snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 olur sölerim inanmazlar :D ama cidden kız milleti biraz gariptir, kendi cinsim diye sölemiyorum, ben bile bazen anlayamıyorum :D Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Biz de anlamıyoruz anlamsızlar sizi (:P) Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 o kadar çok anlam taşıyoruz ki millet anlayamıyo bile hıııh.... Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ya cevap yazmadan da duramıyorum başkasının topiğinde muhabbet ediyoruz post kasıyo diyecekler :S Alıntıla
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kendiniz bile anlamıyosunuz ki Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nileppezdel said: Ya cevap yazmadan da duramıyorum başkasının topiğinde muhabbet ediyoruz post kasıyo diyecekler :S benim için demezler daha yeni başladım o minnacık simgelerden almam için daha bissüürrüüüüüü mesaj atmam lazım :D ayrıca kızları benim de anlamadığım doğru, pek fazla da kız arkadaşım yok zaten, biraz da bölüm gereği çevremde kız yok Alıntıla
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kız mı yok? kanka ayıp edion buluruz 2 snde Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kendi kız zaten. Öm atmayı da bilmiyo, yada iplemedi beni :( Kız rpsi yaparak hit almaya çalışıyo da olabilir tabi D Alıntıla
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoşgeldin Baloo00oon Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hoşgeldin... "Bebelereeee balooon!" Bağrıp kaçar.. Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 snowhite said: kızları dışarıda bile yakınına gelip tavlamak zor, forumdan tavlıcaklarmış hıh... yapma canım, yapma arkadaşım Alıntıla
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nileppezdel said: Kendi kız zaten. Öm atmayı da bilmiyo, yada iplemedi beni :( Kız rpsi yaparak hit almaya çalışıyo da olabilir tabi D rpg bırakıo o :D belki hogwartstan gelmiştir bellimi olur Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hala cevap vermedi ki ömme küstüm ben gördüğüm yerde ayar vericem (:P) Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nileppezdel said: Hala cevap vermedi ki ömme küstüm ben gördüğüm yerde ayar vericem (:P) ben kızım yahu :S bana kanka demişler hihi :D rp yapmıyorum cidden bayanım zaten nickim snowhite allah sizi naapsın :D Alıntıla
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 snow niye yalan söylüyorsun, daha dün maça gittik, bira içtik falan. kız rp'si yapma böyle aaa. XD Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nickim snowhite olduğuna göre iki ihtimal var: 1 kızım 2 fatih üreğim. e fatih ürek de olsam kız da olsam senle maça gelip bira içmem, erkek muhabbeti yapmam dimi? :D Alıntıla
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 belki nickini snowwhite koyarak buradakileri kandırıyorsun. hii çok ayıp, insanları kandırmak, yalan falan. söyle isminin muhammer olduğunu rahatla yahu. utanacak bir şey yok. ^^ Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 resmimi koyarım ahanda buraya kıskançlık krizi geçirirsin, yaparım biliyosun sinirlendirme beni :D Alıntıla
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 siteyi hacklerim. yaparım bunu... Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hiiii modlara bildirin hemen siteyi hacklicekmiş ::o ayrıca ben kazandım hıh.. Alıntıla
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 burası chat ortamı dgl,forum hobarey Alıntıla
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Seperate said: burası chat ortamı dgl,forum hobarey kızma kızma sustuk zaten :( Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.