CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kes sen noob jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 CusTodeM said: Beyler ve varsa hanımlar bu topicte birazdan deliricem yardım edene HERSEYIMI VERICEM ya aman allahım format attım antivirüsü sildim başta yine çalışmadı gittim bizim kafeden ( adeks) özel xp sp3 cdsi aldım format attım yine olmadı devamlı APPLICATION FAILED TO LAUNCH AKEKXDFISJDFS yok PARENTAL CONTROLMUS yok ANTIVIRUSMUS aman yarabbi ya pcmi görünmeyen GUARDIAN ANGELLAR mı koruyor ya allah aşkına herşeyi araştırdım kimse adam gibi çözüm üretememiş bilen varsa LÜTFEN yardım edin!!!!!!!! Teşekkürler... bu şekilde olunca sil yeniden yükle oyunu.Daha sonra razor1911'ın crackini indir.hem yapması kolay hemde sorunsuz çalışıyor.(birde patchi var gta 4ün,onunda razor versiyonu var,o şekilde indirirsen daha iyi olur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 al orj kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 .Net Framework kurulu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ya dvdsiz oynamak istiyorum da nasıl ayarlarım onu,sanırım securom'un öyle bir geyiği vard talimatlarını uyguladım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 oyun zaten cdsiz oynanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 DarKRideR said: gidin mediamarktlardan alın,bugün de baktım hala 60 galiba sabitlediler fiyati,aral'dan ikinci oyunu da alırsınız lan asdf 60 lira değil, 60 kuruş etmicek bir oyun bence... mafia1 bile bundan güzeldi valla. en güzeli parayı empire total war için ayırmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Oha. Yuh. DAlga geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 @shadow banlayın arkadaşı bu arada dvdsiz çalışmıyor abi,securom'un bir geyiği varmış gerçi onla oynanabiliyormuşta beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 o değilde games for windows live için üyelik alırken türkiye yok ingiltere die üye oldum bişi farkeder mi? sonuçta o üyelik olmayınca yaptıkların online save olmuo veya o bişi farketmio offline oyna mı diosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ayrıca 1680 1050 oynayamıorum resource un yetersiz dio 320mb ekran kartıma ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 DarKRideR said: @shadow banlayın arkadaşı bu arada dvdsiz çalışmıyor abi,securom'un bir geyiği varmış gerçi onla oynanabiliyormuşta beceremedim adam banlanmış, oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Dworgian said: o değilde games for windows live için üyelik alırken türkiye yok ingiltere die üye oldum bişi farkeder mi? sonuçta o üyelik olmayınca yaptıkların online save olmuo veya o bişi farketmio offline oyna mı diosunuz? bende öyle yaptım fark etmiyor,online oynadım hep ama offline da oynayabilirsin bu arada xbox'a da Lost and Dammed çıktı,fragmanları çok iyiydi ya off microsoft off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 beyler bişey sorucam, bakırköyde bir dvd dükkanında GTA 4 buldum 1 tane varmış zaten ancak durum biraz karışık, benden önce başkası satın almış, bakmış pc'si çalıştırmıyor, tekrar geri getirmiş şimdi adam bana o kutuyu 60 liraya satmak istiyor. çok cazip geldi tabiiki fiyat ancak kutunun açılmış olması cd-key ile ilgili bir sorun yaratma ihtimali getirir mi ne derece risklidir? eğer bi sıkıntı yaşarsam rockstar'la iletişime geçme imkanım olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 CD-key'in kullanılmış veya alınmış olması firmanın sorunu değil,aldığın yerle senin aranda bir sorun olması gerek diye biliyorum.Yani alma en iyisi, Media Markt'lara git kalmıştır belki arada bir yerlerde 60'a satıyorlardı bayağıdır.Beylikdüzü'nde 2 günde tükendi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 GTAIV icin securom bir no-cd patch yaratti Link: http://fs09n4.sendspace.com/dl/eda7883b78cd3c35e284e2b11ca12151/49904a052cb78f94/mffjgu/LaunchGTAIV.zip Bilgi: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=395143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kameranın öyle free olmasını bi ben mi sevdim :D wowdan alışığım sanırım mousela kamera oynatmaya hımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 DarKRideR said: Dworgian said: o değilde games for windows live için üyelik alırken türkiye yok ingiltere die üye oldum bişi farkeder mi? sonuçta o üyelik olmayınca yaptıkların online save olmuo veya o bişi farketmio offline oyna mı diosunuz? bende öyle yaptım fark etmiyor,online oynadım hep ama offline da oynayabilirsin bu arada xbox'a da Lost and Dammed çıktı,fragmanları çok iyiydi ya off microsoft off online oynamıorum ya virüs koruma aktifken oyun feci kastıgı için net baglantımı kesip virüs korumayı disable edip oynuorum anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bi de story mode dan nasıl çıkıoduk oyun içinde yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 vallahi ben oyunun yenisi ve acemisi olmama rağmen o seçeneği buldum, telefonunu çıkarıyorsun sanırım options altındaydı Sleep Mode var onu açarak story askıya alınıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Dworgian said: kameranın öyle free olmasını bi ben mi sevdim :D wowdan alışığım sanırım mousela kamera oynatmaya hımm valla ben de alışığım öteki gtalardan. gayet rahatım daha bile iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bende alıştım o duruma kolayca ya. sorun olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Xenocide said: vallahi ben oyunun yenisi ve acemisi olmama rağmen o seçeneği buldum, telefonunu çıkarıyorsun sanırım options altındaydı Sleep Mode var onu açarak story askıya alınıyor sanırsam. çok saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ilk basta cok kotu geliyo da alısınca hakkaten boyle oynamak gerek diyosun. kameranın free olması cok gerekli bisey cunku oyunda. zırt pırt arkana, sagına soluna bakmak icin baska kısayollara basmak iskence cektirirdi. alısmak lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oyunlar sırasında oyun kilitlenip duruyo.bi dart bi bowling bitiremedim.kıza ayıp o kadar çağırıyorum dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar