-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bende koyucam. uffie kafası^^
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 agız yüz bozarak foto cekilmek moda oldu galiba yakışanı var yakışmayanı var ama yakışmış
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oper said: kızlar böyle foto koymasın plx. sperm sayın mı düşüyor?
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 burtonesk said: oper said: kızlar böyle foto koymasın plx. sperm sayın mı düşüyor? evet güzel fotolarını koy da birazdan lazım olur belki. sperm sayımı artırmak için yani..
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 olm sapıtmayın bikerede ya kız var
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kız var diyosun da kızın kendi sapıtmış ben napim.. aslında çocukla çocuk olmamak gerek.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu "kız var" lafına da ayar oluyorum. varsa var. erkeklere ayıp olamaz yani. karşındaki erkekse ne bok yersen ye. odunuz ya biz hepimiz. kızların hepsi de evde oturup barbi oynuyo zaten. ilerleyim lam :o
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 -alatariel- villians la akraba mısın ?
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Dynun said: bu "kız var" lafına da ayar oluyorum. varsa var. erkeklere ayıp olamaz yani. karşındaki erkekse ne bok yersen ye. odunuz ya biz hepimiz. kızların hepsi de evde oturup barbi oynuyo zaten. ilerleyim lam :o biraz haklısın ama her yer iiçnde geçerli değildr ne biliyon resim ekleyen bayan arkadaş hoşlanmıyo bu tarz muhabbetlerden (gerçi tanıyo gibisin ama) yani genel konusiyim dedim ben siz benden daha tercübelisizn tabi
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bLackcha0s said: -alatariel- villians la akraba mısın ? ma buddy.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben baktım feysbuktan bildiğin kardeş gibi duruyonuz
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oper said: kızlar böyle foto koymasın plx. o bacaktan sonra mümkünse hiç bi formatta foto koyma plx. çok şirin olmuş alatariel ^^ (tu)
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Dynun said: ben baktım feysbuktan bildiğin kardeş gibi duruyonuz ne süper diymi^^?
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 senin son yolladıın fotodaki bildiin villains heh
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oper said: burtonesk said: oper said: kızlar böyle foto koymasın plx. sperm sayın mı düşüyor? evet güzel fotolarını koy da birazdan lazım olur belki. sperm sayımı artırmak için yani.. Bence çok terbiyesiz bir insansın ve testislerin timsahlara yedirilmeli.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Xaenin bi kızın o terbiyesizlikte olması daha vahim bi durum. once onla ilgilensen daha iyi olur sanırım.. Overseer said: oper said: kızlar böyle foto koymasın plx. o bacaktan sonra mümkünse hiç bi formatta foto koyma plx. çok şirin olmuş alatariel ^^ (tu) niye? biz çok eğlendik. yine olsun yine koyarım. resmi yani.
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oper said: niye? biz çok eğlendik. yine olsun yine koyarım. resmi yani. bende koyarım bişiy çok eğleniriz ama denge/adap diye bişiy var koyamıorum =/ bide ekran 17 inch ondan
Öne çıkan mesajlar