Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 son portala gitmiştim :( tekrar yapabiliyoruz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Silphatos said: evet traningde son portala kadar rahat gidiliyo ama gitmeyin :D bi de crash'i fazla ezmeyin 15-0 falan hehe. yoksa hakkaten aimgod adamlar var zevk alınmıyor. evet kesinlikle katılıyorum. oyundan zerre zevk alamıyorum :) silah bulana kadar 3 kere ölüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Rokstanski said: neden abi quake1 multiside hala oynanıyor. quakeworld adında yenilendi galiba seneler önce. Vesileyle soriyim, Raksnet ve Efesnet quakeworld serverlari zamanlarindan (96-97-98) Quake 1'cilerden kimse var mi burada! hayatimizi vermistik bu oyuna ya. 220 pingle oynuyorduk - ayni ISPden login bulabilirsek 160a iniyordu dialup ile. adamlarin kosu yoluna roket 'sallamak'ta herkes prof olmustu. simdiki fpsciler 50 pinge kotu diyor valla... peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Aaa evet, FOV field of view demekmiş, bakış alanı 140 160 derece falan olunca balık gözü oluyor tabii. 90 a aldım, q3 e döndü görüntü sonunda. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 2 tur oynadım closed betaya göre daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ben raksnette qw degil de q2 oynuyodum, bi de aidata vardı galiba 98 sonları 99 basları falan. herkes 200 pingken iyiydi gene, sonra kablo falan çıktı adam 30 40 pingle giriyodu serverı herkes ağlıyordu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 abi çok eğlenceli ya yokmu takılan :) catlikethiief ekleyin bni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 moriq benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oyuna başladıktan 3 4 dakika sonra şöyle hata veriyor sonra görüntü gidiyo monitor standy by konumuna geliyor http://img73.imageshack.us/img73/6392/atihata.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Aiko said: oyuna başladıktan 3 4 dakika sonra şöyle hata veriyor sonra görüntü gidiyo monitor standy by konumuna geliyor http://img73.imageshack.us/img73/6392/atihata.jpg VPU recover ı kapatıp denedim gene aynı hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 vpu recover zaten makinaya reset atmadan durumu kurtarabilmen için kullanılan bişey.Kapatman birşeyi değiştirmez. Sorunun kaynağını bulman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ne olabilir radeon hd 4870 ekran kartım var kutuyla gelen sürücüyü kullanıyorum sürücü güncellesem işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 güncellemek gerekiyor sürücüleri bir denesen iyi olur. Sadece o oyun için değil genel olarakta gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hm deniyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 geçiçi olarak kapanmış site pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 vpu recover genellik güç kaynağı yetmeyince de veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 çoğu oyunu full detay oynayabiliyorum şu kıçı kırık browser oyununda mı yetersiz kalıyor güç kaynagı. içime oturdu dün oynayamadım, sroun aynı devam ediyor ayrıca ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 vpu recover kart çok ısınınca da oluyordu, catalyst'ten onu devre dışı bırakmayı dene. edit: denemişsin pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 oyun başladıktan 2 3 dakika sonra kare kare oluyo ekran öyle kalıyor..ekran kartının ısısıda 68 derece fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 4870'lerde 68 derece kritik falan degil, oyundayken ve kart yukteyken ise tabi, idle modda dururken 68 bayagi fazla ama. Artifact yapiyor iste ilginc bir sekilde, ya isinmadan olacak ya da driver sakatligindan sanirim, Guru3d'de DriverSweeper diye bir program var, sapasaglam calisan bir driveri yuklemeden once sistemdeki driveri uninstall edip, boot oncesi safe moddan windows'u acip driversweeper'i aciyorsun, ati driverlarini komple temizlettiriyorsun, restart sonra da stabil olan bir driveri yuklemeyi deniyorsun, duzelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Aiko said: oyun başladıktan 2 3 dakika sonra kare kare oluyo ekran öyle kalıyor..ekran kartının ısısıda 68 derece fln adobe flash update (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 benim 4850 idle 65-70, load'da 90 üstüne kadar çıkıyor ama hiç vpu recover, reset hede hodo olmadı nazar değmesin. bios flashlamak bir çözüm olur mu bilmem ama yaparken dikkat etmek lazım, en son yıllar önce 9800pro'yu xt biosuyla flashlarken elektrik gitmişti haha, patladı tabii kart neyseki pci s3 virge vardı yedek onu takıp tekrar flashlayip kurtarmistim gpuyu ama kurtarilmaz hale de gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 şaka gibi ya cs source oynarkende aynı hatayı verdi demin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 105 e kadar calisiyor 4850 ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bendede full screen olmuyor firefox 3 ve adobe flash player 10 yuklu bir turlu halledemedim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar