Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi kendine konuşma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunu çok fazla yapıyorum yürürken veya bir iş yaparken biriyle kafamda diyaloğa giriyorum bir bakmışım resmen konuşuyorum insanların garip bakışlarına maruz kalıyorum sizce psikolojik bir problem midir bu??
Mesaj tarihi:
eger diyalogun iki tarafi birden kontrolun altinda degilse psikolojik bisi olabilir. Yok sadece kendinle bir diyalog yapiyosan, kontrol ediyosan neler dendigini bi sorunun yok :)
Mesaj tarihi:
Evet yahu bunu bende yapıyorum.Hatta bazen elim kolum da hareket ediyor baya hararetli bazı şeyleri canlandırıyorum.Sanmıyorum ama kötü birşey olduğunu.Değildir yahu deli değilim ben.
Mesaj tarihi:
Herkes yapar, önemli olan etrafa çok belli etmemek. Yolda falan farkediliyorsa kötü tabi. Kendini şartlandır, yalnız olmadığın haller dışında kendi kendine konuşma.
Mesaj tarihi:
(tu)

bunun bi üst aşaması kendi kendine yaptığın esprilere otobüste metroda falan kopmaktır ki dikkat çekicidir. öyle samimi koparsın ki millet üstüne alınır saçını üstünü başını düzeltir. paçayı zor kurtardığımı hatırlarım.

Sokakta giderken, kendi kendime
Gülümsediğimin farkına vardığım zaman
Beni deli zannedeceklerini düşünüp
Gülümsüyorum.

geldi aklıma bide.
Mesaj tarihi:
Ben de konuşruum kendi kendime bişeyler anlatırım daha çok bi konuşma yapacaksam birisine önceden prova yaparım . Ama dialog yapmam , ben anlatırım sadece hehe =) sesli düşünmek gibi bişey. dialog ilginç tabi.
Mesaj tarihi:
uhauha bana da oluyo bazen bu espri olayı :D
onun dışında ben de çok konuşurum içimden.. hayaller kurarım kişiler yaratırım onlarla muhabbet olayler vs vs.. güzel oluyo aslında..
Mesaj tarihi:
Xelee said:
ewt o kendi kendine kopma olayı oluo arada. aklına bi espri bi sey gelio kendini zor tutuosun. hep de uygunsuz zaman da oluo tabii ki. :)

gigle loop?
Mesaj tarihi:
rahatladım vallahi xD
bir de şu var mesela bir olay geçti keşke şöyle yapsaydım diyorum
ama olayı yaşıyorum resmen konuşuyorum veya arkadaşın dediği gibi kafamdan yaratıyorum ama hayalle kalmıyor ellerimi falan oynatıyorum ama benzerleri de varmış neyse bir an korktum :)
  • Yeni Oluştur...