Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yaklaşık 2 sene önce burun tıkanıklığı sebebiyle gittiğimde ufak bir kemik eğriliği var denmişti. istersen ameliyat yaparız demişti ama pek yemedi gözüm o zaman fdsf. ama bu illet bezdirdi artık. her sabah tıkanık burunla uyanmaktan bıktım lan, bir de polen alerjisi var birleşince combo oluyor. ayrıca o burun tıkanıklığı günün ilerleyen saatlerinde başa göze ağrı şeklinde vurunca uffff.. ameliyat olsam desem operasyon sonrası iğrenç bişi. burunda ikinci bir kafa monte edilmiş gibi tamponla gezmek falan :(:( help ulan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bi sefer çekersin, sonra rahat edersin. bence bunu göze al. klasik sorulardan bi de niye kişisel değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 adam gibi post kastırmaz oldunuz yav. kişisele açın şunları plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha garbage'a açmışım ahah. modlardan birileri kişisele atarsa daha faideli olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben gezdim burnum kırılınca burnumda alçıyla tam iki hafta boyunca. Evet zor ama sonrası için değer sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tamponsuz ameliyat edenler var. ben ondan olucam bu aralar bakalım çok rahat ameliyattan sonra aynen hayata devam edebiliomuşsun falan fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bir de o tamponların burun içinden çıkarılması var ki ona burada hiç girmek istemiyorum. burnunuzun içinden çekilen uzun ince bez parçacıkları. ohş. içim bi tuhaf oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Abi kolumdan uzun çıktı burnumdan, doktora direk "oha nereye kadar soktunuz onu" dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ameliyat ol gitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 genellikle bayıltılmadan yapıklan ameliyat testerenin sesini filan duyuyorsun bööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 korkutmasana adamı :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bayıltsınlar ya narkoz korkusunu da hiç anlamam. Bana verdiler narkozu bi baktım odadaki klima uçak olmuş üstümde uçuyo. 3 saat 45 dakika sonra uyandım. 45 dakka süren ameliyatın üstüne 3 saat uyumuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Narkoz korkusu ne ya? Dünyanın en güzel kafasını kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Heralde ancak magic mushroom falan o kadar kafa yapar adamı yani, süper bişey narkoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ayrı kafalardan bahsediyoruz da neyse, sonra banlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 idefix said: genellikle bayıltılmadan yapıklan ameliyat testerenin sesini filan duyuyorsun bööö OH NOES FAKE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aynı sorun bendede var fakat 3 kere burun kırıldıktan sonra bu hale geldi. şekilsiz şemalsiz bir burna sahibim ve sol taraf hep tıkanık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar