xunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 The power of Christ compels you, bitch!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu babamın rüyasında esprisine gülen kuzeninin kızı var. Onla yatıyoruz bigün o tatilde de çok tartışmışız. Kız rüyasında "Hayır ege ya o hamle öyle yapılmaz, mat diil yaa" falan diyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hakkında bılmek ıstedıgın soruları sor baktın terse gıdıyo durt uyandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Diadan ın kardeşi fenaymış ya, acayip korkarım herhalde ben de :) Uyurken başka dilde sayıklayanlar korkutur adamı ya. İngilizce falan değil de, böyle hiç alakası olmayan duymadığı bir dil ne bileyim portekizce falan sayıklasa enteresan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 xunn said: UYANDIRMAYIN. SAKIN. niye la, beni uyandırmıştı biri hiç de birşey olmadı. hurafe bunlar, vurun kafalarına uyansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 asinanyavuz said: @alcadras, oha demek istiyorum sana izninle. ne multilingual bi insansın sen. Türkiye'de mi yaşıyorsun? değilsen normal karşılarım ama. gerçi yok normal karşılanacak bişey. ehah yok türkiyedeyim. geçen rüyamda fince konuşuyordum. böle 3-4 tane finli kız var apartmanın önünde 13 çeviriyolar. bi tanesi de oturup izliyor. geliyorum yanına muhabbet kurmaya çalışıyorum. sıçıyorum tabi, gülüp gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam said: Uyurken başka dilde sayıklayanlar korkutur adamı ya. İngilizce falan değil de, böyle hiç alakası olmayan duymadığı bir dil ne bileyim portekizce falan sayıklasa enteresan olurdu. Alcadras latince sayıklıyormuş daha ne abi. düşünsene adam kalkıp "diaboli virtus in lumbis est" gibi abuk subuk bişi söylese off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 eskiden çok sayıklardım, sabah söylüyolardı neler yumurtladığımı. aklımda bi tek "koşun noel babanın pelerinini kaçırıyorlar" kalmış şimdi, çok acayip saçma şeyler vardı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 xunn said: Hiç çıkmıyor ki. Bense sadece "What What In The Butt" söylüyormuşum. abi bu çok tehlikeli ya bir zenciye fln denk gelirsin allah korusun. ben de küçükken kebap et döner fln diye paso yemek sayıklıyormuşum, ananemde fln kalırken paso yemek yediriyorlarmış lan bu çocuk aç mı kalıyor da yemek sayıklıyor diye :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bi şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aradan 3 gün geçti ama sen uyandırma şimdilik asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ehhah adam dun gene bizde kaldı ve abartmıyorum ben uyuyorum demesinin ustunden 10 dk sonra gene konusmaya basladı,eheh iplemedik bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben de konuşuyormuşum uyurken. "vurun lan hipnaya" "al mnkdum" gibi şeyler söylüyomuşum. tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar