Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1942 - Day of Defeat freeweekend

draedan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Bf1942 oynayasim geldi gecen gun, ama emin olamadim kursam mi. arastirdim gecen gun, halen mod lar cikiyor yeni yeni, grafikler eski olsa da fena gorunmedi gozume.

Halen oynayan var mi orjinal haritalarinda, exp lerde veya mod larda ? Kalabalik midir, oynayan bulabilir miyim acaba

Bir digeri Day of Defeat Source. Bu haftasonu ucretsiz oynanacakmis, bu oyun nasildir, bir tek wwii oldugunu biliyorum. Level atlama, veya bf1942 tarzi degisik sinifta askerler var mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

@Arcane
Bugünkü patch ile eklendigini belirtmeyi görevim bilirim.

Edit:Hatta,
said:

Day Of Defeat: Source Palermo Update Available Now
July 2, 2008, 5:35 pm - Jason Ruymen - Product Update

Leveraging the recently released set of free services available in Steamworks, the Palermo Update adds 51 achievements to Day of Defeat: Source, player avatar displays in the scoreboard and win panel, and detailed player statistics that are integrated with the Steam Community features (www.steamcommunity.com).

In addition, this update adds support for popular features introduced in Valve's Team Fortress 2 (TF2), the PC title named multiplayer game of the year by Gamespy.com and PC Gamer. These include "nemesis/revenge" freeze cam and new effects driven by the particle system introduced to the Source engine for TF2.

Finally, this update also introduces a new map, Palermo, which is a remix of the most popular community map, dod_salerno, originally created by Magnar "insta" Jennsen.

For more information, visit the Day of Defeat: Source Palermo site.
Sosyal ağlarda paylaş

bf1942 e ozel bf1918 mod u cikmis ;

http://www.moddb.com/mods/battlefield-1918

veeeee...

` Next to the battles fought on the Western front between mostly the Germans, the British and the French, wealso cover other scenarios, such as the Turkish battlefields at Gallipoli, the Eastern front where Germany and Austria-Hungaria fought against Russia, the Italian front and lately the battles in Africa. `
Sosyal ağlarda paylaş

counter populer oldugu zaman kurmustum baya önce ama sarmamıstı serverlar bostu, 2 günlük bedava oldugu icin kurdum bu haftasonu ,ve cok begendim cok güzel olmus ,tf2 den sonra degisik ve orjinal geldi tabi baya oynadik arkadaslarla ,day of defeat:source oynamamistim ,grafikler de eski degil hic ..ve persembeye kadar steamde sadece 5$ bence kacırmayın denemeye deger ,alan arkadasınız varsa 3 günlük guest key cıkıyor size versin deneyin
Sosyal ağlarda paylaş

WWII olarak DoD daha eğlenceli, BF1942 daha kapsamlı. Misal BF'de her bi araç kullanılıyor, harita çok büyük. DoD'da ise daha dar alan araç kullanma durumu yok. Ama efektler bakımından DoD insanı daha bi WWII atmosferine sokuyor. ayrıca dod'dada sınıflar var ama bf'deki gibi değil sınıfların silahları değişik sadece. ilk defa level dergisi vermişti sanırım DoD v1.3'tü daha eskisi varmı bilmiyorumda ve yanlış hatırlamıyorsam Anet sunucusu vardı 1 tane. ona girer oynardık bütün gün güzel günlerdi:)ama hep yanarım yanarım, Amerikalıların M8 tüfeğinin (Şarjörü bitince kendi atan silah, yanlış hatırlamıorsam m8'di) sesini değiştirdiler ona yanarım. çok itici oldu o günden sonra
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:
ilk çıktığı zamandan beri takip ettim bi oyun anca bu kadar gelişemez. bi versiyonda stamina recoil bişeyler geldi o kadar. aga bari bi capture sesi falan değiştir ne bilim bi atmosfer kat oyuna

e atmosfer gayet güzel ondan koruyolar bunu...

Half life 2 deki seslerin %90 ı da HL1 den alınma o da mı kötü bi oyun şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
wk2 clanından olan var mı buralarda :)

WKII 'ye girmiştim ama sonra DoD ekibi dağıldı. Fotifoti'yi tanırsan eğer Bf42 oynuyoruz şimdide. genelde cuma günleri 20.30'da falan bf.bf42tr.com adres bu olmalı.

WKII 'de bi Ice_Blue vardı hatırladığım. bide tabiki Fotifoti lideriydi zaten sanırsam:) Bf1942'dede WWII diye bi klanda devam etti onada katıldım Foti nereye ben oraya gibi bişey oldu:P bu arada DayWalker nickiyle oynardım o zamanlarda. belki hatırlarsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...