thisisnotdom Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 FIGHT, FIGHT, FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 çoluk çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oper odunları suya yatırdık patice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 farkındayım bi süredir zaten... yatırın yatırın. siz şimdi onlarla grup falan da yaparsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oper said: bi kızın o terbiyesizlikte olması daha vahim bi durum. once onla ilgilensen daha iyi olur sanırım. Ne alaka? Niye daha vahim? Erkek terbiyesizlik yapınca sorun yok, ama kız olunca vahim çünkü o ikinci sınıf insan. Erkeğin imalarda bulunma hakkı var fakat kadınlar ellerinin hamuruyla bizim işimize karışmasın. Bide laf sokarken "daha iyi olur sanırım" gibi kendinden emin olmayan çıkışlar yapma. Çok eğreti duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ataerkil bi toplumda olduğumuzu söylüyorum sadece.. ayrıca eğreti falan durmuyor. karşındakini düşünmeye sevkediyorum. ben kendimden eminim. son olarak teker teker gelin. birileri sırayla yolluyor herhalde sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kimse yollamadı beni kendi öz şahsi antipatim sana karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Overseer said: kimse yollamadı beni kendi öz şahsi antipatim sana karşı antipati deme olm forum karşıtı gibi bişi oluyo:SX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Overseer bi zahmet başkalarına karşı da edin o zaman..gerçi vardır belki orasını bilemem. benden önce antipati duyulması gereken bi sürü şahıs var.. öyle olunca aklıma bu geliyor. edit: ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ataerkil toplum olduğumuzu söylemekten çok, ataerkilliği benimsemiş ve sanki iyi bişeymiş gibi kabullenmişsin. Yargılarını bunun üstünden yapıyorsun. Oper operasyonu için düğmeye basıldı. Herşey o ayak resmiyle başldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 benimsemek? bilemem benimsemiş olabilirim. ama en azından özentilik yapmak yerine önceden gelen bir benliği korumaya çalışmak ya da benimsemek daha mantıklı geliyor. edit: bu arada merak ettim, iyi olan şey ne peki sana göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Eşit fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 (tu) Eşitlik evet. Kadının ne kadar terbiyesizlik yapma hakkı varsa (gerçi objektif baktığımızda burton laf sokmuş sadece, terbiyesizliği sen yapmışsın ama konu bu değil), erkeğin de ancak o kadar vardır. Vice versa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 eşit değiliz ben daha kaslıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 geçin şimdi eşitlik ayaklarını.. lafta herkes eşitlikçi. pratiğe gelince herşey değişiyor... konu neden buraya geldi anlamış değilim... yüklenilmesi gereken tek kişi ben miyim? bence değilim. neyse herkes keyfine baksın, koysun fotosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 axedice said: (tu) Eşitlik evet. Kadının ne kadar terbiyesizlik yapma hakkı varsa (gerçi objektif baktığımızda burton laf sokmuş sadece, terbiyesizliği sen yapmışsın ama konu bu değil), erkeğin de ancak o kadar vardır. Vice versa. burton laf sokmuş sadece. benimki terbiyesizlik.. eşitlik kavramın çok güzelmiş doğrusu... ya da anlamakta zorlanıyosun bazı şeyleri. yukarda yeterli demiştim ama bunu sonradan gördüm cevap verme gereği hissettim. kapansın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 zegna dolaşıyo dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oper said: burton laf sokmuş sadece. benimki terbiyesizlik.. eşitlik kavramın çok güzelmiş doğrusu... ya da anlamakta zorlanıyosun bazı şeyleri. yukarda yeterli demiştim ama bunu sonradan gördüm cevap verme gereği hissettim. kapansın plx. İlk olarak "Kızlar böyle foto koymasın plx" diyen sensin, burtonesk durduk yere laf sokmuş gibi konuşma şimdi. "Bırakın bu ayakları yeaa" tadında mesajından zaten insanların görüşlerine saygın da anlaşılıyor, herkes sana yükleniyorsa illa ki bir nedeni vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 zegna dotada devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Garbıçta, albüm topiğinde ciddi ciddi tartışıyorsunuz ya :D Sexistlik yapmayın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Herkes garbage'a girerken beynini dışarıda bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Asteroth said: oper said: burton laf sokmuş sadece. benimki terbiyesizlik.. eşitlik kavramın çok güzelmiş doğrusu... ya da anlamakta zorlanıyosun bazı şeyleri. yukarda yeterli demiştim ama bunu sonradan gördüm cevap verme gereği hissettim. kapansın plx. İlk olarak "Kızlar böyle foto koymasın plx" diyen sensin, burtonesk durduk yere laf sokmuş gibi konuşma şimdi. "Bırakın bu ayakları yeaa" tadında mesajından zaten insanların görüşlerine saygın da anlaşılıyor, herkes sana yükleniyorsa illa ki bir nedeni vardır. ben o lafın açıklamasını fotoyu koyan kişiye yaptım kendinin sorması üzerine. kendi sorun etmezken size/ona noldu anlamadım. ayrıca benim söylediğim şey laf sokma mı? evet diyosan kıçımla gülerim bak buna :D bana yüklenmelerinin bir nedeni elbette var. aklıma geliyor bişeler ama emin olamıyorum. konuyu başka yerlere çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Asteroth said: Herkes garbage'a girerken beynini dışarıda bırakmıyor. malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar