Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Blizzard Wii için MMO yapcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Cuce said: ben merka edıyorum ne calmış warcraft warhammerdan, lütfen sırasıyla yazınız everquest 2 oyna biraz sonra wow un nasıl çalıntı olduğunu görürsün :) WOw dan önce eq2 oynadım ben bikaç ay , sonra wow a girip baktığım oha yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 İyide wow eq2 den sonra yapılan bir oyun değil, neredeyse aynı anda yapılan oyunlar. eq desen bir derece ki tüm bu tarz mmo ların atası sayılarbilir. İlham alıcacak tabiki kimse kimseden birşey çalmıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ULTIMA ON-LAAYN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 olay fikir çalmaksa ztn herkes herkesten çalıyo önemli olan bunnarı düzgün şekilde birbirine entegre edebilmekte blizzard bu işi gayette iyi kotarıo ben bunu hırsızlık olarak tanımlamıyorm açıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Horizon said: Cuce said: ben merka edıyorum ne calmış warcraft warhammerdan, lütfen sırasıyla yazınız everquest 2 oyna biraz sonra wow un nasıl çalıntı olduğunu görürsün :) WOw dan önce eq2 oynadım ben bikaç ay , sonra wow a girip baktığım oha yuh dedim. Yuh dedirtecek kadar benzerlik olduğu doğru (mekan yerlerine kadar aynılar neredeyse) ama bence bu çalmaktan daha çok "esinlenmek". Sonuçta elf, orc ortamı yapacaklarınız ve piyasadaki oyunların durumu belli. Blizzard'ın "çakma" dedikleri WoW'u görüyoruz. Adamlar SOE'yi geçtiler tek oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bu "Next Generation" prefix 'i de cok moda oldu. NGN NGMMO.. Her seye bir NG .. Darkfall 'da cok guzel fikirler vardi, %90 bunlari uyguladiklari + oyananabilirligi maximumda olan super bir sey cikaracaklar. Blizzard ne yapsa deli gibi oynanir, kim ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Gygax sword&sorcery ve Tolkienden çalmış. Tolkien iskandinav mitlerinden çalmış. İskandinav mitleri tanrılardan çalmış. Tanrılar da bizim rüyalarımızdan çalmışlar. Çok dramatik bi son oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu çalma olayı fanboylar tarafından yanlış tarafa çekiliyor. Çaldı diyenler sadece birileri " Bak X adam şunu icat etti" diyor. Diğeride "X adam onu Y den çaldı" diyor. Olay bu kadar basit. Çalma olayını dramatize etmeye gerek yok. WoW'un çıkış olarak orjinal bir MMO olduğunu iddaa etmek yanlış ama WoW'un onları sentezleyip daha başarılı bir oyun çıkarmadığını iddaa etmekte yanlış... Bu arkadaşların WoW'dan önce ne iş yaptıklarına dikkat edin :) http://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Kaplan http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Chilton_(game_developer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mirage said: Blizzard Wii için MMO yapcakmış. oldu atari için yapsınlar bari(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 daha ortada blizzard yokken warhammer vardı ,hazır bir consept vardı blizzard bunu aldı çakma grey's doktorlar gibi warcraft ı yaptı sonra hadiseyi geliştirdi warcraft ın bir kimliği oldu boynuz kulağı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Warhammerın hangi konseptiyle warcraft benziyor? WH bildiğin karanlık bi dünya, gerzek orcları falan var. Thrall nerde WAAAAGH orcları nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 "aldı hadiseyi geliştirdi ayrı bi evren oldu" diyosun. mesele bunu başarmakta zaten WH oynamadım ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, eğer hadise gelişip ayrı bi evren haline gelebiliyorsa demekki onda bi orjinallik vardır. çalıntı olsa insanlar warcraft'a saygı göstermezdi bukadar büyümezdi bu evren dimi? (warcraft hayranıda değilim ayrıca. evrenini çok iyi tanımıyorum) bu dünyada herkes bişeylerden esinlenerek ortaya başka bişey çıkarıyor. çalma ile esinlenmeyi karıştırmayın artık birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Matrix descartesdan çalmış. Descartes zaten platondan çalmıştı. Platon kim bilir kimden arakladı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mighty_THoR said: daha ortada blizzard yokken warhammer vardı ,hazır bir consept vardı blizzard bunu aldı çakma grey's doktorlar gibi warcraft ı yaptı sonra hadiseyi geliştirdi warcraft ın bir kimliği oldu boynuz kulağı geçti evet esinlendi, evet wc evreni gelişti, ailecek hastasıyız, ama kesinlikce boynuz kulağı geçmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 axedice said: Warhammerın hangi konseptiyle warcraft benziyor? WH bildiğin karanlık bi dünya, gerzek orcları falan var. Thrall nerde WAAAAGH orcları nerde. daha öncede sordum Warcraftta warhammerdan calıntı şeyleri saysana bi mighty thor, hep sölüyosunuz bunuda altı boş yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 calinti cok yanlis ve pis bir laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hayır bikere çalıntıysa zaten dava açsın madem. yani burda yazılanlara göre direk Copy Paste WC WH'den. blizzarda gücümü yetmiyo yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 warhammer wow dan arak. Orclar var ikisinde de elfler var cüceler var ikisi de çizgi film gibi ohooo. Ayrıca wow warhammerdan önce çıktı. Bi saçmalamayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Arthas çalıntı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nikola Tesla'da hırsız zaten edisondan çaldı bütün fikri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 newtonda elmayi manav hasandan almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 vallaha bıktım bu adamın karikatürlerini koymaya ama aklıma getiriyor, getirincede koyasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 eheh en sevdigim karikaturu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ahaha karikatür süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar