öldürdüler dostum senin arkadaş fırıncıya gidip "merhaba, kıçımı sileceğim de 2 ekmek verir misin dediyse" adam sinirlenmiştir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 arkadaşım ya burda fırıncı varsa, o zaman senin halin ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben güçlüyüm döverim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ama adam kürekle girişcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
süperhýyar
walla ben zaten haftada en fazla 2 kez yapıyorum. küçük yaşlardan itibaren böyle bi alışkanlığım var gelse bile yapmam tutarım.
Sosyal ağlarda paylaş
mahmut tuncer
Sosyal ağlarda paylaş
süperhýyar
ekmek nimettir çarpılırsın
Sosyal ağlarda paylaş
süperhýyar
Sosyal ağlarda paylaş
Mayhem
Sosyal ağlarda paylaş
mahmut tuncer
birşey olmaz, ekmek elektronik birşey değil
Sosyal ağlarda paylaş
Alcadras
Sosyal ağlarda paylaş
Llama
kışları hele 1 metre sıçramama sebep
Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle
Sosyal ağlarda paylaş
oper
kuru kuru olmaz..
Sosyal ağlarda paylaş
süperhýyar
güzel poponda ekmek kırıntıları kalmıyormu mahmutcum. sonra poponu karıncalar basar ona göre
Sosyal ağlarda paylaş
Alcadras
dunganga dunganga
Sosyal ağlarda paylaş
SeaGle
Sosyal ağlarda paylaş
asinanyavuz
Sosyal ağlarda paylaş
mahmut tuncer
dostum senin arkadaş fırıncıya gidip "merhaba, kıçımı sileceğim de 2 ekmek verir misin dediyse" adam sinirlenmiştir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş
asinanyavuz
Sosyal ağlarda paylaş
mahmut tuncer
Sosyal ağlarda paylaş
asinanyavuz
Sosyal ağlarda paylaş