Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA 4

yav

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
gta4 görüntülerden başka hiçbişey değil oynamaya değmez oyunda yeniliklerden çok eksiklikler var tek yenilik olarak internet kafe gördüm araba modifiye yemek yeme ihtiyacı kas geliştirme kilo alma dövme yaptırma saç modeli değiştirme gitmiş hep uçak yok, yok hiçbiri hatta 2-3 kıytırık giysiden başka hiçbir güzel giysi yok sadece takım elbise güzel o kadar 3. adayı açmamla artık gına gelmesi bir oldu allah belanı versin gta4, liberty city den daha betersin hayal kırıklığısın

edit: ayrıca sanırsam arabaya kız da atamıyoruz

edit2: altımdaki mesaja hitaben: kabul et daha iyisini yapabilirlerdi oyunu köreltmekten çok geliştirebilirlerdi ama gta4 bu kadar beklemeden sonra büyük bir hayal kırıklığı oldu aynı batman filminde gotham city nin gotiklikten çıkıp metropolis şehri oluşu gibi bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oh oh oh, tam pc'mi yenileme tarihine denk geldi bu ya.. yalarım böyle oyunu.

eddie: videoyu izledimde, hani oyundan okadar çok öğe çıkarıldıktan sonra heralde fizik motoru, aracın hasar modellemeleri aşmış bişey olur gibi düşünmüştüm. fakat video aksini söylüyor gibi. olsun yinede yalarım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
gta4 görüntülerden başka hiçbişey değil oynamaya değmez oyunda yeniliklerden çok eksiklikler var tek yenilik olarak internet kafe gördüm araba modifiye yemek yeme ihtiyacı kas geliştirme kilo alma dövme yaptırma saç modeli değiştirme gitmiş hep uçak yok, yok hiçbiri hatta 2-3 kıytırık giysiden başka hiçbir güzel giysi yok sadece takım elbise güzel o kadar 3. adayı açmamla artık gına gelmesi bir oldu allah belanı versin gta4, liberty city den daha betersin hayal kırıklığısın

edit: ayrıca sanırsam arabaya kız da atamıyoruz

edit2: altımdaki mesaja hitaben: kabul et daha iyisini yapabilirlerdi oyunu köreltmekten çok geliştirebilirlerdi ama gta4 bu kadar beklemeden sonra büyük bir hayal kırıklığı oldu aynı batman filminde gotham city nin gotiklikten çıkıp metropolis şehri oluşu gibi bir şey

olay giysiden mi ibaret ahu... Oyun GAYET Guzel arkadaslar, oyundaki en buyuk eksiklik bazi takip missionlarda belli basli seylerin scripted olup bazen ayni sekilde ilerlemesi. Ama onun disinda karekterler cok iyi, missionlar zevkli, hikaye fena degl ve sehir de bayagi guzel.

arabaya kiz atiliyor ayrica, hatta sevgiliyi eve de atabiliyorsun ve boyle yapmalari da koymaz bana, Oyun oldukca iyi ve o kadar da cok eksiklik yok san andreastan falan, adamlar bu serinin ilk oyundan bekleneni fazlasiyla yapmislar. Oynayin seversiniz (pek oynadigini dusunmuyorum cunku soyledigin seylerin bir kismi var, ve kiyafet te bol bu arada.)
Sosyal ağlarda paylaş

- Minimum sistem ihtiyaçları -

İşletim Sistemi: Windows XP - SP3 veya Windows Vista - SP1
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1.5 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB
Boş HDD Alanı: 16 GB

- Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları -

İşletim Sistemi: Windows XP - SP3 veya Windows Vista - SP1
İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 2 GB RAM (Windows Vista'da 2.5 GB RAM)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB
Boş HDD Alanı: 18 GB
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...