Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizler Sami Yen'i unutamıyor

feriyy_89

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
fenerium satısları daha fazladır, bişey demedim ki buna? ama gsstore satısları da iyidir, fenerium'dan kotu olması taraftarın urun almadıgı anlamına gelmez herelde di mi?
bu seneki satış rakamlarını bilmiyorum ama geçen sene cimbom satış rakamalarında ( edet) feneri geçmişti, ciroda fener geçmişti.. cimbom taraftarı da ürün alıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:
o listeyi kim hazırlamış cidden merak ettim?

mestalla'nın bir icraatini mi gördük 1 numaralı stad olacak? valencia taraftarı da çok nam yapmıştır ya dünyanın en ateşli taraftarı olarak... tövbe tövbe...

cehennem görmek isteyen biraz güney amerika'yı gezsin, la bombonera'yı görsün bence...

fenerli alert
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde stad atmosferinden ürün satışına kadar çok lampadanak gelmiş.. hani ayağın tökezler merdivenden yuvarlanırsın ya.. o derece.

ASY zamanında atmosfer olarak çok ilerideydi, akıllarda kalacak akdar. ama bugün öyle değil, keşke öyle olsa.

size şunu söyleyebilirim,bundan yıllar sonra yine bir ingilizie italyana "türkiye, asy" diye bahsettiğinizde adamlar "oo wellcome to hell" diyecekler. hatta kanadalı bir adam vardı otelde ben bu konuya mesaj attığım sırada "ne yazıyorsun?" dedi bende "alisamiyenibilyormusunuz?" diye sordum "ooo wellcome to hell" dedi tabii üstüne adamın yüzüne "öeh!" dedim ayıp oldu o yarı mesele. ha bu arada bu amca yoıllarca avrupada öğretim görevililiği yapmış avrupa futbolunu takip etmiş vs.

ama bjk de avrupada daha üst turlara çıkabilseydi eminim ki "ismet inönöü" dediğimizde bugünlerde bir avrupalı "oo kartal go go go" gibi bir karşılık verebilirdi. fenerbahçe taraftaıyla ilgili henüz bir şey duymadım.. yani stad hakkında duydum da şidmi konu dağılmasın.

son sözüm şudur ki;
nerede eski ali samiyeeeen nerede şimdiki ali samiyeeen.
şampiyon olduk.. şampiyon gibi hissedemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
Yahu bu Fenerium bu kadar satış rekorları kırıyor, dolup taşıyor ama giren çıkan bir insan, bir görevli şu koskaca şeyi farkedip de indirmez mi canım. Şu aralar pek rağbet görmüyor olsa gerek Fenerium'ki o orada duruyor...

bahsettiğim ne mi ?

Onun orada drması bizim herşeyi hazmedip centilmn olduğumuzdan olması.Başarısızlıklarda endi klüp binamızı taşlamamızdan dolayı gbi nedenlerden o bayrak orada :)
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
la_bombonera said:
o listeyi kim hazırlamış cidden merak ettim?

mestalla'nın bir icraatini mi gördük 1 numaralı stad olacak? valencia taraftarı da çok nam yapmıştır ya dünyanın en ateşli taraftarı olarak... tövbe tövbe...

cehennem görmek isteyen biraz güney amerika'yı gezsin, la bombonera'yı görsün bence...

fenerli alert

özür dilerim, yasak mıydı fenerlilerin mesaj yazması?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Bence de Valencia oraı hak etmiyor ama Sami Yen kesinlikle hak ediyor. Yani evet o malum dönemde imba bir atmosfer vardı Sami Yen'de izlerken tüyleri diken diken oluyordu insanın. Şu anda o atmosferin kalmamış olması yapılanların büyüklüğünü değiştirmez :)

Bence şaunda ile aynı atmosfer var özellikle büyük maclarda bu sene avrupa icin cok iyi şeyler hazırladılar. UA

Aslantepe bittiginde herşey daha iyi olucak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...