irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya bu sayıklama nasıl bişi,suan bi arkadasım oda da uyuyor ama deli gibi konusuyor da.off korkuyorum cunku sacmalıyor ama uyandırmak saglıksız diye duydum,off ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 2 su bardağı al. birine su doldur. ardından uyuyan cocugun kulagının yanında bardaktan bardağa su dök. alttanda mistik bi şekilde çişşş çişşş efekti ver. focusu bel altına al. nd then its getting wet in here dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ne diyo mesela merak etttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 içine cin kaçmış olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 off soul teenks cnm cok yardımcı oldu.ya catır catır konusuyor.hayır adam normalde hiç bu kdr hızlı konusmaz mesela.balıklar orda olmaz ev kucuk falan dedi en son asabi sekilde.off yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ahaha uyandır bence. ama sana bakmasın hemen nazar filan değer sdf (batıl inançlar rulz) biyolojik bir zararı var mı bilmiyorum ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 dinle yarın kalk dalga geç başka yapcak bişi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 haha bi de ufak çocukla ruykuda konuşur. ufak dediğim 12 yaşındaki kız kardeşim arada 3-4 kelime söylüyor, yan odadayım korkudan yan odada kalıyorum öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oha korkunç harbi..bence ışıkları aç kapat kendisi uyanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Benim ablam ekmeğe yağ sür kızart ama diye sayıklıyordu.Sabahta çok dalga geçtim.İyi oluyor yani sende bekle sabahı.Hatta onunla konuşmaya çalış konuyu bile sen seçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bişi olmaz ya bende sayıklıodum zamanında edit typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Benim de sayıklamışlığım var, bişey olmaz merak etme :D Hatta babam da uykusunda konuşur kuzeni de. Bi gece yatıyoruz. Babam salondan espri yaptı uykusunda kuzeni yatakodasından kahkaha attı yine uykusunda :D Ciddiyim, horlamaya devam ediyolardı gayet uyuyolardı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 di li geçmiş zaman olmaz orda kendi sayıkladıgınızı nerden biliceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sayıklayışına uyanabilirsin, o zaman da bilirsin. Ben kaç kere uyandım sayıklayışıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben yanımdaki dolaba vurup kalktım bi sefer. korkmuştum baya eve hırsız mı girdi diye, sonra kendimin vurduğunu farkettim. elim acımıştı zaten. ps: ne lüzumsuz bi mesaj bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya ben en çok şey hatırlıyorm bi keresinde yatakta uyurken yatağın boşlukla olan son kısmına kadar ilerlemişim düştüm düşeceğim. tabii uyuduğumdan bunu fark etmiyorum. rüyamda da böyle çelik bi platformdan aşağı düşmekle düşmemek arası kararsızım yani. rüzgar falan var. sonuç: düşüyorum her ikisinden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ben kolumun üstüne yatmışım. Uyuşmuş. Gece bi uyandım yatakta başkasının eli kolu var bi fırladım baktım vücudun sol tarafı gelmiyo, meğer öyle bi uyuşmuş ki sıfır his. Tutuyprum bırakıyorum direk düşüyo falan. Çok bi korkmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 uyandir bisi olmaz Nevin uyan horluyorum de hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nileppezdel said: Ben kolumun üstüne yatmışım. Uyuşmuş. Gece bi uyandım yatakta başkasının eli kolu var bi fırladım baktım vücudun sol tarafı gelmiyo, meğer öyle bi uyuşmuş ki sıfır his. Tutuyprum bırakıyorum direk düşüyo falan. Çok bi korkmuştum :D acaba öyle saatlerce uyusak kol kangren olur mu auhfhsud..o dediğin his çok fena bişey cidden ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 vücut kendisi pozisyon değiştiriyor olmalı refleksif olarak. kangren olmazsın sanıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yok kangren için baya uzun zaman lazım da renk değişimi yoktu ki. Kan aksa da sinirlerin geçtiği yerin üstüne yatarsan uyuşur bildiğim kadarıyla. Öyle oluyodu sanırım. Vücut da kendi kendine değiştirmiyor şekil valla, en azından bende olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 olursam papaz çıkarırım zaten ophuaguagf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Git uyandır ya bişey olmaz. Böyle böyle uykunda sayıklıyordun falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hatta benı sayılıyodun de! aksiyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 di mi pvp dönsün bi gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar