ses Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Slm beyler.Yeni campaign açtığım zaman sorunsuz bi şeklde çaışan oyun save edip sonra tekrar döndüğümde end turn'e basınca sonlara doğru takılıp şu hatayı veriyor ve oyun windowsa atıyor; "Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit" başına gelen yada çözümünü bilen arkadaşlar varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.Oyun çok sürükleyici ama zevk falan kalmıyor böyle olunca:D Bu arada version 1.0 patch falanda yapmadım bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 e o zaman yamala? (:P) bug olabilir nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 1.0 versiyonda vardı öyle bi sorun evet hatırladım. patch yapınca geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 biraz önce 1.1 patchini yaptım bu seferde savaş yapmak istediğimde yükleme bitiyor o zaman veriyor hatayı.Erken yaşta öldürücek bu oyun beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 şu anda dvdsi veya cd si mevcut olan 1 arkadaş var mı ? bana pm atabilirse bir ricam olacak,1 dosyada hata veriyor da onu rica edicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kısa bir sorum olacak,çünkü kurcala kurcala çözemedim. ingiltereyle başladım oyuna,denize kıyısı olan birçok şehir alıyorsun haliyle,ancak sadece 2sine port mevcut,diğerlerine yapılamıyor,port yapmak için bir şart mı var nedir ne değildir bilgisi olan var mı ? edit:bir topic daha vardı,aynı böyle başlıyor sonuna bakmadan direk yazdım,oyunla alakalı ama tabi sorunla alakasız bişi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 öyle hemen çıkmıyor her bina diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Şehire çift tıklatınca gelen pencerede sol altta 3 ufak tuş var birinin adı "Building Browser". Ordan bakabilirsin portun ne zaman çıktığına ve hangi binaların gerektiğine 3.seviye cityde çıkıyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar