Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bazı metaller çekerken elastik seviyeyi geçtikten sonra bir titreme yaparlar mikro boyutta, bu sırada anlık uzama ve kısalmalar olur.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Xo said: nileppezdel said: Aynaya bak.. ayar mı yedim şimdi ? :( Yoo ne alaka yav :S Verdiysem de farkında değilim yani :D
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Burada penis üzerine şakalar dönmeye başlayacak.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Çok yanlış kelimeler kullanılmış ama topc açılırken.
hydebeach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 wtf cok super bır soru hayran kaldım bulamadım cok arastırdım cok merak edıyorum soylermısın acaba
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sly-One said: bazı metaller çekerken elastik seviyeyi geçtikten sonra bir titreme yaparlar mikro boyutta, bu sırada anlık uzama ve kısalmalar olur.
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Xaenin said: Sly-One said: bazı metaller çekerken elastik seviyeyi geçtikten sonra bir titreme yaparlar mikro boyutta, bu sırada anlık uzama ve kısalmalar olur. lol süper :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 31 kısalıyo mu? Sayı kısalır mı? Ha süre problemim var diyosan..
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 paket lastiği. çekince kopuyor. eski halinden kısa oluyor.
hydebeach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 "Ah aman aman amma zalim bir zaman, ah gider yare haber, yar da yanar bir zamaaaan" diye uzun hava
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çektikçe kısalan şey zaten 13 iq um var söleyin pm atın kafamı yormuyum daha fazla
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BULDUM ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SIGARA
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 internetten film çektikten sonra onu izliyorsun ya, şimdi onu izlemeseydin sıkıntılı 5 saat geçirecektin mesela, 2 saatini filme ayırdın sıkıntılı 3 saat geçirmiş oldun. böylece filmi çektikçe sıkıntılı zamanın kısaldı. ne saçmaladım ne kastım BEREEEEH.
Öne çıkan mesajlar