Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bilgisayara format attıktan sonra firefoz kurdum. IE nin sorunsuz çalışıyor ama firefox her siteye "Vekil sunucu bağlantıyı reddetti" hatası veriyor. nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 modemden kaynaklı bişeler olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Vekil sunucu ayarını direk bağlantı olarak değiştirirsen düzelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 vekil sunucu dediği proxy oluyor, ayarlarına bir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Vekil sunucu dediği nedir ki, proxy server mı acaba? Eğer onu kastediyosa, proxy'i kapat deyince düzelmesi lazım. O da nerde dersen, ayarlarda gelişmiş, ordan ağ, ordan da ayarlar tuşuna basınca çıkar. Türkçesi böyledir heralde bendeki İngilizce çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 firefox kurdum dediğine göre herhangi bi proxy ayarı olmasa gerek bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 proxy server ayarlamissin onu git sil duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar