Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yaklaşık 2 sene önce burun tıkanıklığı sebebiyle gittiğimde ufak bir kemik eğriliği var denmişti. istersen ameliyat yaparız demişti ama pek yemedi gözüm o zaman fdsf. ama bu illet bezdirdi artık. her sabah tıkanık burunla uyanmaktan bıktım lan, bir de polen alerjisi var birleşince combo oluyor. ayrıca o burun tıkanıklığı günün ilerleyen saatlerinde başa göze ağrı şeklinde vurunca uffff.. ameliyat olsam desem operasyon sonrası iğrenç bişi. burunda ikinci bir kafa monte edilmiş gibi tamponla gezmek falan :(:( help ulan. :(
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bi sefer çekersin, sonra rahat edersin. bence bunu göze al. klasik sorulardan bi de niye kişisel değil?
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 adam gibi post kastırmaz oldunuz yav. kişisele açın şunları plx.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha garbage'a açmışım ahah. modlardan birileri kişisele atarsa daha faideli olur. :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben gezdim burnum kırılınca burnumda alçıyla tam iki hafta boyunca. Evet zor ama sonrası için değer sanki..
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tamponsuz ameliyat edenler var. ben ondan olucam bu aralar bakalım çok rahat ameliyattan sonra aynen hayata devam edebiliomuşsun falan fıstık.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bir de o tamponların burun içinden çıkarılması var ki ona burada hiç girmek istemiyorum. burnunuzun içinden çekilen uzun ince bez parçacıkları. ohş. içim bi tuhaf oldu. :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Abi kolumdan uzun çıktı burnumdan, doktora direk "oha nereye kadar soktunuz onu" dedim :D
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 genellikle bayıltılmadan yapıklan ameliyat testerenin sesini filan duyuyorsun bööö
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bayıltsınlar ya narkoz korkusunu da hiç anlamam. Bana verdiler narkozu bi baktım odadaki klima uçak olmuş üstümde uçuyo. 3 saat 45 dakika sonra uyandım. 45 dakka süren ameliyatın üstüne 3 saat uyumuşum :D
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Narkoz korkusu ne ya? Dünyanın en güzel kafasını kaçırmayın.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Heralde ancak magic mushroom falan o kadar kafa yapar adamı yani, süper bişey narkoz :D
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ayrı kafalardan bahsediyoruz da neyse, sonra banlıyolar.
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 idefix said: genellikle bayıltılmadan yapıklan ameliyat testerenin sesini filan duyuyorsun bööö OH NOES FAKE!!!
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aynı sorun bendede var fakat 3 kere burun kırıldıktan sonra bu hale geldi. şekilsiz şemalsiz bir burna sahibim ve sol taraf hep tıkanık
Öne çıkan mesajlar