gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu gün quicknet 3 mbitlik bağlantı için başvurdum, cumartesi bağlamaya gelicekler. Elimde airties'ın rt210 modeli var. Acaba bu modemle sorunsuz kullanabilir miyim? Fiberlan falan filan olaylarından dolayı soruyorum. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o model adsl modem yau nerden çıkardın onla kullanabileceğini :). Kendi modemlerini getirir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 işte o yüzden soruyorum. birileri 8mbit ten sonrası fiber diyor birileri hepsi fiber ne olduğunu şaşırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fiberlan'ın adsl modemle bi alakası yok zaten.Direk duvardan etherneti çekiyosun,al sana fiberlan :) ama tellcom araya bide router koyuyo galiba,tam bilmiyorum nasıl bi sistemleri var,farklılık gösterebiliyo fiberlan olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 peki bu routerda wireless falan filan var mı? evde 2 notebook var ve wireless kullanıyoruz. acep bizi kablo işlerine sokarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 telefon et sor. ttnet deil sonucta isten anlayan insanlar calisiordur sana verirler eniyi bilgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de yakında başvurcam, ama kampanya kitapçığında modemi kendimiz getiriyoruz bedavee diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Miraul said: telefon et sor. ttnet deil sonucta isten anlayan insanlar calisiordur sana verirler eniyi bilgiyi Ahahaha ttnet değil adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gleoddyn said: peki bu routerda wireless falan filan var mı? evde 2 notebook var ve wireless kullanıyoruz. acep bizi kablo işlerine sokarlar mı? var merak etme. Ama sen gene de wireless touter i bilgisayarının yanına felan koydur. Birde 3 mbit demişsin 2 mbit dicektin heralade yada 5 mbit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Quicknet ise Modem dedikleri şey Router, milletin kafası karışmasın diye modem diyorlar. Yoksa gelen hattı tak bilgisayara direk nettesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 iyi açıklamışsın karagöz hehe,peki bu router'dan bağlantınla ilgili herhangi bişeyi kontrol edebiliyolarmı?Öyle bi özelliği varmı o router'ın remote control falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Var yaw. Salak operatörün birisi benim şifremi değiştirmiş bende routeri resetledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hahaha :) iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yoo gayette 3mbitlik bağlantı esas 2mbitlik bağlantı yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bilmemki ben 1mbite/1mbit 29 ytl dediler gerisini hatırlaıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1mbit 29 3mbit 39 5mbit 49 10mbit 69 20mbit 89 100mbit 109 biraz reklam gibi oldu ama neyse.. elimde ufak buroşür var oran bakarak yazdım. zaten adamlar evin önüne stand koymuşlar:) hemencecik hallettik.. buarada sağolasın karag8z router hakkında bilgi için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 TTnet adından tiksindiğim şu günlerde bu yanlarada gelsede alsam dediğim bağlantı şeklidir kendisi. TTnet olmasında ne olursa olsun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bende başvuracaktım 5mbit bağlantı için ama adamlar 2 senelik kontrat imzalatıp 3 ay (bedava) + 12 ay kampanya fiyatından sonra tarifesiz fiyattan veriyorlarmış. yani 49ytl oluyor 89 =p Yukarıdakini kesin sorun, standtaki adam ben sorunca evet öyle deme nezaketini gösterdi yoksa söylemiyorlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 24 ayda ödenen ücret'e bakıldığında bence gene de karlı bir işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Hiç kampanya falan demeden direkt aylık ücrete bakın yine ttnetten ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Yüksek hızlarda değebiliyor evet yoksa kampanya bitince hep aynı ücreti vermek zorunda kalacaksınız. 1 mbit 49 oluyor mesela bu benim kablodan pahalı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Evet muhtemelen öyledir ama ttnet'in 1mbit'i ile aynı fiyatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 89ytl'ye ttnet'ten aldığımın 5 katını alabiliyorum, gelsin buraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ışık hızında internet yakında burada yazan kazı çalışmaları yapılıyor büyükçekmece çakmaklı yoluüstünde sanırım evime geliyor quicknet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 avcılara ne zaman gelecek bu yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar