Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 marv bende kendim emin olmadığım için öyle yazdım, işte macro bakınca öyle olmalı diye düşünmüştüm bende fakat okuduğum bi kaç yazı da da işin micro boyutuna indiğinde bunların birbirinden bağımsız hormonlar tarafından yapıldığı için etkilemediğini söylüyodu, tabiki doktor vs değilim ama bana mantıklı göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ben 184 olmuşum bu arada. yalan söylemiş oldum evet. 14 yaşımdan beri 180 değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yaş 18 boy 1.95 daha uzamak istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Sana dur demek lazım =) Basketbola vur kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 1 senede 20 cm atanlardanım selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 AthleT said: Sana dur demek lazım =) Basketbola vur kendini :D ya zamanında oynadım küçükken efes ve itü de ama artık olmuyo okulla beraber 2 sini yürütmek çok zor bırakmak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 1.92 boyla bazen çok sıkılıyorum minibüslerde falan. Ayrıca kafan daha eğik geziyorsun, dik dursan bile kafa doğal olarak aşağı gidiyor. XL mont alırım kollar kısa gelir xxl alırım omuzlar küçük kalır. 1.92 olup 80-85 kilo arasındaki benim gibi insanlar için alışveriş zor olabiliyor. Özellikle ayaklar 47-48 numara ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 konuyu uplıyorum, gerçi ana konu değişti biraz : başlığı açalı ~35 kilo kadar verdim, 90'a indim. tahminen 82'ye falan inip orada sabitlemeye çalışacağım. neyse, ağırlık da çalışmaya başlayayım dedim sadece 40dklık cardionun pek bir etkisi olmadığını görünce, öte yandan ağırlık çalışmak kilo almak için idealdir vs vs şeklinde duyumlar da alıyorum, kafam karıştı. ev arkadaşım da zayıf baya, 1 yıldır uğraşıyor, her çalışma sonrası protein alıcam kilo almalıyım röaa diye geziniyor. kilo verirken bir yandan daha düzgün bir forma gireyim diye düşünmüştüm de ağırlık çalışmak sekteye uğratır mı, yoksa daha mı iyi olur ? bir de bacaklarım gereğinden fazla kalındı zaten, yavaş yavaş altlardan doğru incelmeye başladı ama kalça&popo ikilisi anormal derecede rahatsız ediyor, 120 küsür kiloyken de pek farklı gözükmüyordu gözüme. bacakları çalıştıran bir hareket verdi gittiğim yerdeki hoca, çok hafif çalıştığım için kalınlaştırmaz dedi (leg curl, 10 kiloyu falan aşmıyorum) ama şüpheliyim yine de ; başka bir şey yapsam onun yerine daha mı iyi olur ? tşkler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Mathias said: 1.92 boyla bazen çok sıkılıyorum minibüslerde falan. Ayrıca kafan daha eğik geziyorsun, dik dursan bile kafa doğal olarak aşağı gidiyor. XL mont alırım kollar kısa gelir xxl alırım omuzlar küçük kalır. 1.92 olup 80-85 kilo arasındaki benim gibi insanlar için alışveriş zor olabiliyor. Özellikle ayaklar 47-48 numara ise. al benden de o kadar yea. ama senden 1cm uzun ve 10 kilo daha kaslıyım adsfg. omuzlar küçük kalmıyo genelde :/ ama h5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 6 ayda 35 kilo çok değil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 düzenli bir diet le fazla deil bence sporla beraber yapiiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ayda ~6 kilo şeklinde gidiyorum programda şu an (diyet+spor), normal gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 neden bold??? rApbOyZ said: dostum kiloyla bir alakası yok tamamen genetik ve spor ile alakalı bu iş üzerinde çok durdum anne baba ve genlerden kaynaklanıyor ne süt nede başka bişi spor ve sütün sana maximum 5 cm boy uzunlugu saglar istenen boy ölcümü 20 cm ile kıyaslandıgında tamamen genetikdir. bende bu işleri cok düşündüm ve çok çektim kemik yaşı ölctürmeden boy uzatma ilacına kadar ortalama ergen cocuklarda boy yılda maximum 12 cmye kadar uzar ama 4.5 ayda 22 cm uzayan arkadaşım oldu basketbol klubunde annesi 1 80 babasi 192 cocugun şimdi arkadaş 17 yaşında ve 2 02 boyu var süt falanda icmez haftada 1 saat basketbol oynar oynamazdı ayrıca basketbol boy uzatmaz uzun boylular basket oynar genellikle :D ama yararıda var tabi cok fazla olmasada. zayıflamak istiyorsan diyet + body nekadar kiloluysan okadar iyi moralini bozma o yağlar direk kasa cevirilir aminoasitti proteindi hapdı igneydi ugraşmassın. uzun bi calısmayla fit bi vucut yaparsın kiloyu vermen icin cardio lazım bol bol koşu ve bisiklet yani fazlada agırlık kaldırma seni yoracak kadar yap zorlayacak kadar degil ondan sonrasi boy kısalıgına neden olur 15 yaşında başladım bodye suan boy 2 04 kilo 118 halada devam sıkma canını yani ileride vucudu yaptıktan sonra kardio ve body ile yağ yakıcı ve su atıcı haplar var onlarıda alıp kuru bi vucuta sahıp olursun ( kendini kasmadan kasların ortaya cıkmıs vaziyette olacak yani sert vucut define derler bodyciler) kiloyla boyun alaksı yok biraz iyi beslen kalsiyum magnezyum vitaminleri falan var onlardan al düzelinli bi uyku bol barfiks ve cardio iyi gelecektir erkeklerde boy uzaması 22 ye kadar sürer ondan sonra yavaşlar ve durur şuan boyun kac cm ise 6 7 cm daha uzarsın merak etme] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ağırlık çalışarak aldığın kiloyla, yiyerek aldığın kilo aynı şey değil, eğer öyle sanıyorduysan diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hah tam olarak onu kastetmiştim, kas yağ olarak bakınca mantıken kaslar artar yağlardan giden daha çok olur ama öte yandan kaslar fazladan yakılan kiloyu engelleyip kendine mi çeker ? diye düşünmüştüm. mesela son verdiğim 25 kilonun (her ne kadar yağ kas ıvır zıvır ölçen aletlere güvenmesem de) 23.7 si yağ, 0.5 i su gerisi kastan gitmiş. vücüt çalışmış olsaydım atıyorum kastan hiç gitmeyip toplamda 24.2 mi gidecekti onun yerine ? direk formülize edilemeyeceğinin farkındayım da vücüt çalışmak "kilo tutar" mı onu merak ettim yani kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Kilo almak yada kilo vermek ne demek onu sorgulamak lazım önce. Bir çok diyetisyene göre halk arasında kullanılan "kilo vermek" terimi aslında yağ kaybetmek anlamına geliyor. Kendimden örnek vereyim. 1.76 boyundayım 82 kiloyum. 3-4 yıldır hiç spor yapmıyordum. Genetik olarak da yapılı bir vücudum yoktur. Vücudumdaki yağ oranı çok fazla, dolayısıyla da gayet kilolu gözükürüm. İki ay öncesine kadar 8 ay boyunca düzenli kardiyo yaptım (1 saat jogging). Havalar -10'un altına düşünce bırakmak zorunda kaldım. Ama 5-6 aydır da fitness yapıyorum. Yememe dikkat etmedim. Hatta daha fazla yemeye başladım. Sonuç: Hala 82 kiloyum ama her gören kilo vermişsin diyor. Ayrıca 2-3 beden düştüm ve aynaya baktığımda vücudumun (eskisine kıyasla) şekle girdiğini çok rahat hissediyorum. Gerçi hala yağ deposuyum. Bir 10 kilo falan vermem lazım da sadece sporla olmuyor. Geçen bir fitness hocasıyla konuştum. Kilo vermek için %80 beslenme, %20 spor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mirage said: Kilo almak yada kilo vermek ne demek onu sorgulamak lazım önce. Bir çok diyetisyene göre halk arasında kullanılan "kilo vermek" terimi aslında yağ kaybetmek anlamına geliyor. Kendimden örnek vereyim. 1.76 boyundayım 82 kiloyum. 3-4 yıldır hiç spor yapmıyordum. Genetik olarak da yapılı bir vücudum yoktur. Vücudumdaki yağ oranı çok fazla, dolayısıyla da gayet kilolu gözükürüm. İki ay öncesine kadar 8 ay boyunca düzenli kardiyo yaptım (1 saat jogging). Havalar -10'un altına düşünce bırakmak zorunda kaldım. Ama 5-6 aydır da fitness yapıyorum. Yememe dikkat etmedim. Hatta daha fazla yemeye başladım. Sonuç: Hala 82 kiloyum ama her gören kilo vermişsin diyor. Ayrıca 2-3 beden düştüm ve aynaya baktığımda vücudumun (eskisine kıyasla) şekle girdiğini çok rahat hissediyorum. Gerçi hala yağ deposuyum. Bir 10 kilo falan vermem lazım da sadece sporla olmuyor. Geçen bir fitness hocasıyla konuştum. Kilo vermek için %80 beslenme, %20 spor diyor. en sevdiğim vücud türü kilolu ama kilosunun vücudu deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 @fly senin son verdiğin 25 kilo da o kadar etkilemezdi bence, orda sonucta excessive bi enerji kaynağı var vücut onu kullanmaya daha cok meyilli ama %15 civarı yağ düzeyine gelipte daha da azını hedefliyorsan işler biraz daha değişiyo, tam olarak bilmiyorum bastan belirteyim ama, benim bildiğim kadarıyla, kilo tutardan öte kas kaybını vücudunun elverdiği düzeyde min seviyeye ceker. sonucta bi süredir asırı hızlı calısan bi yıkım metabolizman var, ağırlık calısmak kas yapım metabolizmanı hızlandırdığı için, yıkım hızında yavaslar bi nebze, ters orantılı bi ilişki var diye biliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Walla herkes o kadar çok yazmışki okuyamadım bildiğim kadarını yazdım başıma gelen şey en azından. Kilonun boyu aşşağı çekmesi gibi bişey olurmu bilmiyorum ama şu bi gerçekki kiloluysan dik duramazsın genelde kamburluğa meyillidir bu kişiler. Ve ben body yaptığım dönemde postür düzeldiği için göreceli bi uzama yaşadım, dik durmanın etkisiyle ama. Onun dışında biaralar çalıştığım salonda gelişmiş kaslar kemiklere baskı yapacağı için uzamasına yol açar gibisinden şeyler konuşulurdu, doğruluğunu bilmem tabi bi google'la. Uzayabileceğin aralık her ne kadar genlerle belirlensede bu aralığın neresinde olacağın spor alışkanlığın ve beslenmenle alakalı. Birazcıkda vücudunun bağlama kapasitesiyle. Bazısının metabolizması aldığı kalsiyumu bağlayamadan atarken bazısı bunu çok erken yapabiliyor, o yüzden arkadaşım hiç süt içmez ama çok uzundur tamamen arkadaşına bağlıdır herkes için geçerli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Kilolu olunca kamburluga ve posture etkisi olabiliyor, o yuzden maksimum ulasacagin boydan kisa durmana sebep oluyor, 1-2 sene once ayni sorundan muzdariptim, zayiflayinca ortadan kalkti bu olay mesela, asagi cekme dedikleri olay o olsa gerek, ama kemiklerin genel olarak uzamasina etkisi nasil oluyor, oluyor mu, o konuda herhangi bir fikrim yok acikcasi. Ha sporsuz zayiflamada sarkma oldugundan, ya da yaglar kaslara cevirilmediginden dolayi (diye biliyorum, yamuluyorsam gonul rahatligiyla duzeltin lutfen) yine fit olmayan bir vucut sekline sahip oluyorsun, onu sonrasinda toparlamak da onemli, misal benim su anki hedefim bu ozellikle. Kilo vermek icin beslenme cok onemli yalniz, o 2 sene onceki 110'a varan kilodan simdi 75'e dusmemde en buyuk fayda tatli cart curt kesip hareketlilige daha cok onem vermem sayesinde oldu, hantallik sorununun buyuk bir bolumunu ortadan kaldirdigim icin cok memnunum acikcasi. Ozellikle ogunleri aksatmadan, zayiflayacagim helolelo diye az yiyip curuk mideyle gezmek yerine zamaninda ve yeterli yiyip, uyku duzenine dikkat etmek lazim kesinlikle, bunlari yapmaya basladiktan sonra da buyuk faydasi oldu benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Güzel yazmışsın Can da Yağlar kasa dönüşmüyo , Gerçekleşen olay yağların altında kas dokusunun artması bu noktada , spor yapıldığından yağlar azalıp kaslar daha çok ortaya çıkıyor ve sonunda fit , biret pitt , seksi , üjgen vücut dediğimiz vücut tipi oluşuyo ki buda raha 2-3 yıl alıyo tam anlamıyla gelişmesi için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oda öyle demiş lan dönüşmüyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 zuh ben yanlış okumuşum helal ozaman delioğlana işi kapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 boy uzamasının kiloyla alakası yok.. olsa ben ve slycan gibi insanlar olmazdı :D:D kas gelisiminin boy uzamasına zararı var mı yok mu cok emin degilim ama halter dısındakilerin olmaması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Sly-One said: Mathias said: 1.92 boyla bazen çok sıkılıyorum minibüslerde falan. Ayrıca kafan daha eğik geziyorsun, dik dursan bile kafa doğal olarak aşağı gidiyor. XL mont alırım kollar kısa gelir xxl alırım omuzlar küçük kalır. 1.92 olup 80-85 kilo arasındaki benim gibi insanlar için alışveriş zor olabiliyor. Özellikle ayaklar 47-48 numara ise. al benden de o kadar yea. ama senden 1cm uzun ve 10 kilo daha kaslıyım adsfg. omuzlar küçük kalmıyo genelde :/ ama h5 oha can sen 1.93 warmısın iyiymis.. ben de seni benle aynı dusunuyodum 1.88 89 falan.. tabi ben de senden 20 kilo daa kaslıyım ama 30 daa yaglıyım bi de benim alısverisimi dusunun eeheheheh :DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar