alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 zamanında ilk grand theft auto yu oynardık,2 boyutlu yukardan gözükürdü(2 de 2 boyuttu gerçi) neyse yıllar sonra söylenti çıkmıştı yok 3 boyutlu olcak adamı yakından görerek oynucaksın fln diye çok heycanlanmıştım şimdi aldı başını gidiyor hey gidi günler hey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 en azından taksi vs görevleri için mod yapmışlar da eksik kalmıyoruz.. keşke bi de paraşüt olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 biraz hortlatmak gibi olucak ama bi sorunum var Oyunu yükledim demin sorunsuz başladı falan ama bi 5 dk sonra kamera acayip sallanmaya başladı ve kontrolü kaybediyorum. Oyundan çıkıp baştan girince bi süre sonra yine aynısı oluyo. Silip yükledimde değişmedi.. Anlatan olursa çok müteşekkir(ne demek bu:D) olucam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kendisi kopya koruması oluyor ilk kopya yüklemiştim aynı sorun bende de mevcuttu sonra gta4 için paranın değeceğine kanaat getirdim ve orjinal aldım. sorun kalmadı, parayada değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 en son driver 8600 gt 512 mb ekran kartı en düsük ayarlar hala çok yavaş oyun (20 fps falan). niyedir yahu ? (vista 7 64bit) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ram ne kadar? bende 4850 var 1gb. 2gb da ram var. medium/full ayarlarda ölüyo pc. ram %100e yanaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 2gb ram var athlon vs 5400 de işlemci. oyunun optimizasyon sorunları var tamam da bu kadar mı çok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 4850 4gb ram vs ile 15 20 fps ile bitirdim oyunu ben. o kadar rezil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 nası ya ben amd 4200+x2 2gb ram hd3850 ile 1920*1080 ortalama 35fps falan oynadım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ondan sorunlu ya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 orijinal miydi oynadığınız.. 4850 1gb ve yüksek ayarlarla su gibi oynadım. 4gb ram var, e8500 OC falan yok yüksek dedim ama düşündüm de ne kadar yüksek hatırlamıyorum bak.. 1hafta falan sonra eve dönünce yazarım yüksekten kastettiğim neymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 pentium i7 6gb ram HD4850 ekran kartı full grafik :D sıkıldım oyunu bitirdim ama arada girip roket atarla araba uçuruyorum gözüm gönlüm şenleniyor :D edik: dönlüm ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 patchlerini yapınca gayet güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sanırım windows 7 kaynaklı şöyle bir sorunum var,4850 kart ve atinin windows 7 64 bit en son sürücüleri yüklü ve gta 4 ünde en son patchi yüklü yalnız oyunda shadows efectler de grafik bozulması var,gölgeler böyle çizgi çizgi bazen nokta nokta oluyor onun dışında grafiklerde bi sorun yok,nasıl çözcez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Dark_Soul said: sanırım windows 7 kaynaklı şöyle bir sorunum var win7 sorunu değil bu bende de win7 var ama gayet güzel oynadım bitti, patchleri kur driverları updatele falan bi de öyle dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 çokşuma gitti :D http://www.youtube.com/watch?v=e6fvu-FRiGU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 online oynarken adam bu apaçi helicopterle yere yaklaşıp bana sıkıyodu.tutundum helicoptere herif yükseldi.yukarda attım adamı aşagı bindim helicoptere :) ama onun harici ya adamlar çok iyiyoynuyor yada mouse falan var.daha uzaktan görmeden sıkıyorlar ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi amd athlon 64bit 7850 işlemci var 2.8ghz hd4850 var 1gb 2gb 1066 ram var(tek parça bu) çözünürlük 1680x1050 herşey high/highest iken de 15-20 fps arası çözünürlük minimumda detaylar mediumda falanken de 15-20 fps arası. bişey anlamadım, giriyorum arada oynarım diye küfür ederek çıkıyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 işlemciyle ilgili o, yetmiyor. amd 7850 ne bu arada ya sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 amd athlon x2 7850 black edition diyo abi sfdz anlamam ben pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hm. ya her neyse dedigim gibi iste, settingleri dusurmene ragmen belli bir fpsde limitleniyorsa ekran kartiyla ilgili degildir yani dusuk fps alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Zevkle oynamak için satın aldığım oyunda abi resmen lag var. Pc şahane, fakat nasıl bir lagdır bu. 3-5 saniye aralıklarla oyun hafif yavaşlıyor gibi. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kaç tane güncelleme çıkmıştı onları çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar