PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben yanlışlıkla ayna kırmıştım yumruk atıp (o.O) sonra elimdeki ayna parçasına baktım uyandığımda arabadaydım sdfjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sesu ve xaenin asuhdauhsduahsd harika =) tabi bgayılmanın nesi harika orası kısmet tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yav said: euh harbiden o kan alma olayını derinlemesine düşününce fena oluyoevet ya. ben birkaç yıl önce bi kere kan verdim, uçmuşum görüntü gitti gidecek, en son kan alan hemşire panikle bağırıyordu bir şeyler yapıyordu kolonya gibi bişi koklattı kurtardum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o kolonyayı koklatmasaydı şimdi yaşamıyor olurdun gibi anlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ilkokuldayken koşarken birisiyle kafa kafaya çarpışmıştım. yere düştüm. ama kafamda "piyunggggggg" gibi bi ses dolanıyor.. bayıldım mı bayılmadım mı bilmiyorum... ondan sonra böyle oldum ben işte. çok sert çarpmıştık. bi de üstüne kafa yere çarpmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bizim okulda gerzeğin teki koşarken yere düşmüştü.. düşerken naparsın? ellerini önüne koyarsın..yok öle bişey, adam elleri arkaya aldı kafa üstüne düştü :D baya gülmüştüm bayılmıştı o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 öyle deme.. çocuğun kemikler hassassa elinin üzerine düşmemek için yapmış olabilir.. bileğim falan kırılır diye.. düşerken eli yere pat diye atmak riskli. bilekler gg olabiliyor.. ben şahsen yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 elleri sakattır bleki elleri üzerine düşünce kırılcaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 koşlarken yere duserse ellerini yere koymazsın zaten koysan ya kırarsın ya da her sekilde suratını zaten yere carparsın eller bunu onleyemez yani..vucudunu cevirmesi gerekliymis yapamamıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 birazda olsa yavaslatır en azından.elin kırılması beyin öz sıvısının akmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 oper said: öyle deme.. çocuğun kemikler hassassa elinin üzerine düşmemek için yapmış olabilir.. bileğim falan kırılır diye.. düşerken eli yere pat diye atmak riskli. bilekler gg olabiliyor.. ben şahsen yaşadım. Bazı insanlar için eller kafadan daha önemli tabi. Bilmem anlatabildim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar