Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bilgisayara format attıktan sonra firefoz kurdum. IE nin sorunsuz çalışıyor ama firefox her siteye "Vekil sunucu bağlantıyı reddetti" hatası veriyor. nedir bu?
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 modemden kaynaklı bişeler olsa gerek...
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Vekil sunucu ayarını direk bağlantı olarak değiştirirsen düzelir muhtemelen.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 vekil sunucu dediği proxy oluyor, ayarlarına bir bak.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Vekil sunucu dediği nedir ki, proxy server mı acaba? Eğer onu kastediyosa, proxy'i kapat deyince düzelmesi lazım. O da nerde dersen, ayarlarda gelişmiş, ordan ağ, ordan da ayarlar tuşuna basınca çıkar. Türkçesi böyledir heralde bendeki İngilizce çünkü
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 firefox kurdum dediğine göre herhangi bi proxy ayarı olmasa gerek bence....
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 proxy server ayarlamissin onu git sil duzelir
Öne çıkan mesajlar