Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mortis said: oper said: http://img236.imageshack.us/img236/962/img4121nz2.jpg ayağını kavrıcaz senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 burtonihan nesin sen? komputer encinyır falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Pascal çok kötü bi dil vazgeçin ondan, zincirlerinizi kırın atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Xaenin said: oper said: evet malesef öyle oldu.. bi kaç kişiye verdiğim ayardan dolayı onların ve dolayısıyla onların arkadaşlarının antipatisini kazandım herhalde. ondan böyle oliyi.. Ayar öyle verilmez. Ayar ince verilir. Sen biraz köylü gibi laf etmişsin, onu ayar mertebesine sokmuyoruz. tüh beee ayar yerine geçmedi mi.. köylünün oyuyla senin oyun nasıl bir olabilir ki zaten haşmetlüm. Mortis, ayağı kavrayayım derken başka bi yerimi kavramayın aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 saçmalamışsınız son 2 sayfa başka bişi değil. içmeden yazın albüme pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mortis said: -alatariel- said: göz makyajı güzel ^_^ teşekkür ederim cicim.sende zinc stick edin seninde olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 enem görmemişim resmi saçlarda hoş olmş:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Eternalus said: erkek ayağının güzel olması gibi bi zorunluluğu yok. malum avcıyız toplayıcıyız. yere sağlam bassın yeter. ama göstermemiz gerekmez değil mi? mesela benim de var ayaklarım. 42 numero meali: ben de kıllıyım ne var? ayrıca ever ben de. bi foto var zaten 60. sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 hacıı neler donmuss yauvv*kafasına atılan terliklerden kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oper bi siktir git artık ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 (td) kızlar beğenmiyor Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahdgadhgadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oper said: (td) kızlar beğenmiyor Pru bi dene bakalım beğenicekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mortis said: -alatariel- said: göz makyajı güzel ^_^ yalnış anlaşılmasın ama göz makyajından ziyade alatariel komple güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 anladık biz anlicamızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ne anladın abi bana da bi sölesene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 evt ezel guzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 LucifeL said: ne anladın abi bana da bi sölesene :) ne anlicam laf olsun diye yazdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahah haklısın sağlam sazan yaptım :D bu arada şirine +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 hiç şirin bi insan deilim luci ama saol caneem, bi de işte gorunen kılavuz yani ezel.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 iltifatlar havada ucusuyormus ole dediler geldim. herkes çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 foto koy seni de uçuralım baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahehea operin imza sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 alatrielin uffie kafası pawnıçlamış. lagdaydım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar