toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fenerium satısları daha fazladır, bişey demedim ki buna? ama gsstore satısları da iyidir, fenerium'dan kotu olması taraftarın urun almadıgı anlamına gelmez herelde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben de onu diyorum işte, ya daha az taraftarı'nın olduğu anlamına gelir, ya da daha az sayıdaki taraftarın ürün aldığı anlamına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 satısların daha az olması taraftarın sucu değil, yonetimin, pazarlamanın, ya da ne biliyim işte o işle ilgili olanların sucudur. daha az urun satılıyor diye gs taraftarı kulubunu desteklemiyor demeyin lütfen ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 toggie said: fenerium satısları daha fazladır, bişey demedim ki buna? ama gsstore satısları da iyidir, fenerium'dan kotu olması taraftarın urun almadıgı anlamına gelmez herelde di mi?bu seneki satış rakamlarını bilmiyorum ama geçen sene cimbom satış rakamalarında ( edet) feneri geçmişti, ciroda fener geçmişti.. cimbom taraftarı da ürün alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 adetde gs geçtiyse , gs storelarda tanesi 10 kuruşdan cimbom cikleti satılıyor demektir içinden futbolcu yapıştırmaları çıkan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 he, öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yahu bu Fenerium bu kadar satış rekorları kırıyor, dolup taşıyor ama giren çıkan bir insan, bir görevli şu koskaca şeyi farkedip de indirmez mi canım. Şu aralar pek rağbet görmüyor olsa gerek Fenerium'ki o orada duruyor... bahsettiğim ne mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 la_bombonera said: o listeyi kim hazırlamış cidden merak ettim? mestalla'nın bir icraatini mi gördük 1 numaralı stad olacak? valencia taraftarı da çok nam yapmıştır ya dünyanın en ateşli taraftarı olarak... tövbe tövbe... cehennem görmek isteyen biraz güney amerika'yı gezsin, la bombonera'yı görsün bence... fenerli alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Oraya giren fenerli onu 1 gün orda gürür 2 gün orda görür. Oraya o bayrağı asan galatasaraylı gittiği her yerde bir fenerium outlet görür, bayrığı astığı yerde dahi,. Hem de hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 zararına satışlar başlamış, kapanıyor herelde %50. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 o değilde stad atmosferinden ürün satışına kadar çok lampadanak gelmiş.. hani ayağın tökezler merdivenden yuvarlanırsın ya.. o derece. ASY zamanında atmosfer olarak çok ilerideydi, akıllarda kalacak akdar. ama bugün öyle değil, keşke öyle olsa. size şunu söyleyebilirim,bundan yıllar sonra yine bir ingilizie italyana "türkiye, asy" diye bahsettiğinizde adamlar "oo wellcome to hell" diyecekler. hatta kanadalı bir adam vardı otelde ben bu konuya mesaj attığım sırada "ne yazıyorsun?" dedi bende "alisamiyenibilyormusunuz?" diye sordum "ooo wellcome to hell" dedi tabii üstüne adamın yüzüne "öeh!" dedim ayıp oldu o yarı mesele. ha bu arada bu amca yoıllarca avrupada öğretim görevililiği yapmış avrupa futbolunu takip etmiş vs. ama bjk de avrupada daha üst turlara çıkabilseydi eminim ki "ismet inönöü" dediğimizde bugünlerde bir avrupalı "oo kartal go go go" gibi bir karşılık verebilirdi. fenerbahçe taraftaıyla ilgili henüz bir şey duymadım.. yani stad hakkında duydum da şidmi konu dağılmasın. son sözüm şudur ki; nerede eski ali samiyeeeen nerede şimdiki ali samiyeeen. şampiyon olduk.. şampiyon gibi hissedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Luinir said: Yahu bu Fenerium bu kadar satış rekorları kırıyor, dolup taşıyor ama giren çıkan bir insan, bir görevli şu koskaca şeyi farkedip de indirmez mi canım. Şu aralar pek rağbet görmüyor olsa gerek Fenerium'ki o orada duruyor... bahsettiğim ne mi ? Onun orada drması bizim herşeyi hazmedip centilmn olduğumuzdan olması.Başarısızlıklarda endi klüp binamızı taşlamamızdan dolayı gbi nedenlerden o bayrak orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Otobus taslamak daha kolayınıza geliyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bırak ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kitana said: la_bombonera said: o listeyi kim hazırlamış cidden merak ettim? mestalla'nın bir icraatini mi gördük 1 numaralı stad olacak? valencia taraftarı da çok nam yapmıştır ya dünyanın en ateşli taraftarı olarak... tövbe tövbe... cehennem görmek isteyen biraz güney amerika'yı gezsin, la bombonera'yı görsün bence... fenerli alert özür dilerim, yasak mıydı fenerlilerin mesaj yazması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 uefa kupası süper kupa ve gs den başka şey konuşunca kızıyor gsliler genelde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ne sorarsan sor uefa kupası süper kupa 2+2 = uefa kupası süper kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bence de Valencia oraı hak etmiyor ama Sami Yen kesinlikle hak ediyor. Yani evet o malum dönemde imba bir atmosfer vardı Sami Yen'de izlerken tüyleri diken diken oluyordu insanın. Şu anda o atmosferin kalmamış olması yapılanların büyüklüğünü değiştirmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Valencia'nın içerdeki her maçını izliyo musun (:D green street hooligans vardı film. izleyenler bilir. onda da seyirci olarak pek bi olay yoktu. hep olay saha dışında idi. genelde böyle ingilizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Baya bi maçlarını izledim de ne Arjantin'deki ortamı ne Anfield'daki ortamı ne de Sami Yen'deki ortamı gördüm. İnönü de döver ki orayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 disovery channelde holigan belgeseli vardı geçen hollanda taraftarlarını anlatıyorlardı. adamlar maçtan 1 gün önce telefonlaşıp yer belirliyolar, ertesi gün 40ar kişi taşlı sopalı o belirlenen yere gidip kapışıyorlardı. ilginçti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bizimkiler 95 yılında barış imzalamış. Bugün asi ruh'u izledim orda diyordu alen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 nileppezdel said: Bence de Valencia oraı hak etmiyor ama Sami Yen kesinlikle hak ediyor. Yani evet o malum dönemde imba bir atmosfer vardı Sami Yen'de izlerken tüyleri diken diken oluyordu insanın. Şu anda o atmosferin kalmamış olması yapılanların büyüklüğünü değiştirmez :) Bence şaunda ile aynı atmosfer var özellikle büyük maclarda bu sene avrupa icin cok iyi şeyler hazırladılar. UA Aslantepe bittiginde herşey daha iyi olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yok ya eskisi gibi değil. Bi kere çatı altı ışıklarını yaksınlar, şöyle sarı kırmızı ışıklarla aydınlansın. Ki meşale olmadan o sarı kırmızı cehennem havası verilmez. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar