süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben kullanmıyorum. popoyu kuru temizlemekte bi sakınca yok hatta daha temiz oluyor. sizin tercihiniz nedir ?
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 alafıranga en iyisi.. necaset kalmaması açısından..
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 başıma bi iş gelmicekse bu başlık gidici
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 susuz temizlenir mi ya? nası temızlenır ya da
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 [quote süperhıyar]ben kullanmıyorum. popoyu kuru temizlemekte bi sakınca yok hatta daha temiz oluyor. sizin tercihiniz nedir ?
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Voys said: susuz temizlenir mi ya? nası temızlenır ya da walla ben zaten haftada en fazla 2 kez yapıyorum. küçük yaşlardan itibaren böyle bi alışkanlığım var gelse bile yapmam tutarım.
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mahmut tuncer said: ben ekmekle siliyorum ekmek nimettir çarpılırsın
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 süperhıyar said: mahmut tuncer said: ben ekmekle siliyorum ekmek nimettir çarpılırsın birşey olmaz, ekmek elektronik birşey değil
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 her seferinde tam 12den vuruyor kışları hele 1 metre sıçramama sebep
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 forumu bok götürecek biraz sonra.. kuru kuru olmaz..
süperhýyar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 mahmut tuncer said: süperhıyar said: mahmut tuncer said: ben ekmekle siliyorum ekmek nimettir çarpılırsın birşey olmaz, ekmek elektronik birşey değil güzel poponda ekmek kırıntıları kalmıyormu mahmutcum. sonra poponu karıncalar basar ona göre
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya da uykunda rahatsız ederler. dunganga dunganga
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bizim bi arkadas mahmut gibi diyordu, fırıncı küreğiyle döve döve öldürdüler
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 edit: yok be tersi olcak pardon.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 SeaGle said: Bizim bi arkadas mahmut gibi diyordu, fırıncı küreğiyle döve döve öldürdüler dostum senin arkadaş fırıncıya gidip "merhaba, kıçımı sileceğim de 2 ekmek verir misin dediyse" adam sinirlenmiştir tabi.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 arkadaşım ya burda fırıncı varsa, o zaman senin halin ne olacak?
Öne çıkan mesajlar
süperhýyar
walla ben zaten haftada en fazla 2 kez yapıyorum. küçük yaşlardan itibaren böyle bi alışkanlığım var gelse bile yapmam tutarım.
mahmut tuncer
süperhýyar
ekmek nimettir çarpılırsın
süperhýyar
Mayhem
mahmut tuncer
birşey olmaz, ekmek elektronik birşey değil
Alcadras
Llama
kışları hele 1 metre sıçramama sebep
SeaGle
oper
kuru kuru olmaz..
süperhýyar
güzel poponda ekmek kırıntıları kalmıyormu mahmutcum. sonra poponu karıncalar basar ona göre
Alcadras
dunganga dunganga
SeaGle
asinanyavuz
mahmut tuncer
dostum senin arkadaş fırıncıya gidip "merhaba, kıçımı sileceğim de 2 ekmek verir misin dediyse" adam sinirlenmiştir tabi.
asinanyavuz
mahmut tuncer
asinanyavuz