Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zamanında ilk grand theft auto yu oynardık,2 boyutlu yukardan gözükürdü(2 de 2 boyuttu gerçi) neyse yıllar sonra söylenti çıkmıştı yok 3 boyutlu olcak adamı yakından görerek oynucaksın fln diye çok heycanlanmıştım şimdi aldı başını gidiyor hey gidi günler hey :)
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
biraz hortlatmak gibi olucak ama bi sorunum var

Oyunu yükledim demin sorunsuz başladı falan ama bi 5 dk sonra kamera acayip sallanmaya başladı ve kontrolü kaybediyorum. Oyundan çıkıp baştan girince bi süre sonra yine aynısı oluyo. Silip yükledimde değişmedi.. Anlatan olursa çok müteşekkir(ne demek bu:D) olucam (:
Mesaj tarihi:
kendisi kopya koruması oluyor ilk kopya yüklemiştim aynı sorun bende de mevcuttu sonra gta4 için paranın değeceğine kanaat getirdim ve orjinal aldım. sorun kalmadı, parayada değdi.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
orijinal miydi oynadığınız.. 4850 1gb ve yüksek ayarlarla su gibi oynadım. 4gb ram var, e8500
OC falan yok

yüksek dedim ama düşündüm de ne kadar yüksek hatırlamıyorum bak.. 1hafta falan sonra eve dönünce yazarım yüksekten kastettiğim neymiş..
Mesaj tarihi:
sanırım windows 7 kaynaklı şöyle bir sorunum var,4850 kart ve atinin windows 7 64 bit en son sürücüleri yüklü ve gta 4 ünde en son patchi yüklü yalnız oyunda shadows efectler de grafik bozulması var,gölgeler böyle çizgi çizgi bazen nokta nokta oluyor onun dışında grafiklerde bi sorun yok,nasıl çözcez bunu
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

sanırım windows 7 kaynaklı şöyle bir sorunum var

win7 sorunu değil bu bende de win7 var ama gayet güzel oynadım bitti, patchleri kur driverları updatele falan bi de öyle dene..
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
online oynarken adam bu apaçi helicopterle yere yaklaşıp bana sıkıyodu.tutundum helicoptere herif yükseldi.yukarda attım adamı aşagı bindim helicoptere :)

ama onun harici ya adamlar çok iyiyoynuyor yada mouse falan var.daha uzaktan görmeden sıkıyorlar ölüyorum.
Mesaj tarihi:
abi amd athlon 64bit 7850 işlemci var 2.8ghz
hd4850 var 1gb
2gb 1066 ram var(tek parça bu)

çözünürlük 1680x1050 herşey high/highest iken de 15-20 fps arası
çözünürlük minimumda detaylar mediumda falanken de 15-20 fps arası.
bişey anlamadım, giriyorum arada oynarım diye küfür ederek çıkıyorum her seferinde.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Zevkle oynamak için satın aldığım oyunda abi resmen lag var. Pc şahane, fakat nasıl bir lagdır bu. 3-5 saniye aralıklarla oyun hafif yavaşlıyor gibi. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
  • Yeni Oluştur...