slickers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bunu çok fazla yapıyorum yürürken veya bir iş yaparken biriyle kafamda diyaloğa giriyorum bir bakmışım resmen konuşuyorum insanların garip bakışlarına maruz kalıyorum sizce psikolojik bir problem midir bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Fizyolojikse daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nasıl fizyolojik ne mana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fifa oynarken kendi kendine mac anlatıp yorum yapar mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 herkes kendi kendine içinden konuşur,ama fizyolojik olarak bariz konuşuyosan kötü tbi o mana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Herkesin yaptığı birşey. De hergün hergün yapıyorsan, istemdışı falan, bir tuhaflık söz konusu olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben uyurken yorum yapıyorum rüyama garip deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de sürekli yapiyorum bunu. ogrenelim bakaliim bilen varsa, sorun muymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 eger diyalogun iki tarafi birden kontrolun altinda degilse psikolojik bisi olabilir. Yok sadece kendinle bir diyalog yapiyosan, kontrol ediyosan neler dendigini bi sorunun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Evet yahu bunu bende yapıyorum.Hatta bazen elim kolum da hareket ediyor baya hararetli bazı şeyleri canlandırıyorum.Sanmıyorum ama kötü birşey olduğunu.Değildir yahu deli değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Herkes yapar, önemli olan etrafa çok belli etmemek. Yolda falan farkediliyorsa kötü tabi. Kendini şartlandır, yalnız olmadığın haller dışında kendi kendine konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 (tu) bunun bi üst aşaması kendi kendine yaptığın esprilere otobüste metroda falan kopmaktır ki dikkat çekicidir. öyle samimi koparsın ki millet üstüne alınır saçını üstünü başını düzeltir. paçayı zor kurtardığımı hatırlarım. Sokakta giderken, kendi kendime Gülümsediğimin farkına vardığım zaman Beni deli zannedeceklerini düşünüp Gülümsüyorum. geldi aklıma bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben de konuşruum kendi kendime bişeyler anlatırım daha çok bi konuşma yapacaksam birisine önceden prova yaparım . Ama dialog yapmam , ben anlatırım sadece hehe =) sesli düşünmek gibi bişey. dialog ilginç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eahuaeoe bunları zaten ub kadar rahat konuşup anlatabiliyoesak birşey yok demek ki.Koparım kopmam sanane birader diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ewt o kendi kendine kopma olayı oluo arada. aklına bi espri bi sey gelio kendini zor tutuosun. hep de uygunsuz zaman da oluo tabii ki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yapmayın arkadaşım şöyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 uhauha bana da oluyo bazen bu espri olayı :D onun dışında ben de çok konuşurum içimden.. hayaller kurarım kişiler yaratırım onlarla muhabbet olayler vs vs.. güzel oluyo aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 espri değilde eski bi olay gelir aklına gülersin hadi o biraz daha mantıklı. kurmaca kendi kendine ayar vermeler filan sakat dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Xelee said: ewt o kendi kendine kopma olayı oluo arada. aklına bi espri bi sey gelio kendini zor tutuosun. hep de uygunsuz zaman da oluo tabii ki. :) gigle loop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 rahatladım vallahi xD bir de şu var mesela bir olay geçti keşke şöyle yapsaydım diyorum ama olayı yaşıyorum resmen konuşuyorum veya arkadaşın dediği gibi kafamdan yaratıyorum ama hayalle kalmıyor ellerimi falan oynatıyorum ama benzerleri de varmış neyse bir an korktum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya hepimiz sorunluysak?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oper' in aynı hareketlerini yapıyorum bende. Git psikologa abi. Söylediklerini bana söyle. 2 kişi gidip ayrı ayrı para vermeyelim boşa dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 peki ya uykuda konuşmak? hem de konuşmaya böyle elleri ve yüz mimiklerini falan dahil ederek? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 peki ya uykuda konuşmak? hem de konuşmaya böyle elleri ve yüz mimiklerini falan dahil ederek? =S uyuyosun ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar