razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 işletim sistemin ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 vista 32bit sp1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Phyxantar said: oyunu orjinal aldım kurdum setup bitti daha sonra mavi ekran verdi. reset attım oyuna tekrar girmeye çalıştıgımda yine mavi ekran veriyor. bu arada daha cd keyi falan da girmedim. sorun nedir bi tahmini olan var mı? bu arada ekran kartı yüzünden veriyor galiba hatayı 8800gt ve driver'ı güncel oyun patlamış yarı fiyatına alırım senden :) şaka şaka çözümü ama satacaksan yarı fiyatına alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 70e senin olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abi kafayı sıyırcam ya kaç saat oldu hala şu lanet şeyle ugraşıyorum. forumu falan da mı yok ya oraya falan yazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Link Yukaridaki linke tiklarsan GTA nin official forum sayfasina gidiceksin orada illaki vardir senin gibi birileri daha yazilmistir onceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Phyxantar said: 70e senin olur bak nerden baksan temiz 50ytl veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 51 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gta forumlarındaki "acep çalıştırır mı?" testini uyguladım; hadi bakalım daha oyunu almadım ama güzel haberler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o teste güvenip oyunu alma ,bendede aynı test sonucları cıkıyor ama lowda oynuyorum bide 30dk sonra kastıgından oyundan cıkmak zorunda kalıyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ewet oyunu oynadıkça kasma olayı artıyor bende de en başlarda hiç bişi yokken(hatta lc'nin tepesinde heli ile deli gibi dolaşabilirken) bi 30dk sonra kasmalar başlayabiliyor, haritayı açıp biraz vakit geçiriyorum olmadı statsa giriyorum bi 5-10 dk daha bi düzeliyor olmadı oyunu baştan açıyorum rahatlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Memory leak problemi var, o yuzden kaynaklaniyor problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 haydaaaa rmn40 error verdi. illa sp3 mü lazım buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 evet lopeth benim sorun 8800gt'den kaynaklanıyormuş bu arada başka 8800gt'si olan varsa oyunu almasın, almışlarsa roxtardan fix bekleyecez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bende de 8800 gt var ama hiç bir sıkıntım olmadı, çok kökleyemiyorum ama 1280 1024'te takılmadan oynayabiliyorum ve oyun gayet güzel gözüküyor. SP3'ten kaynaklı olabilir sizin sıkıntı, SP3 kurulu çünkü bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 of gris süpersin. dikkatimi çekmişti bu olay sadece vista sp1 kullananlarda oluyordu, direk xp kurayım ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 compatibility yi windows 20oo yapınca çalışabilir vs diyolar. Ben yaptım ama saece hata mesajı gelmez oldu. bi denesene sende pyhx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 evet lopeth aynısı oldu. uyumluluk modunda çalıştırma seçenekleri arasında xp sp2 de var. bunu nası sp3 yükseltebilirim? (vista kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 48xx kullanan herkesin gölgeleri şu ss'lerdeki gibi mi acaba? http://www.gta4.tv/forums/index.php?showtopic=790186&mode=linearplus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ne sorunlu oyunmuş arkadaş 90ytl verem olmak için mi vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 1920 kusur cozunurlukte calistirmasina izin vermiyor oyun. dev ler medium ayarlarda oynayin diyorlar, HIGH ayarlari bugun kaldiracak pc yokmus, gelecek icin koymuslar onu. 1680 cozunurlukte fena oynamiyor, ama biraz yavaslik hissediyorum. 9800gtx im var bu arada. tek sorum var : pc versiyonunda kendi mp3lerimizi dinlemek icin ne yapiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 oyunun full köklesem de direk en düşük çözünürlüğede alsam da 22 fps veriyor sabit. İlk odada niye böyle yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ATI serisi kartlar ile en iyi performans alınıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ati için 8.12 çıkacaktı bugün. gtayi iyileştirmesi gerekiyor bayağa ama çıkmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 draedan said: 1920 kusur cozunurlukte calistirmasina izin vermiyor oyun. dev ler medium ayarlarda oynayin diyorlar, HIGH ayarlari bugun kaldiracak pc yokmus, gelecek icin koymuslar onu. 1680 cozunurlukte fena oynamiyor, ama biraz yavaslik hissediyorum. 9800gtx im var bu arada. tek sorum var : pc versiyonunda kendi mp3lerimizi dinlemek icin ne yapiyoruz ? sistemini yazar mısın? 1280 1024'te oynayabilirsem güzel olurdu. bende 3ghz core2quad q9650, seninki gibi 9800 gtx, 4 gb ram var. high detail olayını bi detaylı anlatır mısın? bide hakkaten 90 lirayı verem olmak için mi vericez ya? orjinal alcaktım ama tereddütlerim arttı iyice. değcek mi değmicek mi? multisine giremiyoruz diyorlar falan offf of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar