Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quicknet ve modem sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu gün quicknet 3 mbitlik bağlantı için başvurdum, cumartesi bağlamaya gelicekler. Elimde airties'ın rt210 modeli var. Acaba bu modemle sorunsuz kullanabilir miyim? Fiberlan falan filan olaylarından dolayı soruyorum. Teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
fiberlan'ın adsl modemle bi alakası yok zaten.Direk duvardan etherneti çekiyosun,al sana fiberlan :) ama tellcom araya bide router koyuyo galiba,tam bilmiyorum nasıl bi sistemleri var,farklılık gösterebiliyo fiberlan olayı
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:
peki bu routerda wireless falan filan var mı? evde 2 notebook var ve wireless kullanıyoruz. acep bizi kablo işlerine sokarlar mı?

var merak etme. Ama sen gene de wireless touter i bilgisayarının yanına felan koydur. Birde 3 mbit demişsin 2 mbit dicektin heralade yada 5 mbit?
Mesaj tarihi:
iyi açıklamışsın karagöz hehe,peki bu router'dan bağlantınla ilgili herhangi bişeyi kontrol edebiliyolarmı?Öyle bi özelliği varmı o router'ın remote control falan gibi?
Mesaj tarihi:
1mbit 29
3mbit 39
5mbit 49
10mbit 69
20mbit 89
100mbit 109

biraz reklam gibi oldu ama neyse.. elimde ufak buroşür var oran bakarak yazdım. zaten adamlar evin önüne stand koymuşlar:) hemencecik hallettik.. buarada sağolasın karag8z router hakkında bilgi için:)
Mesaj tarihi:
Bende başvuracaktım 5mbit bağlantı için ama adamlar 2 senelik kontrat imzalatıp 3 ay (bedava) + 12 ay kampanya fiyatından sonra tarifesiz fiyattan veriyorlarmış. yani 49ytl oluyor 89 =p Yukarıdakini kesin sorun, standtaki adam ben sorunca evet öyle deme nezaketini gösterdi yoksa söylemiyorlar bile.
Mesaj tarihi:
ışık hızında internet yakında burada yazan kazı çalışmaları yapılıyor
büyükçekmece çakmaklı yoluüstünde sanırım evime geliyor quicknet =)
  • Yeni Oluştur...