razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 maxisin eline verelim yapsinlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Arkadaşım bugün köşebaşındaki korsancıdan tek dvd de GTA 4 aldığını söyledi, hem de pc içinmiş. Poşedi o resmi falan birebir gibi dedi. Bakalım hayırlısı vice mi çıkacak san andreas mı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yok bence civciv cikacak kuc cikacak o gta 4 den :) ama cikis tarihine 1 ay kala torrentten cekeriz:) yinede cok var yaw orjinalciler bana kızmasin 8-) neyse belki siddet iceriyo diye hukumet yasaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 müstehcenlik var bi kere oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ben on siparisimi verdim 25 pound'a. Ooh multiplayer mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 san andreasa yapilan cakma multiplayer mod geldi simdi aklima ahah ulan super adamlar var piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Cuce said: 20 yıldır civ oynuyoruz, her yeni civ cıktığın bütün featureları eklemeyi "unutup" sonra "evet bole bişi düşündük" diye expensionda geliyolar. aynı mantık. civ3 öncesini resetlediği için sadece civ4'de oldu o. ha 2 expansionda adam oldu anca, orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 pc trailerı yayınlandı http://www.megagames.com/news/redir.cgi?aHR0cDovL2Rvd25sb2Fkcy5tZWdhZ2FtZXMuY29tL21wMy9HVEFQQ182MF83MjBwLndtdg== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=DM_rIbkKzSQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hay ciksin artik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 iyimiş video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=2cMmNBrCCqw http://www.youtube.com/watch?v=qTjJg6Kavak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 gta4 görüntülerden başka hiçbişey değil oynamaya değmez oyunda yeniliklerden çok eksiklikler var tek yenilik olarak internet kafe gördüm araba modifiye yemek yeme ihtiyacı kas geliştirme kilo alma dövme yaptırma saç modeli değiştirme gitmiş hep uçak yok, yok hiçbiri hatta 2-3 kıytırık giysiden başka hiçbir güzel giysi yok sadece takım elbise güzel o kadar 3. adayı açmamla artık gına gelmesi bir oldu allah belanı versin gta4, liberty city den daha betersin hayal kırıklığısın edit: ayrıca sanırsam arabaya kız da atamıyoruz edit2: altımdaki mesaja hitaben: kabul et daha iyisini yapabilirlerdi oyunu köreltmekten çok geliştirebilirlerdi ama gta4 bu kadar beklemeden sonra büyük bir hayal kırıklığı oldu aynı batman filminde gotham city nin gotiklikten çıkıp metropolis şehri oluşu gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 gta olduu için oynanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 gta sa daki ozelikler olmicak yorumlara gore rockstar dan boyle birsey beklemezdim neyse cikinca bakariz belki oyuncular gelistirir oynu :) mod falan yaparlar ( genelde gta serisine mod yapilmaz payerler mod yapilmasi kolaylastirilsin diye yapilmamis oyun editlenmiyo :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 GTA4 PC cikis tarihi 2 hafta ertelenerek 2 Aralik olarak degistirildi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oh oh oh, tam pc'mi yenileme tarihine denk geldi bu ya.. yalarım böyle oyunu. eddie: videoyu izledimde, hani oyundan okadar çok öğe çıkarıldıktan sonra heralde fizik motoru, aracın hasar modellemeleri aşmış bişey olur gibi düşünmüştüm. fakat video aksini söylüyor gibi. olsun yinede yalarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 GwindonSurion said: gta4 görüntülerden başka hiçbişey değil oynamaya değmez oyunda yeniliklerden çok eksiklikler var tek yenilik olarak internet kafe gördüm araba modifiye yemek yeme ihtiyacı kas geliştirme kilo alma dövme yaptırma saç modeli değiştirme gitmiş hep uçak yok, yok hiçbiri hatta 2-3 kıytırık giysiden başka hiçbir güzel giysi yok sadece takım elbise güzel o kadar 3. adayı açmamla artık gına gelmesi bir oldu allah belanı versin gta4, liberty city den daha betersin hayal kırıklığısın edit: ayrıca sanırsam arabaya kız da atamıyoruz edit2: altımdaki mesaja hitaben: kabul et daha iyisini yapabilirlerdi oyunu köreltmekten çok geliştirebilirlerdi ama gta4 bu kadar beklemeden sonra büyük bir hayal kırıklığı oldu aynı batman filminde gotham city nin gotiklikten çıkıp metropolis şehri oluşu gibi bir şey olay giysiden mi ibaret ahu... Oyun GAYET Guzel arkadaslar, oyundaki en buyuk eksiklik bazi takip missionlarda belli basli seylerin scripted olup bazen ayni sekilde ilerlemesi. Ama onun disinda karekterler cok iyi, missionlar zevkli, hikaye fena degl ve sehir de bayagi guzel. arabaya kiz atiliyor ayrica, hatta sevgiliyi eve de atabiliyorsun ve boyle yapmalari da koymaz bana, Oyun oldukca iyi ve o kadar da cok eksiklik yok san andreastan falan, adamlar bu serinin ilk oyundan bekleneni fazlasiyla yapmislar. Oynayin seversiniz (pek oynadigini dusunmuyorum cunku soyledigin seylerin bir kismi var, ve kiyafet te bol bu arada.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 - Minimum sistem ihtiyaçları - İşletim Sistemi: Windows XP - SP3 veya Windows Vista - SP1 İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz veya daha iyi bir işlemci Bellek Miktarı: 1.5 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB Boş HDD Alanı: 16 GB - Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları - İşletim Sistemi: Windows XP - SP3 veya Windows Vista - SP1 İşlemci: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz veya daha iyi bir işlemci Bellek Miktarı: 2 GB RAM (Windows Vista'da 2.5 GB RAM) Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870 veya daha iyi bir ekran kartı Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB Boş HDD Alanı: 18 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kapı gibi 9800gtx'im 4gb ram'im duruyor. ellerinden yalar gta4. hayatımda 1 kere olsun, yeni çıkmış bir oyunu frame skip derdi olmadan oynayabileceğim günlerde göreceğim ya ah çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 said: Boş HDD Alanı: 16 GB bu yok işte. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Azmodai said: (pek oynadigini dusunmuyorum cunku soyledigin seylerin bir kismi var, ve kiyafet te bol bu arada.) bitirdim hala yok adam akıllı kıyafet bi takım elbiseler iyi o kadar ayrıca sadece kız atma varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 18gb ne baboooooy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 "Digital Download" 10GB falandır herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ekran kartı ok ram ok hdd ok ama su işlemci nedir ya. Ayıp ya Ass. Creed i de bu yüzden oynayamadım bi de bunu da kacırırsam ağlarım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar