fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 başvurdum pati 2 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 valla şu pati 2 de bi kalabalıklaşsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben de başvurdum pati2 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Başvurayım ben de. Takımımın adı "Extreme Ways United". İsim ne alaka derseniz Jason Bourne Soundtrack'inden Moby - Extreme Ways çalıyodu arkada takım adı sallarken aklıma geldi yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 He he : ) Ben pati 2'de Fenerbahçe SK takımına sahibim, nedeni sanırım belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 benim takımın adı Bal Değil Yetenek aueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yaw menajerlik puanı diye bişi varmış bven rasgele sponsor ararken bitirdim onları şimdi hiçbir müdahale yapamıyorum nası kazanıcaz onları geri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 takım gücünü nasıl 650 lere çıkardınız ya iyi oyuncular mı denk gelmiş? benim 580 ki 70lik forvet transfer ettim ona rağmen. bi de menajerlik puanlarını da sponsor ararken dan dun ben de bastım harcadım. saat başı geliyor artık 1 1 bekliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Benimde gitti puanlar saatte 1 1 geliyo şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Valla ben 2 keşif yaptım futbolcu olarak, 68 felan civarında profesyonel keşfi. Bunun dışında antrenmanlarla gelişme gösteriyorlar. ( dün geceden bu güne 601 oldum ) Td puanı için saat başı 1 puan kazanıyorsun, bir de maç kazanınca kazanıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Takım gücünüz: 689 2 as oyuncum sakat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oyuncu ararken bile 1 puan gidiyo çok kötü olmuş o ya gekeksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Dun gece 666ydim simdi 647 olmus =/ ayrica pati2ye basvuru oldukca aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 buyuk bir miniligde (lafa koş) olmanın avantajı nedir ? tum takımler taraftar arkadaslıgı yapabiliorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 611,4 oldum. 700 olmak istiyorum. Bugünkü rakip nasıl bir şey acaba ? Paraya kıyıp şu casus'u yollayan oldu mu hiç ? Nasıl bilgilerle geri dönüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben yolladım direk karşı takımın taktik oyuncular defansifmi ofansifmi oynadıgı çıkıyor karşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 heyt bea 2.maçımda 90.dk da gökhan özçetin adlı yeni transferim ile güldüm, bire bire görüşme yapmıştım maç öncesi hadi koçum güveniyorum sana dedim mahçup etmedi beni :P bide fede maç maçına 4 gol fix bırakıyo adam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 470,50 gücündeki bir takım ile berabere kaldım. Dak. 21. Ak��n Ivancimek 53. Ayman Ya��ak 73. Aykut Erkov Mateja Kezman 88. 53. dk'da gol yiyip, 88'de gol attım, nasıl yani ya.. rakip bir sarı kart gördü ve sakatlık yaşadı. Ama anlam veremedim, arada 100'den fazla güç farkı var nasıl berabere kalınır ? Onu geçtim bir de, ilk golü ben yemişim. Neyse, takım gücü 630'a çıkıverdi birden maç sonrası, vay canına dedim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 karşı tarafın gücü casusla mı öğreniliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 benim derdim 3 kırmızı kart görmş olmam. buna rağmen 3-2 yendim fakat gel gör ki kırmızı kartlar canımı çok ykaıcak bi dahaki maç. yeni transferlerim akıyor sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oyun fazla random ya, managerzone'da bile böyle şeyler olmuyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Evet casusluk ile öğreniliyor karşı takımın gücü. Ben hiç kart görmedim ama gol yollarında etkisiz arkadaşlar. Transferi para ile mi yaptınız, yoksa oyuncu keşfi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben de mi oynasam ya dün gördüm NTV'nin sitesinde,bugün patide 7 sayfa konusu olmuş... Oyniim oyniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben parayla aldım bir oyuncu, 2 oyuncu da keşifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 takım resmen çökmüş. moraller çok iyi ama, antrenman puanı diye bişi kalmamış. neden kimse bana oyuncu değişikliği yaptırın mutlaka ve maç esnasında bunu yapamıyorsunuz demedi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar