Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Aşağıdaki soruları tam 1 dk içinde yanıtlamaya çalış. Bir kâğıt kalem al ve yanıtlarını not et ve her soruya bir defa bakmaya çalış oldukça ilginç bir zeka tesi... :)) 1. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır? 2. Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer? 3. Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum? 4. 30' u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti? 5. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var? 6.Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası ve birde mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsınız? 7. Adamın biri dikdörtgen biçiminde ve her cephesi güney manzaralı bir ev inşa ediyor. Evi kocaman bir ayı ziyaret ederse bu ayı ne renk olur? 8. 3 elma vardı ikisini aldım. Kaç elmam var? 9. Musa gemisine her hayvandan kaçar adet aldı? 10. Chicago' dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh' da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland' da 8 yolcu indi, 6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia' ya vardığınızda şoförün adı neydi? Cevaplari vericem yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 poff eski şeyler bunlar... 1. 1 2. 1 3. 1 4. 70 5. 17 (öldükten sonrakileri soruyosan 9) 6. kibrit 7. beyaz 8. 2 9. 2 10. 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 İyi de fazla kolay bunlar, okumak uzun sürer de cidden çok kolay yani değmez. Ayrıca evet eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok basiti ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nostaji yapıyorum ulen eski meski :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Netcafe said: Aşağıdaki soruları tam 1 dk içinde yanıtlamaya çalış. Bir kâğıt kalem al ve yanıtlarını not et ve her soruya bir defa bakmaya çalış oldukça ilginç bir zeka tesi... :)) 1. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır? 2. Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer? 3. Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum? 4. 30' u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti? 5. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var? 6.Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası ve birde mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsınız? 7. Adamın biri dikdörtgen biçiminde ve her cephesi güney manzaralı bir ev inşa ediyor. Evi kocaman bir ayı ziyaret ederse bu ayı ne renk olur? 8. 3 elma vardı ikisini aldım. Kaç elmam var? 9. Musa gemisine her hayvandan kaçar adet aldı? 10. Chicago' dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh' da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland' da 8 yolcu indi, 6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia' ya vardığınızda şoförün adı neydi? Cevaplari vericem yakında... 1. bütün aylarda 2. 1 saat 3. 1 saat 4. 70 5. 9 6. kibrit 7. beyaz 8. 2 9. 0 10. benim adım Dip not: Fii tarihinde bunu paticige ben açmıştım dip not: oper bunları bile yapamamış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: poff eski şeyler bunlar... 1. 1 2. 1 3. 1 4. 70 5. 17 (öldükten sonrakileri soruyosan 9) 6. kibrit 7. beyaz 8. 2 9. 2 10. 23 hacı çoğunu atmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şimdi Yanıtlar: 1. Hepsinde, tüm aylarda 28 gün vardır. 2. Bir saat 3. guguklu saatler gece gündüz ayrımı yapmadığı için 1 saat. 4. 70 eder, yarıma bölmek 2 ile çarpmak demektir. 5. 9 canlı koyun 6. Kibriti 7. Ayı beyaz olur. Evin her cephesi güneye baktığına göre bina kuzey kutbundadır. 8. 2 elma 9. Sıfır, gemisine hayvan alan Nuh idi.Musa nerden çıktı? Nub seni :D 10. Şoför sizdiniz. Değerlendirme: 10 doğru: Einstein seviyesi 9 doğru: Toplumla uyuşamayan psikolojik bozuk vaka 8 doğru: Mühendis 7 doğru: Üniversite öğrencisi 6 doğru: Lise öğrencisi 5 doğru: İlkokul öğrencisi 4 doğru: ilkokul öğretmeni 3 doğru: lise öğretmeni 2 doğru: Üniversite Profesörü 1 doğru: Milletvekili 0 doğru: vatandaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 eğlendim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gemi Musanın mı Nuh'un mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bnm aklıma takılan 9. soru herkes 2 demiş ama musanın gemisi var mıydı ? nuh la karıştıran ben miyim:D edittttt: geç kaldım lannnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: poff eski şeyler bunlar... 1. 1 2. 1 3. 1 4. 70 5. 17 (öldükten sonrakileri soruyosan 9) 6. kibrit 7. beyaz 8. 2 9. 2 10. 23 Bold kısım fail.. We are sorry Oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ondan daha önemlisi var.. 10. soru tam fail.. :D okumadım. yaşı soruyo kesin dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yok yok , önce bir sıkılma ifadesi , kek sorular bunlar ifadesi , ardından ilk sorudan gelen fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1)12 2) 1 3) 13 4) 70 5) 9 6) kibriti 7) beyaz 8) 2 9) 2 10) yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yav said: 1)12 2) 1 3) 13 4) 70 5) 9 6) kibriti 7) beyaz 8) 2 9) 2 10) yav 3 ve 9 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sadsad musa euea guguk kuşunun da vardı bi hilesi diye hatırladım ama tam gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gemi musanın mıymış yani tüü. bi de artık bu guguklu saatleri digital yapacaklar diye duydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mühendis çıktım önce mumu yakıp sonra musaya gemi vererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 6 doğru: Lise öğrencisi olmuştum bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 musanın gemisi mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 musa kaptan var bizim ayvalıkta tur düzenliyor adalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ahaha oper baya iyi çıktın yahu.Musa gemiye kaçar hayvan almış hakkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Değerlendirme zaten lame ötesi öyle böyle değil.Önceden baya muabbeti yapılmıştı.Netcafe banlansın hayatımızdan 30sn çaldı asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar