snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 olur sölerim inanmazlar :D ama cidden kız milleti biraz gariptir, kendi cinsim diye sölemiyorum, ben bile bazen anlayamıyorum :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Biz de anlamıyoruz anlamsızlar sizi (:P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 o kadar çok anlam taşıyoruz ki millet anlayamıyo bile hıııh.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ya cevap yazmadan da duramıyorum başkasının topiğinde muhabbet ediyoruz post kasıyo diyecekler :S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kendiniz bile anlamıyosunuz ki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nileppezdel said: Ya cevap yazmadan da duramıyorum başkasının topiğinde muhabbet ediyoruz post kasıyo diyecekler :S benim için demezler daha yeni başladım o minnacık simgelerden almam için daha bissüürrüüüüüü mesaj atmam lazım :D ayrıca kızları benim de anlamadığım doğru, pek fazla da kız arkadaşım yok zaten, biraz da bölüm gereği çevremde kız yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kız mı yok? kanka ayıp edion buluruz 2 snde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kendi kız zaten. Öm atmayı da bilmiyo, yada iplemedi beni :( Kız rpsi yaparak hit almaya çalışıyo da olabilir tabi D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoşgeldin Baloo00oon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hoşgeldin... "Bebelereeee balooon!" Bağrıp kaçar.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 snowhite said: kızları dışarıda bile yakınına gelip tavlamak zor, forumdan tavlıcaklarmış hıh... yapma canım, yapma arkadaşım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nileppezdel said: Kendi kız zaten. Öm atmayı da bilmiyo, yada iplemedi beni :( Kız rpsi yaparak hit almaya çalışıyo da olabilir tabi D rpg bırakıo o :D belki hogwartstan gelmiştir bellimi olur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hala cevap vermedi ki ömme küstüm ben gördüğüm yerde ayar vericem (:P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nileppezdel said: Hala cevap vermedi ki ömme küstüm ben gördüğüm yerde ayar vericem (:P) ben kızım yahu :S bana kanka demişler hihi :D rp yapmıyorum cidden bayanım zaten nickim snowhite allah sizi naapsın :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 snow niye yalan söylüyorsun, daha dün maça gittik, bira içtik falan. kız rp'si yapma böyle aaa. XD Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nickim snowhite olduğuna göre iki ihtimal var: 1 kızım 2 fatih üreğim. e fatih ürek de olsam kız da olsam senle maça gelip bira içmem, erkek muhabbeti yapmam dimi? :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 belki nickini snowwhite koyarak buradakileri kandırıyorsun. hii çok ayıp, insanları kandırmak, yalan falan. söyle isminin muhammer olduğunu rahatla yahu. utanacak bir şey yok. ^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 resmimi koyarım ahanda buraya kıskançlık krizi geçirirsin, yaparım biliyosun sinirlendirme beni :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 siteyi hacklerim. yaparım bunu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hiiii modlara bildirin hemen siteyi hacklicekmiş ::o ayrıca ben kazandım hıh.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 burası chat ortamı dgl,forum hobarey Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oha balon invasion Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Seperate said: burası chat ortamı dgl,forum hobarey kızma kızma sustuk zaten :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.